korkma cnm allahın izniyle güzel olcak inş dualarım seninle cnm cumalar hürmetine rabbim yüzünü güldürsün inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Saol kuşum geçen senede eşimde aynı stresleri yaşadım bebeğimiz olmuyo diye gitti 7cm tümör var dediler hemen ameliyat ama çok şükür tümör değilde kistmiş ama testisi alındı elimizde sadece dondurulmuş 2 tüp spermimiz var onlarla tüp deniycez allahım yardımcımız olsun,
Allahım bu dertlerle uğraşanlara derman versin sabır versin:Saruboceq:
inşş canım benim Allah razı olsun hepinizden
teşekkür ederim tatlım evet sonuç günüm inşş hayırlı olur rabbim hepimizin gönlüne göre versincnm senin yarın sonuç günün galiba inşallah hayırlı sonuşlar alırsın cnm rabbim gönlüne göre versin inşallah opuyorumnanaktan
kızlar hayırlı cumalar rabbim bu güzel günün hürmetine hepinizin yüzünü güldürsün inş
teşekkür ederim tatlım evet sonuç günüm inşş hayırlı olur rabbim hepimizin gönlüne göre versin
canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz yazmayı unutma:)))
selam kızlar bi süredir giremiyorum transferim pazar günü oldu ve artık ben sabırsızlanıyorum
zübeydecim embriyoların inş.çok hızlı ve sağlıklı gelişir az diye düşünme benimde 6 tane döllendi
3 ü çok iyi diğer 3 ü için umutlanma yarın ararsak dondururz ama ümit etme dediler ve gelişme göstermedi dediler ve 2 tanesini dondurdular ertesi gün tabi aramadılar ve ben 2 yumurtam donduruldu diye yine şükür dedim ama 3 gün sonra merkezden aradılar ve 2 embriyonuz beklenmedik bir şekilde gelişti 1.kalite dediler ve onlarıda donduruyoruz dediklerinde şok oldum yumurtaya can veren rabbim dedim bundan güzel cümle bu duruma uyamaz heralde morallerinizi yüksek tutun ve dua edin.....
canım benim çok sağol bizde hayırlısı ne ise o dedikcanim ben de hafif ohss oldum, sagolsun doktorum bir tedaviyle daha beter olmasindan kurtardi beni ama ayni gunler spazmlar gecirdim cok feciydi sancilarim o an inan ben de dedim yeterki gecsin, bebegi dusunemedim bile. iyiki o agrilarla transferin olmamis eger bana o tedavi uygulanmasaydi ben o agrilarla hamile kalsaydim asla huzurlu bir gebelik geciremezdim sakin ama sakin uzulme iyiki ertelendi bak gor cok daha kolay hamile kalicaksin.
besinci gune de hic takilma benim ilk dollenmede en iyisi olanlar ucuncu gun hala en iyisiydi doktorum yuzde doksan hangi embroyonun koncagi daha ilk gunden belli oluyor diyordu inanmiyordum gercekten oyle oldu bende. ama olurki on tane cok iyi embroyo var onlardn birini secmek icin besinci gun iyi. ama onun yerine dondurup sirasiyla hepsi denenebilir de. ben embroyolarimi bese kadar bekleyip ziyan etmektense zamanla hepsine yasama sansi vermeyi tercih ederim. kisacasi diyecegim oki bu besle uc gunu ben cok arastirdim doktorumla da cok konustum ve simdi anladimki hic de dendigi kadar farkyok bu merkezlerin tercihleriyle ilgili bir sey sadece.sen guzelce dinlen toparlan bak nasil guzel gecicek obur ay, hormon yok, igne yok oh mis gb birkac ilacla hazir olucaksin bebisine.
kızlarrr testimi yaptırdım sonucum 88.22 nasıl kızlar bi yazın hadiiiiiii
ayyyy canım benim Allah razı olsun hepinizden dualarınızla destek oldunuz bana rabbim olmayan herkese yaşatsın inşşşşşş
cnm yaa yeminle yeni kakltım hep aklımdaydın bu gece rüyamda hep hamiş gördüm ve direk laptopu açtım bakım benim tatlım yaptırmışmı die sana yemin ederim bu kadar olur çok sevindim inan bana maşallahh daha o katlancak allahın izniyle şimdi sıra bebeine ve kendine iyi bakmakta ona ve klendine ii bak hep onla konuş tmm vallahi zor yazıyorm ellerim titriyor çok çok çok sevind,m darısı diger arkadaşarımın başına :lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
çoooooook teşekkür ediyorum canım benim rabbim minik meleğini sana bağışlasın inşşşşşamin cnm artık daha dikkatlı olcan çünkü içinde minicik bir şey var annesi ay kıyamam sana :))))))) allahım tamamına erdirsin inş şuıan aklımdan o kadar çok şey geciyorki yaz yaz bitmez kendimin ki kadar çok sevindim inan bana cnmmmmzemuszemuszemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
rabbim olmayanlara versin inşşşşş çoook sağol bitanem yaaaa inan çok destek oldunuz Allah razı olsun sizlerden sabah görümcemin küçük oğlu var beni ruyasında görmüş sabah aradı hamileymişim bebeğim benimle konuşuyomuş tamam dedim kesin oldu küçük çocuğa malum olduysa dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?