walla tatlikiz beklemek cok zormus ben en gec onuncu gun labratuvar kapisindayim kesin:)) ilk uc gun iyi gecti de dort ve bugun yavasladi vakit:)) sekizinci gun idrar yapicam:)) banane banane yapicam:)) ikizse cikar diyerekten tekse cikmaz diye de kandiracagi kendimi, sorma yani niyeti feci bozdum kaydirigubbakcemile3
walla tatlikiz beklemek cok zormus ben en gec onuncu gun labratuvar kapisindayim kesin:)) ilk uc gun iyi gecti de dort ve bugun yavasladi vakit:)) sekizinci gun idrar yapicam:)) banane banane yapicam:)) ikizse cikar diyerekten tekse cikmaz diye de kandiracagi kendimi, sorma yani niyeti feci bozdum kaydirigubbakcemile3
21 yumurtadan 14 tanesi olgunmuş 6 sı döllenmişş canımm çok sıkıldı moralim bozulduu cumartesi belli olcak transfer bakalım ya cumartesi ya pazartesi
yok yediyle zorlama bence:)) ben aslinda sekizinci gun kanda baktiririm normalde ama pazara denk geliyor dok,uzuncu gunde resmi tatil burda ondan onu bekliycem:))
valla belirtimi bilmiyorum ama belim ve kasıklarım ağrıyo bide idrarım çok koyu bi renkte acaba alakası varmı senin belirtilerde tam hamile belirtisi hadi inşşşş hamişsindir:)))))))
canım az kaldı sabırlı ol kendini üzme birde idrarının koyu olması bir belirtiymiş olumlu yönde bunu dün ögrendim bende bence sen hamilesin içime doguyor:))) 6 hislerim çok iyidir..
altida cikanlar var ama onlar hep ikiz, yediyi tek embroyoyla deneme kacingun embroyosuydu?
tabii bekle cok erken yediyi bekleyen dokuzu onu da bekler a.s. acikcasi ben de senin ruyana cok guvendim dur kirbirkere Masallah diyeyim bak benim morelimin bozuk olmasinin tek nedeni anlamsiz karisik ruyalar gormem(
tatlikizcim tatlim sen onuncu gun kan testi yaptir besinci gunse kesin cikar hadi bana da morel olursun, Allah yuzumuzu guldurur Insallah
tabii bekle cok erken yediyi bekleyen dokuzu onu da bekler a.s. acikcasi ben de senin ruyana cok guvendim dur kirbirkere Masallah diyeyim bak benim morelimin bozuk olmasinin tek nedeni anlamsiz karisik ruyalar gormem(
sonunda beni farkettin gizemli anne:)) bilmiyorum boole ne gordugumu de bilmiyorum hep tup bebekle ilgili ama hatirlamiyorum uyaninca sadece negatif bir duygu oluyor, Allah korusun ama ruyalarimda cikar genelde, Allah bilir sadece tabii bir kez de yaniltsin beni ruyalar((
sonunda beni farkettin gizemli anne:)) bilmiyorum boole ne gordugumu de bilmiyorum hep tup bebekle ilgili ama hatirlamiyorum uyaninca sadece negatif bir duygu oluyor, Allah korusun ama ruyalarimda cikar genelde, Allah bilir sadece tabii bir kez de yaniltsin beni ruyalar((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?