Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ama esinin spermleri dondurulmus degil mi daha sonra sper sorunu yasanmaz mi? ondan sayiya taktim. sizin durumunuz ozel degil mi bu durumda bile tek mi?

Sanırım doktor transfer aşamasında bir kurulla konuşacağız dedi ama Semra Kahraman pek böle şeylere sıcak bakmıyo sanırım, ama dediğin gibi özel durumlarda 2 olabiliyomuş dr uğraşacağına söz verdi, Allahım büyük:Saruboceq:

Ayşecim sen de biraz rahatlamaya çalış nolur, bizi de haberdar et..

kızlar kanamam başladı senağlamakokryorm
bana dua
edin hastaneye gidiyorm

aysem canim, cok mu Allah'im korusun sizi sakin unutma hamileliklerin yuzde yetmisinde kanama olur, dualarimda olucaksin ne olur haber vermeye calis bize.

ne renk kanaman tatlim canim kanamali hamile coktur inan teselli degil dogru, bebegine bir sey olmayacak sakin bunu unutma.

canim burda misin aysecim cok dua edicegim sana lutfen soz ver su an asiri gerginlikle rahimini germeyeceksin ne olur olumlu dusun lutfen.

kızlar cok özür dilerm acil çktım kanama aniden geldi kesenin altında kan toplanmış düşük riski var 4 gün hiç kalkmadan yatmam gerkmiş şimdi yatıyorm agrım var kanamam oluyor özlemcim kanama edet kanaması gibi birden geldi çok korktum rabbim bebegimi bana bagışlasın hepinizden allah razı olsun perşembe tekrar gidecem d.r çok kan var kesenin altında dedi inş bu kan keseyi düşürmez dedi kızlar dualarınızın bebegimden eksik etmeyin lütfen aeol hepiniz

kızlar ben bu sabah regli oldum ve hemen merkeze gittim
bana bi hap verdiler rahmi gebeliğe hazırlamak içinmiş 15 gün kullanıcam tekrar gidicem e2 r4 sanırım tahliller yapılacak eğer herşey yolunda giderse 18. gün veya 19. gün transferim olurmuş.
bu arada bugün öğrendim çözdürülen 3. günü embiriyosunu bazen 5. güne bekleyip transfer edebiliyorlarmış doktor karar veriyormuş hakkımızda hayırlısı kızlar banada dua edin herşey yolunda gitsin inşallah .
regli olduğum zaman migrenim tutar dün de çok ağrıdı bugün de başım çok ağrıyor minoset hiçbirişe yaramıyo bu tedavi sürecini zor atlatanlardanım Rabbim sonunu hayırlı kılsın herkeze iyi akşamlar diliyorum.

canim cok gecmis olsun Rabbim bebegini sana bagislasin, simdi o kan disari cikabilir korkma simdi tek yapilabilcek yatmak sakin kalkma tuvalet harici. gonlunu ferah tut dualarla rahatlamaya calis, hayirli saglikli bir gebelikse ne olursa olsun devam edicektir buna inan. Insallah guzel haberlerini alacagiz, dualarimda olucaksin.

temuzcum hayirli olsun, artik devami su gb aksin Insallah. gonlunu ferah tutarak devam et, bende bekliyorum yarin sekizinci gun olucak simdiden ben de dondurulmusumu ne zaman kullanirim acaba diyorum(

aysem aysem senin icin dua ediyorum...rabbim yureginin temizligi,yardim severligin,kildigin namazlarin,hatrina bebgeni sana bagislasin senin,ozlem80 in ve diger bir cok arkadasin yazdiklari,verdiginiz bilgiler ve zor animda yanimda olusunuz nedeni ile ben icimi daha ferah tutup..gelcege umutla bakiyorum...bunun hatrina bile rabbim inaniyorum gonlunuze gore vercek...cunku cidden cok dua ettim...cok fazla artik bu topige takilamiyorum tekrarlayan dusuklerden sonra pgt ile cocuk sahibi olanlari arastiriyorumm...insallah birdahaki transferde gece gunduz burda olcam...opuyorum

canım benim geçmiş olsun kendine çok dikkat et senin bebiş ve sen benim uğurumsunuz rabbim bebişini sana bağışlasın

canım yeni girebildim internete çok sevindim müjdeli haberlerine gözün aydın sağlıklı kucağına almakta nasip olsun.

teşekkür ederim canım Allah razı olsun rabbim bütün isteyenlere nasip etsin

kizlar bu sabah idrar testi bariz pozitif cikti hem de aninda, sukurler olsun sali gunu kan testiyle onaylanir ve Insallah kucagima alacagim saglikli bir hamilelik olur
aysecim dualarimdasin iyi oldugunu yazicaksin Insallah.

kizlar bu sabah idrar testi bariz pozitif cikti hem de aninda, sukurler olsun sali gunu kan testiyle onaylanir ve Insallah kucagima alacagim saglikli bir hamilelik olur

maşallah tatlım gözün aydınnn sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum inşşşşş

canım gözün aydın çok sevindim allah kucagına saglıklı bir şekilde almayı nasip etsin...

canım merak etmiştim adet oldunmu diye umarım hayırlısı olsun sorunsuz devam eder trasfer aşaman dualarım seninle morelini sakın bozma herşey olacagına varıyor öpüyorum seni..

canım benim çok geçmiş olsun üzüldüm kendine iyi bak yat dinlen kalkma umarım yolunda gider kanaman durur emin olki herşey pamuk ipligine bağlı eşime diyorum hep bu korkuylamı geçecek günlerim diyorum güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninle canım

özlemmmmmm süpersin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindim cm çokkkkkk ya idrar testinde negatif çıkanları kan testinde pozitif gördümde idrarda pozitif çıkanı kanda görmedim...
:lepi::lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…