Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ayyyyy canım benimm çooook mutlu oldummm yaaa canım arkadaşım benimmm yaaaa rabbim artık bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip etsin inşşşşşş bide erkek olursa tamam müneccim diyecem sana:))))))))

çoooooook teşekkür ediyorum canım benim rabbim minik meleğini sana bağışlasın inşşşşş

aminnnn cnm ecmain biz 2 gün sonra 6 haftalık olcaz inş kalp atışını da duyarız allahın izniyle sonra rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inş rahman hadi bakalım sıra sende kese ve kalp atışında cnm ins hayırlısıyla onlarıda görceksin hamilelik gercekten çok sabır işi bunu hamile olunca anladım test bekle kese bekle bana biri dese hamile olunca 3 hafta kalp atışını için bekliyceksin ben inanmam çok aceleci biri oldugum için ama artık insan yavaş yavaş olgunlaşıyor inan bana hamilelik olgunlaştırıyor insanı daha başından böylesey sonuna kadar çok olgun bir kadın olurum inş eşimde diyor çok degiştin diyor:)))) ben artık iki kişilik hareket ediyorm normal bir şey rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip eder inş sorunsuz bir şekilde aminn cümlemize

aminnn canım benim zor ve eğlenceli bir süreç olacak rabbim bütün olmayan arkadaşlara nasip eder inşşşş

aminnn canım benim zor ve eğlenceli bir süreç olacak rabbim bütün olmayan arkadaşlara nasip eder inşşşş

aminnnnnn cnm şimdi kızlar gelir çok sevinecekler bu topik gercekten çok ugurlu çıktı maşallahhh

kızlarrr testimi yaptırdım sonucum 88.22 nasıl kızlar bi yazın hadiiiiiii

Cnm HAMİLESİNNNNN, çok tebrik ederim daha bugün 9.günün umarım katlanarak artar, Allah gönlüne versin, sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Aman nazar değmesin

sağol canım benimm rabbim hepinize bu dyguyu yaşatmayı nasip etsin inşşşş kucaklarınız dolsun biran önce sağlıklı bebişlerle

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............4 MAYIS SONUÇ
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .2 HAZİRAN SONUÇ
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................27 MAYIS SONUÇÇÇ
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .TRANSFER 1 AY SONRA
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BİR GÜN MUTLAKA
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................28 MAYIS SONUÇÇ
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......LUCRİN KULLANIYO
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMİŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENİDEN
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMİŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................?????????. .................??????????....................... ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
35.demetak.................................??????? ??..................??????????.................... .......DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDI
36.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............lucrin kullanıyo
37.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BİR GÜN MUTLAKA

HAMİLELER

.1- benmasal..............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GİZEMLİ83.............................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ İKİZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMİ ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDİME59............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVİNAZ.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSİM05..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
16.CANNUR_82.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMİŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

kızlarrrr transferim var saat 1 de 9 hücreliii dua edin bana iyi mi hücre sayısı bişi söyleyin bana

zübeydecigim dualarımız seninle bol şanslar maşallar embryon çok güzel rabbim nazardan saklasın hadi bakalım sorunsuz bir şekilde git beegini al gel cnm:))))

zübeyde cnm benim birinci denemem ve kadıköy acı bademde yaptırdım tüp bebegi onuda not alırmısnj cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…