merhaba bu gun kan tahlili yaptirdim,eve geldik biraz sonra aradilar sonuc negatifti esimle yemek yiyoduk lokmalar bogazimiza dizildi ama ne esim ne ben hic birsey belli etmedik birbirimize. denicez dedik sonuna kadar 20 kez bile olsa abartisiz deniycez dedik...konustuk planlar yaptik doktora soralim dedik neden 2.denemede basarisiz oldu diye soralim dedik...ben arastirmaya basladim tekrarlayan basarisizliklarin nedenini. ve tup bebek deneme sayisi arttikca sonucun pozitif olma sansida yari yariya dusuyomus,esimde spermde morfoloji bozuklugu var okudugum yazilarda 3. denemeden sonra yumurtalar genetik olarak incelenmeliymis sorun varsada olmuyomus falan falan .yazilari okurken bi hickira hickira aglamaya basladim bu yaziyi yazarken bile goz yaslarim klavyeye dokuluyo..canimi onlarca kez denemek,o kadar ignelerin veridigi aci,bu kadar karamsar bekleyisler acitmiyor..okuduklarimdan sonra hic bir zaman pozitif sonucu alamayacagim dusuncesi öldürüyor...biz kotu insalar diilz,rabbim neden bizi cezalandiriyo isyan etmekten cok korkuyorum.allahim affet benii.doya doya guvenerek kimseye sarilip boynunda bile aglayamiyorum...of deyince yuregi sizlayan anam yok yanimdaa..esim zaten benim yasam kayangim ona baktikca onun icin daha cok uzuluyorum..cok kotuyum yazamiyorum artik..
canım ne diyeyim sanki yaşadıklarının aynını yaşadım bugün.bir tek kısmı farklıydı.bu sefer ben daha güçlüydüm eşimden.ama onun göz yaşlarını gördüğüm anda herşey alt üst oldu.eşimin ağladığını çok nadir gördüğüm için ve hep bana üzüldüğüm zaman kızdığı için resmen şok oldum.bizde sonucu beklerken hastanenin kantinindeydik aynen yediklerimiz boğazımıza durdu.sadece birbirimize sarılıp ağladık kimseler yokmuş gibi.aslında yazmayı düşünmüyordum ama senin yazdıklarını okuyunca dayananamadım.daha fazla güçlüyü oynayamadım belki de.yalnız değilsin ve yalnız değiliz biliyorum.bu zorlu yolda yanımda olan herkese sonsuz teşekkürler...
kızlar kusura bakmayın anca girebildim yeni eve geldik.sonucum malesef negatif.sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı işte.tedavideki arkadaşlarım sakın moralinizi bozmayın.kocaman öpüyorum sizleri.
kızlar kusura bakmayın anca girebildim yeni eve geldik.sonucum malesef negatif.sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı işte.tedavideki arkadaşlarım sakın moralinizi bozmayın.kocaman öpüyorum sizleri.
canım ne diyeyim sanki yaşadıklarının aynını yaşadım bugün.bir tek kısmı farklıydı.bu sefer ben daha güçlüydüm eşimden.ama onun göz yaşlarını gördüğüm anda herşey alt üst oldu.eşimin ağladığını çok nadir gördüğüm için ve hep bana üzüldüğüm zaman kızdığı için resmen şok oldum.bizde sonucu beklerken hastanenin kantinindeydik aynen yediklerimiz boğazımıza durdu.sadece birbirimize sarılıp ağladık kimseler yokmuş gibi.aslında yazmayı düşünmüyordum ama senin yazdıklarını okuyunca dayananamadım.daha fazla güçlüyü oynayamadım belki de.yalnız değilsin ve yalnız değiliz biliyorum.bu zorlu yolda yanımda olan herkese sonsuz teşekkürler...
canım benim günaydın geçmişi okudum içim bi hoş oldu kendi yaşadıklarmı hatırladım arkadaşlara üzüldüm ağladım bi fena oldum sabah sabahRabbim inş. hepimzin hakkında hayırlısını versin gönlümüze göre versin inş. neyse senin transferin ne zaman tatlım
ya yarın yada pazartesi gülüm yarın herşey belli olacak
aslinda komik ama normalde cok rahatim esim inanamiyor bile ama formu acinca bir heyacan bir telas basliyor:))özlemcim sende biraz rahat ol dicem ama nasıl yapıcan bilmiyorum tatlım sen elinden geleni yaptın en azından tevekkül etmekten başka yapacak bişe yok bence git kan ver rahat et derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?