ama esinin spermleri dondurulmus degil mi daha sonra sper sorunu yasanmaz mi? ondan sayiya taktim. sizin durumunuz ozel degil mi bu durumda bile tek mi?
kızlar kanamam başladı senağlamakokryorm
bana dua
edin hastaneye gidiyorm
sağol canım rabbi tdavinin sonucu olarak böyle bir haberi nasip etsin
kızlar cok özür dilerm acil çktım kanama aniden geldi kesenin altında kan toplanmış düşük riski var 4 gün hiç kalkmadan yatmam gerkmiş şimdi yatıyorm agrım var kanamam oluyor özlemcim kanama edet kanaması gibi birden geldi çok korktum rabbim bebegimi bana bagışlasın hepinizden allah razı olsun perşembe tekrar gidecem d.r çok kan var kesenin altında dedi inş bu kan keseyi düşürmez dedi kızlar dualarınızın bebegimden eksik etmeyin lütfen aeol hepiniz
kızlar cok özür dilerm acil çktım kanama aniden geldi kesenin altında kan toplanmış düşük riski var 4 gün hiç kalkmadan yatmam gerkmiş şimdi yatıyorm agrım var kanamam oluyor özlemcim kanama edet kanaması gibi birden geldi çok korktum rabbim bebegimi bana bagışlasın hepinizden allah razı olsun perşembe tekrar gidecem d.r çok kan var kesenin altında dedi inş bu kan keseyi düşürmez dedi kızlar dualarınızın bebegimden eksik etmeyin lütfen aeol hepiniz
canım yeni girebildim internete çok sevindim müjdeli haberlerine gözün aydın sağlıklı kucağına almakta nasip olsun.
kizlar bu sabah idrar testi bariz pozitif cikti hem de aninda, sukurler olsun sali gunu kan testiyle onaylanir ve Insallah kucagima alacagim saglikli bir hamilelik olur
aysecim dualarimdasin iyi oldugunu yazicaksin Insallah.
kizlar bu sabah idrar testi bariz pozitif cikti hem de aninda, sukurler olsun sali gunu kan testiyle onaylanir ve Insallah kucagima alacagim saglikli bir hamilelik olur
kızlar ben bu sabah regli oldum ve hemen merkeze gittim
bana bi hap verdiler rahmi gebeliğe hazırlamak içinmiş 15 gün kullanıcam tekrar gidicem e2 r4 sanırım tahliller yapılacak eğer herşey yolunda giderse 18. gün veya 19. gün transferim olurmuş.
bu arada bugün öğrendim çözdürülen 3. günü embiriyosunu bazen 5. güne bekleyip transfer edebiliyorlarmış doktor karar veriyormuş hakkımızda hayırlısı kızlar banada dua edin herşey yolunda gitsin inşallah .
regli olduğum zaman migrenim tutar dün de çok ağrıdı bugün de başım çok ağrıyor minoset hiçbirişe yaramıyo bu tedavi sürecini zor atlatanlardanım Rabbim sonunu hayırlı kılsın herkeze iyi akşamlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?