azracim beni de aglattin....canim benim embroyolara genetik test yapiliyor keske hepimize yapsalar dusunsene saglikli embroyoyu secip koyuyorlar ve yuzde otuz olan sans yuzde yetmise cikiyor. ne olur inan buna bir gun hem de yakinda bir gun burda senin icin halaylar cekecegiz.
tup bebekte dort denemeden sonra sans azaliyor aksine iki denemeden sonra uc ve dorduncu denemelerde sans cok artiyor. fransada devlet bu yuzden dort kez oduyor tup bebegi doktorum anlatmisti. dualarimda olucaksin ne olur sakin yilma her kotu gunun ardindan hep cok guzel gunler gelmistir.
azracımmm söyleyecek bişi bulamıyorumm çok üzüldümmmm allahım sabıır versin tekrar deneme gücü versinn güzelim umudunu yitirme elbet bir gün bizde kavuşacağız bebişlerimize
ah canım slm senin merak ettim senin için giridm emin olki çok üzüldüm ne diyecegimi bilmiyorum ne olur umudunu yitirme gerekirse tr. denersin tekrar sanırım yurt dışındasın burdaki başarı daha fazlaymış keşke elimden gelen şuan birşey olabilseydi ne olur isyan etme öpüyorum seni
:)))))) çok iyiyiz hamdolsun ama iştah yok sadece zorla yemeye devam d.r aradı ayın 27de gicekmişim kalp atışını duymaya 7 günüm kaldı:)))))) allahın izniyle inş sen nasılsın cnm bebegini üzmüyorsun demi cici anne :)
cnm yaşadığın zorlukları anlıyorum tüp bebek yapmicak olabilirsin ama en azından kloemn falan gibi uyarıcılar kullanıp doğal yolda çocuğun olma şansını arttır olur mu annelik özlemi insanın içinden kefene girene kadar gitmez bence dinlen ve mücadele etmeye devam etkızlar canlar hepinize merhaba.bütün geçmiş sayfaları okudum sevindim üzüldüm agladım.beni sorarsanız iyiyim.sizin gibi kaderdaşlarımla dahada iyi olacagım.evet ben artık yaptırmayacagım.benim için zor geçiyor.yumurta toplanana kadar iyiyim.10 gün gonal f 225 ünit ignemi yaptım.6 yumurtam toplandı.5 i dölllendi.5. gün embriyosu 2 tane transfer edildi.ayrıca co kültür ve spermlere de ımsı uygulandı.ama dedigim gibi yumurta toplamadan 3 gün sonra ateş ağrı.hastaneme gittim gece hastanem paralı çok pahalı oldugu için hiç bilmedigim istanbulda drum zeynep kamile gönderdi.ateşten titriyordum.anlatamam.size.antibiyotiklerin haddi hesabı yoktu.gece yattım sabah çıktım.tam kan testinde iltihabım varmış drum iğne antibiyotik hap 2 tane verdi.transferi başka drum yaptı.bu ilaçları kullanıyosan ben transfer yapmam dedi masadan kaldırdı.sonra drumu aradı semra kahramanı aradı transfer yapıldı.transferden sonra bile 2 antibiyotik hapım vardı.zararlı degilmi diyordum degil diyordu.prognex igneleri 3 gün vurundum kalçalarım anlatamam topal oldum üstüne oturamaz duramaz oldum bana alerji yapıyor herhalde.kalçalarıma çengel takılıp kopartıyorlarmış ggibiydi.bende hep oluyor neden bilmiyorum.jele geçtim oda vajinama yara yapıyorki acısını anlatamam.kan pıhtılaşmam oldugunu söylemişlerdi tranferden önce 3 gün vuruldum onuda kestiler.bacaklarım mosmor.kalçalarım mosmor oldu.aspirinide kestiler.kalçalarımın agrısı 1 haftada geçti.12 gün yattım zaten.sadece lavaboya ve yemege kalktım zayıflamışım.negatifide aldık.annem eşim yanımdaydı ve artık yaptırmayacagımızı çünkü benim çok acı çektigimi ve dayanamadıklarını söylediler.evet rabbim ne derse o olur.hepinize çokkkk teşekkür ediyorum güzel dileklerinize temennilerinize.hepinizi ve birbirinize dostlugunuzu çok seviyorum öpüyorummmmmmmmmm
canım benim seni çok merak ediyordum..
şu an sadece şu vücudumdan aldıgım hormonları ve östrojenleri atmak istiyorum.çünkü bu tedavilerin ne kadar zararlı oldugunu memelere ve rahime hastaık yapmasından korkuyorum .şu an sadece saglıklı bu tedavinin bana şimdi veye ilerde hiç zarar vermemesini istiyorum.allah verirse neden olmasın .benim bu tedaviden önce sol tüpüm alınmıştı.drumda hamile kalmazsan görüşürüz demişti.bakalım hayırlısı.sadece güçlü olmak için hangi şifalı otları tavsiye edersiniz
canım mevlam sabrını ardırsın............ne zor vaşadıkların.......ama inş. mkafadını alıcaksın......seni merak ediordum........bende 3kez bu hisleri adladmava çalışdım...mevlam seni korusun..bizlere havırlısını nasip edsin........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?