Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım ne diyeyim sanki yaşadıklarının aynını yaşadım bugün.bir tek kısmı farklıydı.bu sefer ben daha güçlüydüm eşimden.ama onun göz yaşlarını gördüğüm anda herşey alt üst oldu.eşimin ağladığını çok nadir gördüğüm için ve hep bana üzüldüğüm zaman kızdığı için resmen şok oldum.bizde sonucu beklerken hastanenin kantinindeydik aynen yediklerimiz boğazımıza durdu.sadece birbirimize sarılıp ağladık kimseler yokmuş gibi.aslında yazmayı düşünmüyordum ama senin yazdıklarını okuyunca dayananamadım.daha fazla güçlüyü oynayamadım belki de.yalnız değilsin ve yalnız değiliz biliyorum.bu zorlu yolda yanımda olan herkese sonsuz teşekkürler...

canim yaa,herkes bizi su an cok iyi anliyor ama ikimizde ayni gun sonuc aldigimiz ve duygularimiz,acilarimiz taze oldugu icin seni daha iyi analdigimi dusunuyorum...ben aslinda idrarda negatifi gordugum gun icimde zaten bi kiriklik olmustu bekelntim azalmisti..ha umut yokmuydu tabiki vardi..aynen senin yaptigin gibi bende bi sonraki transfer planalrini yapiyodum sonucu ogrendigim an yikilmadim...esim benim gozumden akacak yasa bakyiodu sanki tek damla dusse o yagmur yagdircakti gozlerindee senağlama ...o i$e gittikten sonra ben nette yazilar okudum bir suru olumsuz sebep,zorlu yollar,genetik tanilar,kromozona bakilmasi,bekleyisler okudum...o an umut denen sey kalmadi bende...yemin ediyorum bu cocugu bu kadar cok istememdeki en buyuk sebep esimi baba yapabilmek,o mutlulugu ona yasatmak ona olan sevgim o kadar buyukkii,o baskalirinin cocuklarina sevgi ile sarilirken,onlar icin cildiriken benim ona bu mutlulugu yasatamiyor olmam beni bitiriyoo...allah seninde yardimcin olsun 3. denemede yine deli gibi topiklerde belirti aramak dilegi ile diyebilyiorum simdilik...yilmak yok..parola bu bebi$ler ya olacak ya olacak! :çok üzgünüm:

kızlar kusura bakmayın anca girebildim yeni eve geldik.sonucum malesef negatif.sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı işte.tedavideki arkadaşlarım sakın moralinizi bozmayın.kocaman öpüyorum sizleri.

ah canım bugun azraya çok üzüldüm sende olumsuz cevap verdin sana üzüldüm ama ne olur pes etme vakti zamanı gelince olacak demekki umarım bir dahakine herşey gönlünce olur seni öpüyorum...

kızlar kusura bakmayın anca girebildim yeni eve geldik.sonucum malesef negatif.sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı işte.tedavideki arkadaşlarım sakın moralinizi bozmayın.kocaman öpüyorum sizleri.

evocummm ne desem boş biliyorum ama bilki kendim yaşamış gibi üzgünüm canım benim umudunu yitirmiyorsun bitanem bir an çnce toparlanıp eskisi gibi kaldığın yerden devam ediyorsun hayat çok kısa ama biz pes etmek için daha çok genciz bebişlerimizi kucağımıza alıncaya kadar pes etmek yok bize

sonuc bekledigim icin negatiften de korktugum icin yazilariniz icime isliyor teselli edicek soz de bulamiyorum sadece acinizi paylasiyorum, Insallah hemen bu ay dogal hamile kaldiginiz haberlerini verirsiniz. Insallah...

cnm ne desem boş en kısa zamanda aramıza dönmen dileğiyle üzülme demicem ama nolur kendini yıpratma olur mu fıstık

gizemlicim nasilsin sonucunu almadan onceki gunler hic regle agrisi yasamismiydin? ben dogal hamile kaldigim ay yasamistim ama yine de soz geciremiyorum kendime, bu sabah bir regle agrisi ve afedersiniz ic camasirimda bir islaklikla uyandim, odum patladi meger progesteronun akintisiymis(

canim sali onuncu gun olucak ben pazrtesi evde deneyecegim direk negatifi kanda almaya gucum yok( hazrilanip gideyim:)))
sen nasilsin agrin sizin var mi haber geldi mi

canım benim günaydın geçmişi okudum içim bi hoş oldu kendi yaşadıklarmı hatırladım arkadaşlara üzüldüm ağladım bi fena oldum sabah sabah Rabbim inş. hepimzin hakkında hayırlısını versin gönlümüze göre versin inş. neyse senin transferin ne zaman tatlım

ya yarın yada pazartesi gülüm yarın herşey belli olacak

özlemcim sende biraz rahat ol dicem ama nasıl yapıcan bilmiyorum tatlım sen elinden geleni yaptın en azından tevekkül etmekten başka yapacak bişe yok bence git kan ver rahat et derim.

zubeydecim Masallah benim cok agrim oldu gerci benim agrilarim migde bagirsakti neler cektim anlatamam ne acilar; kizlar inanilmaz basim donuyor iki gundur hep vardi ama cok artti, aldigimiz hormonlar olmasa kesin hamilelige yorardim o denli tuhaf ama bence hormonal.

özlemcim sende biraz rahat ol dicem ama nasıl yapıcan bilmiyorum tatlım sen elinden geleni yaptın en azından tevekkül etmekten başka yapacak bişe yok bence git kan ver rahat et derim.
aslinda komik ama normalde cok rahatim esim inanamiyor bile ama formu acinca bir heyacan bir telas basliyor:))
kana cok erken tatlim daha altinci gun betahcg varsa da kana karismamis olabilir henuz.

ben sağolsun merkezdeki hemşireler ne dedilerse yaptık çok sıvı tukettım gaz olmaması için zaten opu dan bir hafta öncesi başladım kayısı yemeye opu sonrası da çok su ve kayısı suyu içtim allaha şükür yok bi sancım sadece ara ara yuzum yanıyo ve göbeğimin üstüne yatamıyorum o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…