canım slm ne güzel bir haber böyle tebrik ederim allah kucagına almayı nasip etsin içime doğmuştu olacagı sanada söylemiştim:)))
cigdocum esine de cok gecmis olsun tum form en cok duayi sana edecegiz dularimizi Rabbim kabul eder Insallah; her zorlugun ardindan kolaylik gelir Insallah cok saglikli bebeklerin olucak tatlim.
kızlarrrr transferim var saat 1 de 9 hücreliii dua edin bana iyi mi hücre sayısı bişi söyleyin bana
cigdocum canim sagol evet yedinci gundu cok erkendi esim uyandirdi elinde testle:)) bir de ucuncu gun ebmroyosuydu umarim ondan cikmadi.
canim inan benim olmasin senin olsun, Allah yardimcin olucaktir hic merak etme.
psikologa gitmekle cok iyi yapiyorsun bana da lazim.
sana kac embroyo konucak lutfen bu sartlarda iki embroadan az koyan merkezi kabul etme.
kızlar çok sancım var ölüyorm korkuyorm bebegime bir şey mi oluyor yoksa allahım ne olur bebegime bir şey olması evde tekim eşimi aradım şimdi geliyor korkuyorm bir şey olmaz demi
canim hayrdir dur bir sakin ol, hamilelikte baslarda rahim cok genisledigi icin agri cok olur ara ara, biraz tarif etsen.
yalniz sakin ol tabiiki olmayacak bir sey sanci bende de oluyordu ara ara hamileyken.
tatlıkız taebrik ederim canım,çok sevindim :)
Allah tamamına erdirsin değerin de maşallah çok güzel :)
özlemcim darısı sana canım ve tüm bekleyenlere :)
:sm_cool: :teytey:
ay tam da ihtiyacim olan haber nasil sevindim tatlikiz allah saglicakla kucagina almayi da nasip etsin, darisi basima diye pay cikartacagim :))) sabah test yaptim negatifti de(
özlem şimdiye kadar hiç böyle olmadı kokruyormsenağlamasenağlamasenağlamagöbegimin 4 parmak aşagsı ama bıcaklar giriyor resmen rahimime vuruyor oturamıyorm ayaktayım sürekli bıcaklar batıyor hastaneyi aradım minoset al yarım saat içinde geçmezse gel dediler tekim eşim karşıda kokryyorm bebegimi kaybetmek istemiyorm allahın ne olur onu bana bagışla çok kötüyüm çıkıyorm birini cagırıyım of bu gün apartmandada kimse yok senağlamasenağlama
kızlar dayanamıyorm çıkıyorm inş bir şey olmaz oturamıyorm dua edin ne olur bebegime bir şey olmasınnnsenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?