Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

sagolun kizlar Insallah dediginiz gbdir. tatlikiz sagol canim sizlerde benim dualarimdasiniz 9.gun test yaptiracagina cok sevindim hadi Insallah mujden gelicek.
biraz uzanacagim kizlar hepinizi opuyorum.

inşşş canım benim sağol güle güle tatlım iyi uykularrrr

kız yerim seni ben hep okuyorum yazdıklarınız seni farketmezmiyim hiç cnm rüyalar bazen çıkar bazende tersi çıkar ben anlamsız saçma sapan karışık riyalar görüyorum bi huzurla koyamıyoruz ki yastığa kafamızı bilinç altındakilerde açığa çıkıyo uyuyunca yatmadan bi ayetel kursi oku olur mu fıstık

merhaba bu gun kan tahlili yaptirdim,eve geldik biraz sonra aradilar sonuc negatifti esimle yemek yiyoduk lokmalar bogazimiza dizildi ama ne esim ne ben hic birsey belli etmedik birbirimize. denicez dedik sonuna kadar 20 kez bile olsa abartisiz deniycez dedik...konustuk planlar yaptik doktora soralim dedik neden 2.denemede basarisiz oldu diye soralim dedik...ben arastirmaya basladim tekrarlayan basarisizliklarin nedenini. ve tup bebek deneme sayisi arttikca sonucun pozitif olma sansida yari yariya dusuyomus,esimde spermde morfoloji bozuklugu var okudugum yazilarda 3. denemeden sonra yumurtalar genetik olarak incelenmeliymis sorun varsada olmuyomus falan falan .yazilari okurken bi hickira hickira aglamaya basladim bu yaziyi yazarken bile goz yaslarim klavyeye dokuluyo..canimi onlarca kez denemek,o kadar ignelerin veridigi aci,bu kadar karamsar bekleyisler acitmiyor..okuduklarimdan sonra hic bir zaman pozitif sonucu alamayacagim dusuncesi öldürüyor...biz kotu insalar diilz,rabbim neden bizi cezalandiriyo isyan etmekten cok korkuyorum.allahim affet benii.doya doya guvenerek kimseye sarilip boynunda bile aglayamiyorum...of deyince yuregi sizlayan anam yok yanimdaa..esim zaten benim yasam kayangim ona baktikca onun icin daha cok uzuluyorum..cok kotuyum yazamiyorum artik..

cnm benim yaa dünden bu tarafa aklımdaydın çok üzüldüm inan ne olur bu kadar karamsar olma mevlanam seninde yüzünü güldürsün allahım ol demeyince olmuyor biliyorsun gecende bir arkadaş burda 1. denemesinde hamile kalmamış bir ay sonra kendi normal hamile kalmıştı inş sende öyle kendin normal hamile kalırsın ilaçların etkisiyle rabbim yüzünü güldürsün cnm sakın isyan etme ((( bunu söylemek benim için kolay biliyorm senin şuan içinde fırtılanalr kopuyor inan bana allahım sabrınıda vercek inş bebeginde olcak bir gün inan şuan yazacak kelime bulamıyorm cnm arkadaşım ne olur üzülme allahım yarve yardımcın olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm ya benide ağlattın.....zor bi süreç çok zor maddi manevi her açıdan zor....bak ben yumurtalık kanseriyim ve yanlış ameliyat sebeiyle tüp bebek yapmak zorunda kaldım ameliyatımda gördükki içimde bi kitle kalmış tüp bebekte iğneleri yapınca gördük ki yumurtalık olmayan yerimde yumurta oluşmuş demekki doktor içimde unutulan kitle yanında tümörlü yumurtalığın parçasınıda bırakmış içimde ama yılmadım hep mücadele ettim..eninde sonunda olucak dedim bak benim doğumumda belki rahmim alınıcak yanlış ameliyat yüzünden 26 yaşında kanser oldum ben.beterin beteri var cnm nolur isyan etme hep dua ettim ben sende hep dua et yılmak yok tamam mı azracım hep dua et ve bi gün olacağına inan

azracım özel msj attım bakmısın ?lütfen bana cevap yaz

"Derdi gordum derdime agladim,senin derdini gordum kendi derdimden utandim"buna benzer bi soz okumustum bi yerde,cok dogru rabbim saglik versin,can sagligi herseyden onemli...mantigimiz her seyin farkinda ama yuregimiz degil.birde kadiniz yuregimiz daha kabarik,daha ince,daha hassas...bizi bizden iyi kimse anlamaz sevdiklerime,arkadaslarima,akrabalarima yeri geldi esime analtamadigim seyleri size anlattim,size dert yandim deva aradim...saniyorumki cogumuzda ayni duygular icindeyiz...kendin icin istedigini baskalari icinde isteki rabbim sanada versin...simdilik olmadi rabbim sizin yuzunuzu guldursun...aglatmasin... :çok üzgünüm:

azracim beni de aglattin....canim benim embroyolara genetik test yapiliyor keske hepimize yapsalar dusunsene saglikli embroyoyu secip koyuyorlar ve yuzde otuz olan sans yuzde yetmise cikiyor. ne olur inan buna bir gun hem de yakinda bir gun burda senin icin halaylar cekecegiz.
tup bebekte dort denemeden sonra sans azaliyor aksine iki denemeden sonra uc ve dorduncu denemelerde sans cok artiyor. fransada devlet bu yuzden dort kez oduyor tup bebegi doktorum anlatmisti. dualarimda olucaksin ne olur sakin yilma her kotu gunun ardindan hep cok guzel gunler gelmistir.

azracım seni çok merak etmiştim bugün canım benim çok üzüldüm çok ağladım yaa
ama sakın isyan etme rabbim seni sınıyor olabilir belki kendiliğinden hamile kalacaksın bunlara gerek bile kalmayacak rabbim sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş sen rabbine şükret o herşeyin en iyisini bilir olsaydı belki senin için hayırlı olmayacaktı herşey nasip meselesi bu durumda şükredeceğin tek bişey var oda sevgili eşin yanında onunla birbirinize sımsıkı tutunun rabbim belki hiç ummadığınız anda verircanını hiç sıkma elbet bir gün hepimiz anne olacaz ama hepsinin zamanı var eşin ve sevdiklerin yanında olduktan sonra hiç bir şeyi dert etme aşılamayacak hiç bir zorluk yoktur inan bana

özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tatlıkız zübeyde sel76 hoş geldiniz kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınız özlemcim nasılsın durumlar nasil agrın sizin yoktur inş ?

21 yumurtadan 14 tanesi olgunmuş 6 sı döllenmişş canımm çok sıkıldı moralim bozulduu cumartesi belli olcak transfer bakalım ya cumartesi ya pazartesi

cnm benim yaa sakın kafana takma stres yapma bakk benim 9 yumurtamı topladılar 6tanesi dölledi ve tarnfer günüme kadar 5tanesi öldü bir tane kaldı dedim bu da gider bak çok şükür ondan hamile kaldım inş o 6 embryon birinci kalıte olur cnmm

ben iyiyim canım sen nasılsın bebişin ne alemde fıstıkk

:)))))) çok iyiyiz hamdolsun ama iştah yok sadece zorla yemeye devam d.r aradı ayın 27de gicekmişim kalp atışını duymaya 7 günüm kaldı:)))))) allahın izniyle inş sen nasılsın cnm bebegini üzmüyorsun demi cici anne :)

ponodol nasılsın cnm hamilelik nasil gidiyor:)))))

ah canım slm senin merak ettim senin için giridm emin olki çok üzüldüm ne diyecegimi bilmiyorum ne olur umudunu yitirme gerekirse tr. denersin tekrar sanırım yurt dışındasın burdaki başarı daha fazlaymış keşke elimden gelen şuan birşey olabilseydi ne olur isyan etme öpüyorum seni

ponodol nasılsın cnm hamilelik nasil gidiyor:)))))

merhaba canım alışmaya çalışıyorum bende haziranın 1 randevü aldım kese görmeye gidecegiz allah nasip ederse kabızlıkla ugraşıyorum birde sen nasılsın bebiş nasıl sen keseyi gördündü dimi

sağol bitanem inşallahh ama korkuyorum işte elimde değill sel76 canım iyimisinnn merak ettim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…