Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

bende hep aynı şeyi söylüyorum ama insan kendi yaşayınca birden bu kadar olumlu olgun bakamıyo ben akşam fark ettim ki allah korusun negatif olsa heralde psikolojik destek almam gerekecek çünkü kendimi çok hazırladım hamileliğe dün çok üzüldüm hiç düşünmediğim bişiydi bi de emb döllenmedi öldü deyince inanın canımdan can koptu sanki aslında ben çok dik duran bi insanım o an herşeye soğuk kanlıyımdır ailem eşim benim çok rahat olduğumu söylüyo ama nasıl panik ve korktuğumu bi sizler biliyor ve anlıyorsunuz o günleri yaşamak istemiyorum inşallah hiç birimiz yaşamayız

kızlar ikinizde çok haklısınız insan yaptırınca tüpü evet hamile kalıcam gibi gelio ama olmayıncada hayatı kararan oluyo herkesin maddi durumu farklı kimi yaptırabiliyo tekrar kimi yaptıramıyo kimin 20 tane sağlıklı yumurtası oluyo parası yok diye donduramıyo
bende bu süreçte siler gibi olmuştum bi yandan olumlu düşünmek bi yandan ya olmazsaya kendini hazırlamak aslında hepimizin bi desteğe ihtiyacı var yada bi tatile ne bileyim zor ya manevi açıdan acayip zor bende embriyolog arayıp 9 tanede 8 tane kaldı hepsi ikinci kalite deyince öle üzülüp ağlamıştım ki sanki gerçekten çocuğum ölmüş gibi...allah kucağımız boş bırakmasın rabbim gönlümüze göre versin isyan ettirmesin inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar bari siz diğer arkadaşlara umut olun

evet gizemlicim ikisini de dusunmek lazim/
Insallah biz tekrar pozitif sonuclar alindigi gunlere dondururuz topigi, Insallah.
tek duam var eger saglikliysa hamile kalayim aslinda asil is hamile kalindiginda basliyor.
zubeydecim bir ara gelip guzel haberi getirdigine bakacagim, bir iki saate haberin gelir sanirim.

kızlar çok doğru söylüyorsunuz her iki yönünü de düşünmek kendimizi hazırlamak zorundayız
muhakkak insanın kafasına takılan üzüldüğü durumlar oluyor benimde tedavimin bir ay ertelenmesine birde embiriyolarımın hiç birinin 5. güne gidememesine çok üzüldüm ama eşim çok büyük destekçim ohss olunca çok korktu bana sen lazımsın kaderde varsa olucak olmazsada nasip Allahtan yapacak bişey yok dedi hak verdim üzülmüyorum şimdi ama sonuç negatif olursa napalım birdaha deniyecem

Arkadaşlar hepinize merhaba,

Tam 1 haftadır giremiyodum, annem geldi, göğsünde yumurta büyüklüğünde bir kitle vardıi onun tedavisi ameliyatıydı pataloji sonucuydu stresiydi derken zaman geçti ve dün sonuçlarımızı aldık çok çok şükür ki temiz çıktı, belki hatırlarsınız 5 ay önce de babamı ve teyzemi kaybetmiştim o yüzden bu son hafta çok stresli geçti ama çok şükür...

Allahım herşeyden önce bizlere eşlerimize sevdiklerimize sağlık versin sonra da gömlümüzdeki muratlarımızı gerçek yapsın.

Bende lucrin kullanıyodum dün menogon.a başladık, inşallah hayırlısı olur

opuyorumnanaktan

canim ben de hafif ohss oldum, sagolsun doktorum bir tedaviyle daha beter olmasindan kurtardi beni ama ayni gunler spazmlar gecirdim cok feciydi sancilarim o an inan ben de dedim yeterki gecsin, bebegi dusunemedim bile. iyiki o agrilarla transferin olmamis eger bana o tedavi uygulanmasaydi ben o agrilarla hamile kalsaydim asla huzurlu bir gebelik geciremezdim sakin ama sakin uzulme iyiki ertelendi bak gor cok daha kolay hamile kalicaksin.
besinci gune de hic takilma benim ilk dollenmede en iyisi olanlar ucuncu gun hala en iyisiydi doktorum yuzde doksan hangi embroyonun koncagi daha ilk gunden belli oluyor diyordu inanmiyordum gercekten oyle oldu bende. ama olurki on tane cok iyi embroyo var onlardn birini secmek icin besinci gun iyi. ama onun yerine dondurup sirasiyla hepsi denenebilir de. ben embroyolarimi bese kadar bekleyip ziyan etmektense zamanla hepsine yasama sansi vermeyi tercih ederim. kisacasi diyecegim oki bu besle uc gunu ben cok arastirdim doktorumla da cok konustum ve simdi anladimki hic de dendigi kadar farkyok bu merkezlerin tercihleriyle ilgili bir sey sadece.sen guzelce dinlen toparlan bak nasil guzel gecicek obur ay, hormon yok, igne yok oh mis gb birkac ilacla hazir olucaksin bebisine.

cigdocum gecmis olsun cok sukur temiz cikmis cok guzel haber. tedavin hayirli olsun.

Sağol Özlemcim, allaha çok şükür temiz çıktı.

Seni de takip ediyorum canım benim, Allahım yüzünü güldürsün, sonucun pozitif çıksın bebişini de sağlıkla kucağınıa almayı nasip etsin, sabrın sonu selamet arkadaşım

çiğdoşşşş neler atlatmışsın şu bi haftada yaaa allah kolaylık versin valla anneciğinin ii olmasına çok sevindim ben bilirim o patoloji raporu beklemenin stresini iğrenç bişey ama şükür ki temiz çıkmış cnm bnm şimdi sende kendine dikkat et olur mu

cigdocumm canım çok geçmiş olsunn bilirim o stresi bende annemde yaşamıştım allahıma şükür bizimde temiz çıkmıştı

kızllarrr günaydın şekerler yarın test günüm çok heyecanlıyım yaaa

cnm günaydın inş yarın güzel bir gün olcak tatlıkız hadi bakalım bol şans rabbim seninle olsun allahım yüzünü güldürsün inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar hayırlı cumalar rabbim bu güzel günün hürmetine hepinizin yüzünü güldürsün inş

Saol kuşum geçen senede eşimde aynı stresleri yaşadım bebeğimiz olmuyo diye gitti 7cm tümör var dediler hemen ameliyat ama çok şükür tümör değilde kistmiş ama testisi alındı elimizde sadece dondurulmuş 2 tüp spermimiz var onlarla tüp deniycez allahım yardımcımız olsun,

Allahım bu dertlerle uğraşanlara derman versin sabır versin:Saruboceq:

cigdocumm canım çok geçmiş olsunn bilirim o stresi bende annemde yaşamıştım allahıma şükür bizimde temiz çıkmıştı

Allah razı olsun Zübeydecim,

Bu mübarek cuma vaktinde Allahım hepimizin gönlünün muratlarını nasip etsin, yüzlerimizi güldürsün:CüvCüv:

cnm günaydın inş yarın güzel bir gün olcak tatlıkız hadi bakalım bol şans rabbim seninle olsun allahım yüzünü güldürsün inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol canımm benimm evet yarın güzel bir gün olacak inşşş çok korkuyorum çok heyecanlıyım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sonucu eşim alsada alıştıra alıştıramı söylse acaba

Arkadaşım sonucunu merakla bekliyorum, Allahım gönlüne göre versin, inşalaah hamiş diye yazarsın kocamankaydirigubbakcemile5

korkma cnm allahın izniyle güzel olcak inş dualarım seninle cnm cumalar hürmetine rabbim yüzünü güldürsün inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar bi süredir giremiyorum transferim pazar günü oldu ve artık ben sabırsızlanıyorum
zübeydecim embriyoların inş.çok hızlı ve sağlıklı gelişir az diye düşünme benimde 6 tane döllendi
3 ü çok iyi diğer 3 ü için umutlanma yarın ararsak dondururz ama ümit etme dediler ve gelişme göstermedi dediler ve 2 tanesini dondurdular ertesi gün tabi aramadılar ve ben 2 yumurtam donduruldu diye yine şükür dedim ama 3 gün sonra merkezden aradılar ve 2 embriyonuz beklenmedik bir şekilde gelişti 1.kalite dediler ve onlarıda donduruyoruz dediklerinde şok oldum yumurtaya can veren rabbim dedim bundan güzel cümle bu duruma uyamaz heralde morallerinizi yüksek tutun ve dua edin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…