bende gördüm dedim yaa senin bu gün test alcadını biliyordum yaa 3 erkek çoçugu gördüm biri benim kucagımda biri ablamın onunda bebegi olmuyor 5 yıllık evli inş rabbim onada verir3. kadın da hiç tanımadıgım bir kadın onu rüyamda sana yordum çünkü kadın geliyor diyor ki test yaptırdım hamileyim ve erkek diyor :))))) direk koştum laptopu actım sen yazmışsın bu kadar olur yeminle bakk aynen böyle rüyamm:)))))))
çoooooook teşekkür ediyorum canım benim rabbim minik meleğini sana bağışlasın inşşşşş
aminnnn cnm ecmain biz 2 gün sonra 6 haftalık olcaz inş kalp atışını da duyarız allahın izniyle sonra rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inş rahman hadi bakalım sıra sende kese ve kalp atışında cnm ins hayırlısıyla onlarıda görceksin hamilelik gercekten çok sabır işi bunu hamile olunca anladım test bekle kese bekle bana biri dese hamile olunca 3 hafta kalp atışını için bekliyceksin ben inanmam çok aceleci biri oldugum için ama artık insan yavaş yavaş olgunlaşıyor inan bana hamilelik olgunlaştırıyor insanı daha başından böylesey sonuna kadar çok olgun bir kadın olurum inş eşimde diyor çok degiştin diyor:)))) ben artık iki kişilik hareket ediyorm normal bir şey rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip eder inş sorunsuz bir şekilde aminn cümlemize
ayyyyy canım benimm çooook mutlu oldummm yaaa canım arkadaşım benimmm yaaaa rabbim artık bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip etsin inşşşşşş bide erkek olursa tamam müneccim diyecem sana:)))))))):)))))))) valla ben öyle gördüm müneccim degilim ama::) ben hep rüyamda çoçuk emziriyorm tatlı kız o kadra tatlı bir bebek ki erkek her seferinde eşime neden böyle görüyorm bilmiyorm ama sendende böyle gördüm bebegin erkekmiş sen kendi azınla söyledin yani o tanımadıgım kadın :))))) o kadını sana yorduk ya rüyada hadi bakalım saglıklı olsunlarda erkek kız fark etmez inan bana :))))ama benim eşim dogulu erkek olsa çok sevinir sürekli erkek olsun diyor bir evin bir oglu eşim oda en küçügü 4 tane ablası var en son eşim olmuş ama dedim ya benim için fark etmiyor kız erkek yeterki eli ayagı düzgün olsun saglıklı olsun hayırlı bir evlat olsun yeter cümlemize rabbim saglıklı evlat versin aminnn
aminnn canım benim zor ve eğlenceli bir süreç olacak rabbim bütün olmayan arkadaşlara nasip eder inşşşş
ayyyyy canım benimm çooook mutlu oldummm yaaa canım arkadaşım benimmm yaaaa rabbim artık bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip etsin inşşşşşş bide erkek olursa tamam müneccim diyecem sana:)))))))):)))))))) valla ben öyle gördüm müneccim degilim ama::) ben hep rüyamda çoçuk emziriyorm tatlı kız o kadra tatlı bir bebek ki erkek her seferinde eşime neden böyle görüyorm bilmiyorm ama sendende böyle gördüm bebegin erkekmiş sen kendi azınla söyledin yani o tanımadıgım kadın :))))) o kadını sana yorduk ya rüyada hadi bakalım saglıklı olsunlarda erkek kız fark etmez inan bana :))))ama benim eşim dogulu erkek olsa çok sevinir sürekli erkek olsun diyor bir evin bir oglu eşim oda en küçügü 4 tane ablası var en son eşim olmuş ama dedim ya benim için fark etmiyor kız erkek yeterki eli ayagı düzgün olsun saglıklı olsun hayırlı bir evlat olsun yeter cümlemize rabbim saglıklı evlat versin aminnn
aminnn canım herşeyin hayırlısı sağlıklısı olsun da kız erkek farketmez inşşş gördüğün rüya gerçeğe döner tatlımı tatlı bir bebişin olur canım benimm
ayyyyy canım benimm çooook mutlu oldummm yaaa canım arkadaşım benimmm yaaaa rabbim artık bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip etsin inşşşşşş bide erkek olursa tamam müneccim diyecem sana:))))))))
aminnn canım herşeyin hayırlısı sağlıklısı olsun da kız erkek farketmez inşşş gördüğün rüya gerçeğe döner tatlımı tatlı bir bebişin olur canım benimm
hayırlısı olsun cnm inş bakalım bekliyorz sabırla gelmesini:)))))))))
kızlarrr testimi yaptırdım sonucum 88.22 nasıl kızlar bi yazın hadiiiiiii
Cnm HAMİLESİNNNNN, çok tebrik ederim daha bugün 9.günün umarım katlanarak artar, Allah gönlüne versin, sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Aman nazar değmesin
kızlarrrr transferim var saat 1 de 9 hücreliii dua edin bana iyi mi hücre sayısı bişi söyleyin bana
tatlıkızzzz canım çok sevindimmm hadi hayırlısı olsun
tebrik ederim tatlıkız ....gerçekten bu topik çok uğurlu...
kızlarrrr transferim var saat 1 de 9 hücreliii dua edin bana iyi mi hücre sayısı bişi söyleyin bana
1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............4 MAYIS SONUÇ
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .2 HAZİRAN SONUÇ
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................27 MAYIS SONUÇÇÇ
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .TRANSFER 1 AY SONRA
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BİR GÜN MUTLAKA
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................28 MAYIS SONUÇÇ
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......LUCRİN KULLANIYO
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMİŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENİDEN
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMİŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................?????????. .................??????????....................... ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
35.demetak.................................??????? ??..................??????????.................... .......DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDI
36.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............lucrin kullanıyo
37.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BİR GÜN MUTLAKA
HAMİLELER
.1- benmasal..............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GİZEMLİ83.............................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ İKİZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMİ ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDİME59............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVİNAZ.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSİM05..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
16.CANNUR_82.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMİŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
teşekkürler tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?