sagolun kizlar Insallah dediginiz gbdir. tatlikiz sagol canim sizlerde benim dualarimdasiniz 9.gun test yaptiracagina cok sevindim hadi Insallah mujden gelicek.
biraz uzanacagim kizlar hepinizi opuyorum.
sonunda beni farkettin gizemli anne:)) bilmiyorum boole ne gordugumu de bilmiyorum hep tup bebekle ilgili ama hatirlamiyorum uyaninca sadece negatif bir duygu oluyor, Allah korusun ama ruyalarimda cikar genelde, Allah bilir sadece tabii bir kez de yaniltsin beni ruyalar((
Kızlar temmuz da tüp bebek yaptırıcaklar topiğide açılsın ben temmuzun ilk haftası yaptırıcam da a.s.
merhaba bu gun kan tahlili yaptirdim,eve geldik biraz sonra aradilar sonuc negatifti esimle yemek yiyoduk lokmalar bogazimiza dizildi ama ne esim ne ben hic birsey belli etmedik birbirimize. denicez dedik sonuna kadar 20 kez bile olsa abartisiz deniycez dedik...konustuk planlar yaptik doktora soralim dedik neden 2.denemede basarisiz oldu diye soralim dedik...ben arastirmaya basladim tekrarlayan basarisizliklarin nedenini. ve tup bebek deneme sayisi arttikca sonucun pozitif olma sansida yari yariya dusuyomus,esimde spermde morfoloji bozuklugu var okudugum yazilarda 3. denemeden sonra yumurtalar genetik olarak incelenmeliymis sorun varsada olmuyomus falan falan .yazilari okurken bi hickira hickira aglamaya basladim bu yaziyi yazarken bile goz yaslarim klavyeye dokuluyo..canimi onlarca kez denemek,o kadar ignelerin veridigi aci,bu kadar karamsar bekleyisler acitmiyor..okuduklarimdan sonra hic bir zaman pozitif sonucu alamayacagim dusuncesi öldürüyor...biz kotu insalar diilz,rabbim neden bizi cezalandiriyo isyan etmekten cok korkuyorum.allahim affet benii.doya doya guvenerek kimseye sarilip boynunda bile aglayamiyorum...of deyince yuregi sizlayan anam yok yanimdaa..esim zaten benim yasam kayangim ona baktikca onun icin daha cok uzuluyorum..cok kotuyum yazamiyorum artik..
merhaba bu gun kan tahlili yaptirdim,eve geldik biraz sonra aradilar sonuc negatifti esimle yemek yiyoduk lokmalar bogazimiza dizildi ama ne esim ne ben hic birsey belli etmedik birbirimize. denicez dedik sonuna kadar 20 kez bile olsa abartisiz deniycez dedik...konustuk planlar yaptik doktora soralim dedik neden 2.denemede basarisiz oldu diye soralim dedik...ben arastirmaya basladim tekrarlayan basarisizliklarin nedenini. ve tup bebek deneme sayisi arttikca sonucun pozitif olma sansida yari yariya dusuyomus,esimde spermde morfoloji bozuklugu var okudugum yazilarda 3. denemeden sonra yumurtalar genetik olarak incelenmeliymis sorun varsada olmuyomus falan falan .yazilari okurken bi hickira hickira aglamaya basladim bu yaziyi yazarken bile goz yaslarim klavyeye dokuluyo..canimi onlarca kez denemek,o kadar ignelerin veridigi aci,bu kadar karamsar bekleyisler acitmiyor..okuduklarimdan sonra hic bir zaman pozitif sonucu alamayacagim dusuncesi öldürüyor...biz kotu insalar diilz,rabbim neden bizi cezalandiriyo isyan etmekten cok korkuyorum.allahim affet benii.doya doya guvenerek kimseye sarilip boynunda bile aglayamiyorum...of deyince yuregi sizlayan anam yok yanimdaa..esim zaten benim yasam kayangim ona baktikca onun icin daha cok uzuluyorum..cok kotuyum yazamiyorum artik..
cnm ya benide ağlattın.....zor bi süreç çok zor maddi manevi her açıdan zor....bak ben yumurtalık kanseriyim ve yanlış ameliyat sebeiyle tüp bebek yapmak zorunda kaldım ameliyatımda gördükki içimde bi kitle kalmış tüp bebekte iğneleri yapınca gördük ki yumurtalık olmayan yerimde yumurta oluşmuş demekki doktor içimde unutulan kitle yanında tümörlü yumurtalığın parçasınıda bırakmış içimde ama yılmadım hep mücadele ettim..eninde sonunda olucak dedim bak benim doğumumda belki rahmim alınıcak yanlış ameliyat yüzünden 26 yaşında kanser oldum ben.beterin beteri var cnm nolur isyan etme hep dua ettim ben sende hep dua et yılmak yok tamam mı azracım hep dua et ve bi gün olacağına inan
21 yumurtadan 14 tanesi olgunmuş 6 sı döllenmişş canımm çok sıkıldı moralim bozulduu cumartesi belli olcak transfer bakalım ya cumartesi ya pazartesi
ben iyiyim canım sen nasılsın bebişin ne alemde fıstıkk
ponodol nasılsın cnm hamilelik nasil gidiyor:)))))
ponodol nasılsın cnm hamilelik nasil gidiyor:)))))
cnm benim yaa sakın kafana takma stres yapma bakk benim 9 yumurtamı topladılar 6tanesi dölledi ve tarnfer günüme kadar 5tanesi öldü bir tane kaldı dedim bu da gider bak çok şükür ondan hamile kaldım inş o 6 embryon birinci kalıte olur cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?