Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım slm ne güzel bir haber böyle tebrik ederim allah kucagına almayı nasip etsin içime doğmuştu olacagı sanada söylemiştim:)))

evet canım söylemiştin Allah razı olsun beni düşünüp duaeden herkesten rabbim olmayanlara nasip eder inşşşşş

tatlıkız taebrik ederim canım,çok sevindim :)
Allah tamamına erdirsin değerin de maşallah çok güzel :)
özlemcim darısı sana canım ve tüm bekleyenlere :)

zübeydem şu ara transfere giriyosundur sende :)
çok dua ediyorum tatlım.inşallah sımsıkı tutunur sana tatlı yumoşun :)

:sm_cool: :teytey:
ay tam da ihtiyacim olan haber nasil sevindim tatlikiz allah saglicakla kucagina almayi da nasip etsin, darisi basima diye pay cikartacagim :))) sabah test yaptim negatifti de(

cigdocum esine de cok gecmis olsun tum form en cok duayi sana edecegiz dularimizi Rabbim kabul eder Insallah; her zorlugun ardindan kolaylik gelir Insallah cok saglikli bebeklerin olucak tatlim.

Allah bin kere razı olsun Özlemcim, seninde gönlünce olsun her şey umarım bu seferde bebeğini kucağına alırsın sende, dualarınıza ihtiyacım olacak.

İdrar testi yapmışsın ama tatlım daha çok erken diil mi, sakın kafana takma olur mu, bu arada transferden sonra hislerimiz hassaslaşıyor ve bizi yanıltabiliyor, ayşede de ve bir çok arkadaşımızda öle olmadı mı, sen iyi şeyler düşün, bebişinle konuş, ben bir de psikoloğa gidiyorum bunca şeyden sonra o da dediki hayaller kurmaktan korkma, sen de öyle yap tatlımopuyorumnanaktan

zubeydecim Masallah embroyona cok guzel bak bosuna uzdun kendini bebisini al gel, dokuz ay saglikla hic ayrilmayin Insallah.

kızlarrrr transferim var saat 1 de 9 hücreliii dua edin bana iyi mi hücre sayısı bişi söyleyin bana

Zübeydecim hücre sayın iyi maşallah, Allahıım transferine kuş gibi girip çıkmayı nasip etsin, bizi habersiz bırakma,

Umarım ben de bu aşamalara gelebilirim, biliyosunuz yumoşlarım olgunlaşmıyo bi türlübilmiyorumkismile

Sevgiler cnm...

cigdocum canim sagol evet yedinci gundu cok erkendi esim uyandirdi elinde testle:)) bir de ucuncu gun ebmroyosuydu umarim ondan cikmadi.
canim inan benim olmasin senin olsun, Allah yardimcin olucaktir hic merak etme.
psikologa gitmekle cok iyi yapiyorsun bana da lazim.
sana kac embroyo konucak lutfen bu sartlarda iki embroadan az koyan merkezi kabul etme.

Cnm ben memorialde tedavi oluyorum bu 2.denemem olduğundan tek embryo koyacaklar ama zaten benim sorunum kaliteli yumurta dolayısyla kaliteli embryo, keşke diyorum 5.güne gidebilen kalite embryom olsa da o transfer edilse tabi bi de donduralacak da kalsa, ne çok şey istiyorum dimi...

Türkiye de 3.denemeye kadar ve de 35 yaş altına tek embryo cnm ama merkezimden memnunum, nisandaki tedavimi yumoşların gelişimi kötü diye iptal ettiler, başka bir hasta olsa asla iptal etmezdik dediler,

Özlemcim Allahımın takdiri, isteyen herkese nasip etsin inşallah, senin gibi temiz kalpli insanlarında kucaklarını boş bırakmasın rabbim, bebişlerle doldursun inşallah

Sevgiler cnm arkadaşım..

kızlar çok sancım var ölüyorm korkuyorm bebegime bir şey mi oluyor yoksa allahım ne olur bebegime bir şey olması evde tekim eşimi aradım şimdi geliyor korkuyorm bir şey olmaz demi

ama esinin spermleri dondurulmus degil mi daha sonra sper sorunu yasanmaz mi? ondan sayiya taktim. sizin durumunuz ozel degil mi bu durumda bile tek mi?

kızlar çok sancım var ölüyorm korkuyorm bebegime bir şey mi oluyor yoksa allahım ne olur bebegime bir şey olması evde tekim eşimi aradım şimdi geliyor korkuyorm bir şey olmaz demi

canim hayrdir dur bir sakin ol, hamilelikte baslarda rahim cok genisledigi icin agri cok olur ara ara, biraz tarif etsen.
yalniz sakin ol tabiiki olmayacak bir sey sanci bende de oluyordu ara ara hamileyken.

aysecim yaz biraz istersen merkezini ara bir, orda hangi doktor varsa gorustursunler seni, ne olur sakin ol, olmayacak bir sey aklina bile getirme.

canim hayrdir dur bir sakin ol, hamilelikte baslarda rahim cok genisledigi icin agri cok olur ara ara, biraz tarif etsen.
yalniz sakin ol tabiiki olmayacak bir sey sanci bende de oluyordu ara ara hamileyken.

özlem şimdiye kadar hiç böyle olmadı kokruyormsenağlamasenağlamasenağlamagöbegimin 4 parmak aşagsı ama bıcaklar giriyor resmen rahimime vuruyor oturamıyorm ayaktayım sürekli bıcaklar batıyor hastaneyi aradım minoset al yarım saat içinde geçmezse gel dediler tekim eşim karşıda kokryyorm bebegimi kaybetmek istemiyorm allahın ne olur onu bana bagışla çok kötüyüm çıkıyorm birini cagırıyım of bu gün apartmandada kimse yok senağlamasenağlama

tatlıkız taebrik ederim canım,çok sevindim :)
Allah tamamına erdirsin değerin de maşallah çok güzel :)
özlemcim darısı sana canım ve tüm bekleyenlere :)

sağol tatlımdarısı bütün isteyenlere inşşşş

:sm_cool: :teytey:
ay tam da ihtiyacim olan haber nasil sevindim tatlikiz allah saglicakla kucagina almayi da nasip etsin, darisi basima diye pay cikartacagim :))) sabah test yaptim negatifti de(

Allah sizlerede nasip etsin canım benimmm olsun canını sıkma idrar testi bana çok basit geliyo yani ben onu test olarak görmüyorum

canım panik yapma bişey olmayacak korkma sakin ol dua et kendi kendine lailaheillallah de sürekli rabbim yardım eder

aysecim merak etme olur sakin panik olma, rahim genisliyor her turlu agri olur basta. lutfen o dusunceleri de hemen cikar aklindan, olmadi al bir minoset ama birazdan gecer bile o agri bence.

kızlar dayanamıyorm çıkıyorm inş bir şey olmaz oturamıyorm dua edin ne olur bebegime bir şey olmasınnnsenağlamasenağlama

tmm özlemcim yatıcam geçmezse direk hastaneye gidecem çok saolun kızlar biraz yatım nefes alamıyorm

kızlar dayanamıyorm çıkıyorm inş bir şey olmaz oturamıyorm dua edin ne olur bebegime bir şey olmasınnnsenağlamasenağlama

canım bebeğin yerleştiği için rahimde kasılmalar olabiliyo.telaş etme kanaman yoksa korkulacak bişey olmuyo.arkadaşıma da çok olmuştu ilk dönemlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…