Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

allaha inancım fazla allahım ne derse o olur bunun bilincindeyim ama şimdiye kadar aglamamıştım.şimdi göz yaşlarımı tutamıyorum

seldacımm canımm biraz toparla kendini öyle pes ettim demek yok bak benmasal 7. deneme de tuttu biliyorsun bunu anlıyorum çok yıprandın çok acı çektin ve çekiyorsun ama umudunu kaybetme gülümm yapma insanın umudu yoksa yaşamıyor demektir kendine iyi bak bir an önce toparlan

en başta eşim dedi kıyamıyorum sana çektiklerine gözümün önünde dedi bir daha gitmeyeceksin verirse allah olur dedi.ben her seferinde dogum yapan kadın acısını unuturmuşya unutuyorum ama.bende gitmem herhalde

yok.transferden sonra ki gün bakacagız demişti embriyolog.megerim ben arayacakmışım.bende 2 gün sonra aradım dondurulacak yok dediler.ama hepside 5. güne kadar gelmişlerdi.ben aglıyorum ama binlerce tanıdıgım dostumdasizin gibi çok üzüldüler.yok dondurulmuşlarım.ben sana ne kadar alışmışım nevinnnnnnn

sende hiç çıkmadınki aklımdan ya
hep seni düşündüm sana çok kızdım demiştim özelden :)))

kaldıgım evde internet vardı ama ihtiyat ettigimden hiç açmadım evden de hiç çıkmadıgım için yazamadım bitanem....................

canım bizde elde ne var ne vok sadıp gidcez bakalım aded olunca..................
sen ev kiralamışdın degilmi.........bizde dşnoruz........voksa para vedişmio..........klave bozuk vazamıommm.......

canım bizde elde ne var ne vok sadıp gidcez bakalım aded olunca..................
sen ev kiralamışdın degilmi.........bizde dşnoruz........voksa para vedişmio..........klave bozuk vazamıommm.......

yok bi tanıdıgın bekar ögretmen bayan teyzemin kızında kalmıştık canım 1 ay kaldık allah razı olsun rahat ettik.

bugün aradım merkezi degerlendirme yapacaklardı yarın arayacaklarmış.birde kanaatim şu ana kadar gitttigim merkezlerin hepside aynıydı.en son ki en ünlü merkez bile.hiç memnun kalmadım

canım bebek özlemim bir tarafada allah hastalık dert vermesin.allah herkese eşiyle saglıklı günler nasip etsin.

memorıalin nesinden hoşnud olmadın ki.................bende gidcem şimdi.......içime şuphe gelmesin.....

canım memnundum ama diger normal kalitadeki merkezlerle aynı.yani zaten işlemler aynı ben pek fark göremedim.ha negatif aldıgım için zannetmeyin.bayagı kalabalık birçok kişide hamile kalmıştı dr gösterdi bu ay ki hamileleri.sana kolay gelsin

nevin o müzik sitesini nasıl ekledin bende bebek özlemi eu daki filmi alıp nasıl mesaj olarak gönderecegim.

kızlar kusura bakmayın anca girebildim yeni eve geldik.sonucum malesef negatif.sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı işte.tedavideki arkadaşlarım sakın moralinizi bozmayın.kocaman öpüyorum sizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…