Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

rahat ol diyorum ama bende hergün kendimde belirti arayıp duruyorum içgüdüsel bişi bu birazda engel olamıyosun

burda resmi tatil pazartesi her yer kapali acik yerlerde cok kalablik ve pahali ayrica idrar testinin heyacanini kaciramam:)))

ben idrar düşünmüyorum hassaa ta bile çift çizgi gördüm ben onun hayal kırıklığına uğrayamam

canim zaten bilinenin aksine yanlis cift cizgi ozellikle hassaslarda cikiyor ama hassas testlerin ozelligi cift cizgiye asla uc dakika sonra cikarsa inanmayacaksin yaptigin gb cikti cikti yoksa negatiftir. tabii her turlu yaniltici olabilir ama testin icindeki zamana uyarsaniz aslinda dogru sonucu veriyor uc yildir hasas idrar testi yaptirigim icin uzmani gb oldum delikafadulden bende yalanci cift cizgiyi cok gordum ama icinde uc dakikadan sonra ciddiye almayin yazmasina ragmen her defasinda ciddiye aldigim icin sırnaşık şey oysaki sadece birkez uc dakika icinde cikmisti o da hamileyken zemuszemus

tatlikiz ne haldesin nasilsin?
zubeydecim merak etme guzel haber gelicek Insallah.

iyiyim tatlım ne olsun uğraşıyoruz işte yarın test günüm onun heyecanı var biraz

merhaba canım :) idrar testi yapıcanmı

merhaba yok tatlım eşim kızıyo sakın idrar testi yapma dedi moral bozmayalım dedi yarın zaten kan testim var gerek kalmayacak

kızlar kendinize iyi bakın ben çıkıyorum artık evin işleri beni bekler bitsede bi kurtulsam şu işler öpüyorum hepinizi

ama dayanma gucu olanlar bencede direk kanda baktirin kan gbsi yok, ama dedigim gb benim direk kan testi sonucunu almaya gucum yok pozitif bile olsa sanki o zarfi acamam gb gelior:)) ay cok heycanliymis negatifse bile bir dahakine bu hecani yasamak icin tup bebek yaptirilir walla :dance:

deli kızzz ben bile heycan yaptım şimdiden hadi hayırlı sonuçlarla gelin hepiniz tatlıkız da sende

kizlar aslinda isin dogrusu su, nedense tup bebek yaptirilinca sanki olma ihtimali olmama ihtimalinden daha cokmus gbn hic de oyle degil yazik bizlere gercekten yedigimiz hormonun yaninda bir de bunun derdi var, en guzeli iki sonucu da hazi olmak, canimiz sagolsun, yasimiz gencse kac kez yaptirilir biraz olgun bakmak zorundayiz, bir gun Allah nasip edicek Insallah buna inanalim yeter. aslinda kafamda kendimi bu dusunceye hazirlamak icin acaba negatif mi demeye basladigimin farkindayim. Allah yardimcimiz olsun hakkimizda hayirlisi neyse gonlumuzu ona razi etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…