canım gerçekten sabrına hayran kaldım İNŞALLAH budefa hayırlısı ve son olur yavrunu kucağına alırsın onu doya doya koklar sararsın!!!!!!!!!
saol nedime kaç gündür yoktum.ne güzel dilegin var saol canımmmmmmmmm.inşallah o günleri bir görseydim.banada anne diye seslenseydi.bende candan bir yavrum deseydim.allahım bu duyguyu hepimize tattır rahman rahim allahımmmmmmmmmm
Bi de yazmayı unuttum, yarın kontrolüm var.. Gonal-f de 8. günüm. Yarın yumurtalara bakacaklar yine.. Belki de toplama zamanı belli olacak:))
canımm beni çok duygulandırdın..inan şuan gözyaşlarıma hakım olamıyorum inşallah en kısa zamanda anne olursun da doya doya annemmm canım oğlummm canım kızımm diyerek onlara seslenir onları kucaklarsın ALLAH çok büyük be arkadaşım ONUN bize verdiği herşey de bi hayır var ama ben yürekten inanıyorum zaman olarak bilemem ama sen yavrunu ya da yavrularını kucaklıcaksın!!!!!!!!!içim den geldi eminim bu güne kadar biçok kez sende yaptırmışsındır ama bende yaptıracam senin için kimin ne zaman duası kabul olacağı belli olmaz YASİNİ okutturacağım herkese bir tane okutturuyorsun şuan çok iyi bilmiyorum ama 1000 tane okunuyor olmalı yarın sabah ALLAHIN izniyle başlıcam dağıtmaya....anlaştık mı?:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5
Kızlar ya bİzİm topİk mayıs annelerİ olacak galİba baksanıza hepİmİzİn tedavİlerİ bİr ay attı :)
mehabalr bende nisanın 5 .de başlayacaktım lucrine ama dr konuşup ereteldik mayıs da başlıycaz iğnelere hayırlısı nisan diye başladık ama mayıs oldu Allah herkesin gönlüne göre versin
bende merkez konusunda karar veremedim mayısolur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?