kizlar aslinda isin dogrusu su, nedense tup bebek yaptirilinca sanki olma ihtimali olmama ihtimalinden daha cokmus gbn hic de oyle degil yazik bizlere gercekten yedigimiz hormonun yaninda bir de bunun derdi var, en guzeli iki sonucu da hazi olmak, canimiz sagolsun, yasimiz gencse kac kez yaptirilir biraz olgun bakmak zorundayiz, bir gun Allah nasip edicek Insallah buna inanalim yeter. aslinda kafamda kendimi bu dusunceye hazirlamak icin acaba negatif mi demeye basladigimin farkindayim. Allah yardimcimiz olsun hakkimizda hayirlisi neyse gonlumuzu ona razi etsin.
kizlar aslinda isin dogrusu su, nedense tup bebek yaptirilinca sanki olma ihtimali olmama ihtimalinden daha cokmus gbn hic de oyle degil yazik bizlere gercekten yedigimiz hormonun yaninda bir de bunun derdi var, en guzeli iki sonucu da hazi olmak, canimiz sagolsun, yasimiz gencse kac kez yaptirilir biraz olgun bakmak zorundayiz, bir gun Allah nasip edicek Insallah buna inanalim yeter. aslinda kafamda kendimi bu dusunceye hazirlamak icin acaba negatif mi demeye basladigimin farkindayim. Allah yardimcimiz olsun hakkimizda hayirlisi neyse gonlumuzu ona razi etsin.
bende hep aynı şeyi söylüyorum ama insan kendi yaşayınca birden bu kadar olumlu olgun bakamıyo ben akşam fark ettim ki allah korusun negatif olsa heralde psikolojik destek almam gerekecek çünkü kendimi çok hazırladım hamileliğe dün çok üzüldüm hiç düşünmediğim bişiydi bi de emb döllenmedi öldü deyince inanın canımdan can koptu sanki aslında ben çok dik duran bi insanım o an herşeye soğuk kanlıyımdır ailem eşim benim çok rahat olduğumu söylüyo ama nasıl panik ve korktuğumu bi sizler biliyor ve anlıyorsunuz o günleri yaşamak istemiyorum inşallah hiç birimiz yaşamayız
kızlar çok doğru söylüyorsunuz her iki yönünü de düşünmek kendimizi hazırlamak zorundayız
muhakkak insanın kafasına takılan üzüldüğü durumlar oluyor benimde tedavimin bir ay ertelenmesine birde embiriyolarımın hiç birinin 5. güne gidememesine çok üzüldüm ama eşim çok büyük destekçim ohss olunca çok korktu bana sen lazımsın kaderde varsa olucak olmazsada nasip Allahtan yapacak bişey yok dedi hak verdim üzülmüyorum şimdi ama sonuç negatif olursa napalım birdaha deniyecem
cigdocum gecmis olsun cok sukur temiz cikmis cok guzel haber. tedavin hayirli olsun.
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Tam 1 haftadır giremiyodum, annem geldi, göğsünde yumurta büyüklüğünde bir kitle vardıi onun tedavisi ameliyatıydı pataloji sonucuydu stresiydi derken zaman geçti ve dün sonuçlarımızı aldık çok çok şükür ki temiz çıktı, belki hatırlarsınız 5 ay önce de babamı ve teyzemi kaybetmiştim o yüzden bu son hafta çok stresli geçti ama çok şükür...
Allahım herşeyden önce bizlere eşlerimize sevdiklerimize sağlık versin sonra da gömlümüzdeki muratlarımızı gerçek yapsın.
Bende lucrin kullanıyodum dün menogon.a başladık, inşallah hayırlısı olur
opuyorumnanaktan
Sağol Özlemcim, allaha çok şükür temiz çıktı.
Seni de takip ediyorum canım benim, Allahım yüzünü güldürsün, sonucun pozitif çıksın bebişini de sağlıkla kucağınıa almayı nasip etsin, sabrın sonu selamet arkadaşım
kızllarrr günaydın şekerler yarın test günüm çok heyecanlıyım yaaa
çiğdoşşşş neler atlatmışsın şu bi haftada yaaa allah kolaylık versin valla anneciğinin ii olmasına çok sevindim ben bilirim o patoloji raporu beklemenin stresini iğrenç bişey ama şükür ki temiz çıkmış cnm bnm şimdi sende kendine dikkat et olur mu
cigdocumm canım çok geçmiş olsunn bilirim o stresi bende annemde yaşamıştım allahıma şükür bizimde temiz çıkmıştı
cnm günaydın inş yarın güzel bir gün olcak tatlıkız hadi bakalım bol şans rabbim seninle olsun allahım yüzünü güldürsün inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canımm benimm evet yarın güzel bir gün olacak inşşş çok korkuyorum çok heyecanlıyım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sonucu eşim alsada alıştıra alıştıramı söylse acaba
Arkadaşım sonucunu merakla bekliyorum, Allahım gönlüne göre versin, inşalaah hamiş diye yazarsın kocamankaydirigubbakcemile5
sağol canımm benimm evet yarın güzel bir gün olacak inşşş çok korkuyorum çok heyecanlıyım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sonucu eşim alsada alıştıra alıştıramı söylse acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?