Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

bende 8. gün kanda baktırırım dayanamam ne yapayım

ayyy canım benim bende seninl aynı durumdayım çok meraktayım benim 7. günüm bugün 9. gün testim var bakalım 2 günüm kaldı Allah iyiliğini versin :))))) sabret accık ama sen üzülürsün negatif çıkarsa bende çok merak ediyorum ama eşim kızıyo sakın test yapma diyo

yok yediyle zorlama bence:)) ben aslinda sekizinci gun kanda baktiririm normalde ama pazara denk geliyor dok,uzuncu gunde resmi tatil burda ondan onu bekliycem:))

valla belirtimi bilmiyorum ama belim ve kasıklarım ağrıyo bide idrarım çok koyu bi renkte acaba alakası varmı senin belirtilerde tam hamile belirtisi hadi inşşşş hamişsindir:)))))))

canım az kaldı sabırlı ol kendini üzme birde idrarının koyu olması bir belirtiymiş olumlu yönde bunu dün ögrendim bende bence sen hamilesin içime doguyor:)))

Son düzenleme:
canım az kaldı sabırlı ol kendini üzme birde idrarının koyu olması bir belirtiymiş olumlu yönde bunu dün ögrendim bende bence sen hamilesin içime doguyor:))) 6 hislerim çok iyidir..

ayyyy canım benimm gel seni bir öpeyimmolumunekankayizsmile ne kadar mutlu oldum anlatamam yaaaa tamam siz bana gazı verin ben 10 gün daha beklerim ne olacakki:roflol:ayyy gerçektn çok sevindim ya böyle düşünmene rabbim hepinize tosun tosun bebişler versinnn inşşşşş

tabii bekle cok erken yediyi bekleyen dokuzu onu da bekler a.s. acikcasi ben de senin ruyana cok guvendim dur kirbirkere Masallah diyeyim bak benim morelimin bozuk olmasinin tek nedeni anlamsiz karisik ruyalar gormem(

tatlikizcim tatlim sen onuncu gun kan testi yaptir besinci gunse kesin cikar hadi bana da morel olursun, Allah yuzumuzu guldurur Insallah

sonunda beni farkettin gizemli anne:)) bilmiyorum boole ne gordugumu de bilmiyorum hep tup bebekle ilgili ama hatirlamiyorum uyaninca sadece negatif bir duygu oluyor, Allah korusun ama ruyalarimda cikar genelde, Allah bilir sadece tabii bir kez de yaniltsin beni ruyalar((

tabii bekle cok erken yediyi bekleyen dokuzu onu da bekler a.s. acikcasi ben de senin ruyana cok guvendim dur kirbirkere Masallah diyeyim bak benim morelimin bozuk olmasinin tek nedeni anlamsiz karisik ruyalar gormem(

inşşşş öyledir canım benim rabbim sanada bebişli ruyalar göstersin ardındanda bebiş haberini almayı nasip etsin inşşşş

Allah korusun tatlım senin için çoook dua edicem söz hayırlı haberi alana kadar

canım sen rüyalarını kafana takma çünki bilinç altı görülen rüyalar bunlar zihnin okadar doluki tüptü bebekti normal yani bilinç altında korkuların var ya olmazsa diye sen biraz kafanı boşaltmaya çalış resetle kendini

sagolun kizlar Insallah dediginiz gbdir. tatlikiz sagol canim sizlerde benim dualarimdasiniz 9.gun test yaptiracagina cok sevindim hadi Insallah mujden gelicek.
biraz uzanacagim kizlar hepinizi opuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…