aysem aysem senin icin dua ediyorum...rabbim yureginin temizligi,yardim severligin,kildigin namazlarin,hatrina bebgeni sana bagislasin senin,ozlem80 in ve diger bir cok arkadasin yazdiklari,verdiginiz bilgiler ve zor animda yanimda olusunuz nedeni ile ben icimi daha ferah tutup..gelcege umutla bakiyorum...bunun hatrina bile rabbim inaniyorum gonlunuze gore vercek...cunku cidden cok dua ettim...cok fazla artik bu topige takilamiyorum tekrarlayan dusuklerden sonra pgt ile cocuk sahibi olanlari arastiriyorumm...insallah birdahaki transferde gece gunduz burda olcam...opuyorum
kızlar çok az kanamam var korkuyorum sizdede oldumu böyle bişey
canlarim sagolun Insallah sali gunu guzel bir degerle kanda kesinlesir. gizemlicim bence de test dogru, Allah bilir, hayirlisi olsun ama cok rahatladim kizlar huzura erdim:) darisi tum bekleyen arkadaslarima, aysecim Insallah gelip iyi oldugunu yazacaksin hepimizin duasindasin.
canım benim çok geçmiş olsun üzüldüm kendine iyi bak yat dinlen kalkma umarım yolunda gider kanaman durur emin olki herşey pamuk ipligine bağlı eşime diyorum hep bu korkuylamı geçecek günlerim diyorum güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninle canım
canim cok gecmis olsun Rabbim bebegini sana bagislasin, simdi o kan disari cikabilir korkma simdi tek yapilabilcek yatmak sakin kalkma tuvalet harici. gonlunu ferah tut dualarla rahatlamaya calis, hayirli saglikli bir gebelikse ne olursa olsun devam edicektir buna inan. Insallah guzel haberlerini alacagiz, dualarimda olucaksin.
bitanem d.r ara hemen sor bakalım neden oluyormuş sakın ihmal etme dün dün yarım saat geç gittim hastanedeki hemşireler yüzüne d.r ne kadar çok kızdı bana panik yapma inş sorun olmaz d.r ara cnm allahım bebeklerimizi bize bagışlasın
canim cok gecmis olsun sonraki mesajinda kesildi yazmissin cok sukur, birkac gun hep yat yine de guzel haberlerini getir bize Insallah doktordankızlar çok az kanamam var korkuyorum sizdede oldumu böyle bişey
cnm benim allah razı olsun şimdi az iyiyim sancım var kanama devam ediyor d.r aradım hiç kalkma dedi şükür daha iyiiyim dün daha çoktu adet oluyordum resmen çok şükür bu gün daha az inş dualarınız için hepinizden allah razı olsun azracım rabbim senin o güzel yüzünüde güldürür inş dün hastaneye kadar o kadar agladım ki kimse yok yanımda komsum vardı yanımda allah razı olsun beni hiç yannız bırakmadı hastaneye gidene kadar hıçkıra hıçkıra agladım rabbim bebegimi bana bagışla die çok şükür düşmemiş dedi d.r birazda olsa rahatladım hamdolsun rabbime inş bebegim bana sıkıca tutunur annesi onu çok seviyor beni inş bırakmaz ona çok alıştım(((( allahım bebegimi koru aminn
cnm benim allah razı olsun hepinizden şimdi hamdolsun daha iyiyim kanamam var ama düne göre az şükürler olsun allaha dileklerin için çok saol rabbim senin bebeginide sana bagışlasın cnm
Ayşe ve Talıkız,
Biliyosunuz geçen hafta benimde bi kanamam olmuştu. Okuduysanız görmüşünüzdür yazdıklarımı. Doktora gittiğimde bir kan kesesi yani hematomun olduğunu, bunun düşük riski olduğunu ve yatmam gerektiğini söylemişti. Bende sizin gibi çok korkmuştum. Ama çok şükür ki Salı günü gittiğimde kan kesesinin küçüldüğünü söyledi. Ve bebeğimin kalp atışlarını gördüm. Rahat olun böyle şeyler olabiliyormuş. Stres yapmayın ve yatın. İstirahat çok önemliymiş bu durumda. Çokgeçmiş olsun. Korkmayın bebeklerinizi de üzmeyin.
kizlar bu sabah idrar testi bariz pozitif cikti hem de aninda, sukurler olsun sali gunu kan testiyle onaylanir ve Insallah kucagima alacagim saglikli bir hamilelik olur
aysecim dualarimdasin iyi oldugunu yazicaksin Insallah.
özzleeeem canım çok erken belli olmuş yoksa ikizleri yakaladın mı))ay çok sevindim iiki köye gitmişim bak günler çabucak geçti )) canım yaa çok sevindim çoookkk:teytey::hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?