Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

bnm gibi oda benimde 8,5 cm tümör vardı ölesine gitmiştim iki gün sonra ameliyata girdim nasip işte en azından elinizde var ya aniden bişey olsaydıda gitseydi allah korusun derdi veren rabbim dermanıda verir

inşallah nursencimm sağol tatlım

canım benim çok sağol bizde hayırlısı ne ise o dedik
bana ohss için bi tedavi uygulanmadı ben biraz orta ağır geçirdim gibi mide bulantım iştahsızlığım oldu günlerce bide kabızlıkla gaz sancıları tek başıma yatıp kalkamadım günlerce doğum sancıları çektim desem abartmış olmam çok şükür şimdi daha iyiyim ama tamamen karnımın şişi indi diyemem napalım kaderde bu nu da yaşamak varmış
şimdi regli olmayı bekliyorum heralde haziranın 15 şinden sonra transferim olur hakkımızda hayırlısı canım senin sonuç tarihin nezaman.

canim sali onuncu gunum olucak o gun yapicam testi 12yi bekleyemeyecegim; heycanliyim:)) bekleesi zormus diyeyim bastan:)) zubeyde neden haber vermedin merkezinden haberin gelicekti

cigdocum esine de cok gecmis olsun tum form en cok duayi sana edecegiz dularimizi Rabbim kabul eder Insallah; her zorlugun ardindan kolaylik gelir Insallah cok saglikli bebeklerin olucak tatlim.

yedinci gun sabahi yaptigim iyi bir digital testte sonuc negatif, 3.gun embroyosuydu diye cikmayacagini tahmin ediyordum aslinda ben yarin yapicaktim esim sabahin korunde uyandirdi elinde testtle:) yine de sinirlerim bozuldu cunku zaten negatif oldugunu hissediyorum, ruyamda da kistim oldugunu gordum((

kızlarrr testimi yaptırdım sonucum 88.22 nasıl kızlar bi yazın hadiiiiiii

oyy bebeg,im hamilesinn kıyamam maşallah:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:inş dahada katlanır çok güzel 9. güne göre normal cnm benim hayırlı olsun tatlımmmmmmmm ben sana demiştim demiii yaa bak çok şükürrr

ayyyy canım benim Allah razı olsun hepinizden dualarınızla destek oldunuz bana rabbim olmayan herkese yaşatsın inşşşşşş

cnm yaa yeminle yeni kakltım hep aklımdaydın bu gece rüyamda hep hamiş gördüm ve direk laptopu açtım bakım benim tatlım yaptırmışmı die sana yemin ederim bu kadar olur çok sevindim inan bana maşallahh daha o katlancak allahın izniyle şimdi sıra bebeine ve kendine iyi bakmakta ona ve klendine ii bak hep onla konuş tmm vallahi zor yazıyorm ellerim titriyor çok çok çok sevind,m darısı diger arkadaşarımın başına :lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ayyyy canım benim Allah razı olsun hepinizden dualarınızla destek oldunuz bana rabbim olmayan herkese yaşatsın inşşşşşş

amin cnm artık daha dikkatlı olcan çünkü içinde minicik bir şey var annesi ay kıyamam sana :))))))) allahım tamamına erdirsin inş şuıan aklımdan o kadar çok şey geciyorki yaz yaz bitmez kendimin ki kadar çok sevindim inan bana cnmmmmzemuszemuszemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

rabbim olmayanlara versin inşşşşş çoook sağol bitanem yaaaa inan çok destek oldunuz Allah razı olsun sizlerden sabah görümcemin küçük oğlu var beni ruyasında görmüş sabah aradı hamileymişim bebeğim benimle konuşuyomuş tamam dedim kesin oldu küçük çocuğa malum olduysa dedim

çoooooook teşekkür ediyorum canım benim rabbim minik meleğini sana bağışlasın inşşşşş

bende gördüm dedim yaa senin bu gün test alcadını biliyordum yaa 3 erkek çoçugu gördüm biri benim kucagımda biri ablamın onunda bebegi olmuyor 5 yıllık evli inş rabbim onada verir3. kadın da hiç tanımadıgım bir kadın onu rüyamda sana yordum çünkü kadın geliyor diyor ki test yaptırdım hamileyim ve erkek diyor :))))) direk koştum laptopu actım sen yazmışsın bu kadar olur yeminle bakk aynen böyle rüyamm:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…