Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım gerçekten sabrına hayran kaldım İNŞALLAH budefa hayırlısı ve son olur yavrunu kucağına alırsın onu doya doya koklar sararsın!!!!!!!!!

saol nedime kaç gündür yoktum.ne güzel dilegin var saol canımmmmmmmmm.inşallah o günleri bir görseydim.banada anne diye seslenseydi.bende candan bir yavrum deseydim.allahım bu duyguyu hepimize tattır rahman rahim allahımmmmmmmmmm

Selam arkadaşlar...
Bir gün girmedim ne çok mesaj birikmiş:)))) Hepinize kolaylık versin allah...Ertelenen arkadaşlar sizde üzülmeyin .. Demekki biraz daha sabır lazımmış:)

Kızlar beni de merak etmeyin.. Ben artık başımın çaresine bakmayı öğrendim... Hayatta hiç birşeyi kolay elde edemedim ki, bu işim de kolay olsun.. Eşim bebek istemiyor, çünkü evliliğimiz yolunda gitmiyor.. Ama ben şimdi 39 yaşındayım, anne olabilmek için çok az zamanım var. Allaha havale ettim her şeyi,,, Yapacak bişeyim kalmadı...

Destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... Allahım hepimize kolaylıklar versin, hepimizin yanında olsun...

Bi de yazmayı unuttum, yarın kontrolüm var.. Gonal-f de 8. günüm. Yarın yumurtalara bakacaklar yine.. Belki de toplama zamanı belli olacak:))

canımm beni çok duygulandırdın..inan şuan gözyaşlarıma hakım olamıyorum inşallah en kısa zamanda anne olursun da doya doya annemmm canım oğlummm canım kızımm diyerek onlara seslenir onları kucaklarsın ALLAH çok büyük be arkadaşım ONUN bize verdiği herşey de bi hayır var ama ben yürekten inanıyorum zaman olarak bilemem ama sen yavrunu ya da yavrularını kucaklıcaksın!!!!!!!!!içim den geldi eminim bu güne kadar biçok kez sende yaptırmışsındır ama bende yaptıracam senin için kimin ne zaman duası kabul olacağı belli olmaz YASİNİ okutturacağım herkese bir tane okutturuyorsun şuan çok iyi bilmiyorum ama 1000 tane okunuyor olmalı yarın sabah ALLAHIN izniyle başlıcam dağıtmaya....anlaştık mı?:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

Bi de yazmayı unuttum, yarın kontrolüm var.. Gonal-f de 8. günüm. Yarın yumurtalara bakacaklar yine.. Belki de toplama zamanı belli olacak:))

canım sıkma canını kimin evliliği kusursuz ?eğer evlat sevgisini tatmak varsa nasibinde bunu evliliğinin hangi aşamasında olursan ol bunu yaşayacaksındır .bence eşinde evladın olunca çok değişecektir... yaşlar da ilerliyor bir şeyler yaş ilerleyince yerine oturuyor .kocanda huysuzluğuna devam derse etsin sen yavrunu kucağına alıp tüm tatsızlıkları unutursun o bambaşka bir duygu gerisi boş canım.artıları gör eksilere bakma bir işin var değil mi ki en önemlisi sağlıklı değil misin bir de hayırlısıyla sağlıkla yavrunuda kucağına alırsan dünyan cennet olur arkadaşım... boşvermişim kocanın ruhsuzluğuna,odunluğuna onlar bizim gibi ince ruhlu değillerdir ruhsuzlardur ruhsuuzzzzzz:teytey:kaydirigubbakcemile2

uykucularrrrr kalkın artık iNŞALLAH ALLAH sizlere çifter çifter evlat verir de uyuyamazsınız:roflol::CüvCüv:alsanaalsanasmile

kızlarr BENMASAL arkadaşımız hamileydi değil mi ? O nun hiç sesi çıkmaz oldu umarım çok çok iyidir

a.s.
canım canım canımmmmmmmmm çok saol duan bile yeterli.inşallah hepimiz bugünü yaşayalım.şöyle lohusa yatagına yanımızda bebegimizle yatalım.canım işte az kaldı nisan ortasında regl olunca istanbuldayım.inşallah sabrımın sonu selamet ve mü:münin mümine arsasından habersiz yaptıgı dua kabul olurmuş.saol bitanem inanki dahada umutlandırdın beniiii.nedime saol canım.allah daima seni sevdigi kullarının arasına katsınnnnn

oh oh tünaydıın kızlar :) maşallah sayfamıza pozitif enerji dolu :)
hava da bahar havası mis gibi kokuyo ohhh :)

evet canım aynen öyle.benim birde bag evim var.yazın oraya taşınırız.eker dikerim.bu havalarda evdede duramam.....................

Kızlar ya bİzİm topİk mayıs annelerİ olacak galİba baksanıza hepİmİzİn tedavİlerİ bİr ay attı :)

mehabalr bende nisanın 5 .de başlayacaktım lucrine ama dr konuşup ereteldik mayıs da başlıycaz iğnelere hayırlısı nisan diye başladık ama mayıs oldu Allah herkesin gönlüne göre versin

mehabalr bende nisanın 5 .de başlayacaktım lucrine ama dr konuşup ereteldik mayıs da başlıycaz iğnelere hayırlısı nisan diye başladık ama mayıs oldu Allah herkesin gönlüne göre versin

neden erteledin havalar daha da ısınmasaydı.hayırlısı nerde yaptıracaksın.bende mart demiştim nisan oldu hayırlısı............benim bir zorlugum başka şehire gitmek.sıkıntılanıyorum evimden ayrıldımmı.................

merhaba kizlar regle oldum ne yazikki gecikmeyle umitlenmistim( neyse simdi her negatifligi birakip tup bebek tedavisine konsantre olmaliyiz, on gun sonra doktordayim, 23 nisanda lucrine baslarim sanirim:)
sizde keyifler nasil? ne cok mayisa sarkan tedavimiz oldu, olsun bir ay daha gec olsun kimbilir o birayda dogal yoldan hamislerimiz olur Insallah.

kızlar ben kendimi çok kasıyorum 2 kere aşılama yaptırdım transveri genel anestezi altında yaptırsam sorun olurmu dr korkum var

nedimecim ben geldim ama yoksun:)

Doktordaydım sabah.. Yumurtalar büyüyormuş... ama ilaca devam büyük ihtimalle...E2 sonucunu aldıklarında arayacaklar akşam üzeri.. Merakla bekliyorum...

bende merkez konusunda karar veremedim mayısolur herhalde

sudenur merkezine karar verememişsin... benim merkezimle konuştun mu bilmiyorum... Ama kim ne derse desin hoca çok deneyimli. Tüp bebek eğitimini türkiyede ilk alan doktorlardan biri. Deneyimi olağan üstü... Ben 39 yaşındayım.. Ve annemin de doktoru idi...Bir görüş derim.. Centrum klinik ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…