Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canlarim sagolun Insallah sali gunu guzel bir degerle kanda kesinlesir. gizemlicim bence de test dogru, Allah bilir, hayirlisi olsun ama cok rahatladim kizlar huzura erdim:) darisi tum bekleyen arkadaslarima, aysecim Insallah gelip iyi oldugunu yazacaksin hepimizin duasindasin.

cnm benim allah razı olsun şimdi az iyiyim sancım var kanama devam ediyor d.r aradım hiç kalkma dedi şükür daha iyiiyim dün daha çoktu adet oluyordum resmen çok şükür bu gün daha az inş dualarınız için hepinizden allah razı olsun azracım rabbim senin o güzel yüzünüde güldürür inş dün hastaneye kadar o kadar agladım ki kimse yok yanımda komsum vardı yanımda allah razı olsun beni hiç yannız bırakmadı hastaneye gidene kadar hıçkıra hıçkıra agladım rabbim bebegimi bana bagışla die çok şükür düşmemiş dedi d.r birazda olsa rahatladım hamdolsun rabbime inş bebegim bana sıkıca tutunur annesi onu çok seviyor beni inş bırakmaz ona çok alıştım(((( allahım bebegimi koru aminn

kızlar çok az kanamam var korkuyorum sizdede oldumu böyle bişey

bitanem d.r ara hemen sor bakalım neden oluyormuş sakın ihmal etme dün dün yarım saat geç gittim hastanedeki hemşireler yüzüne d.r ne kadar çok kızdı bana panik yapma inş sorun olmaz d.r ara cnm allahım bebeklerimizi bize bagışlasın

oleyyyyyyyyyyyyyyy işte buhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey:özlemcim hayırlı olsun cnm benim rabbim bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin amin inş degerin kat kat atar cnm çok sevindim inan bana benim bu durumumun üzerine mükenmel bir haber çok şükür yaa rabbim yüzünü güldürdü darısı diger arkadaşların başına aminnnnnnnn

cnm benim allah razı olsun hepinizden şimdi hamdolsun daha iyiyim kanamam var ama düne göre az şükürler olsun allaha dileklerin için çok saol rabbim senin bebeginide sana bagışlasın cnm

saol cnm allah razı olsun özlem inan dün ömrümden ömür gitti çok şükür şimdi iyiym d.r dedi devam eder bir hafta dedi kanam dün çok kokrtum çok kanam vardı hani bir damla olsa öylede degildi allahım bebegimi koru rabbim hastaneye kadar hem agrıyorm hem selavat çekiyorm ama inan aklım başımda degil d.r konuşana kadar agladım çok şükür iyi dedi ama yatmam gerek size haber verim die girdim hiç oturamıyorm sürekli sancım var şükür genede fırsat buldukca girerim allaha emenet ol cnm rabbim bebegini sana bagışlasın inş rahman saglıklı bir hamilelik gecirirsin cnm görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aradım tatlım ayaklarını kaldır yat dedi yarın randevum var bakalım ayaklarımı kaldırdığımdan beri kanamam yok tatlım ayaklarımın altına bir yastık koydum rabbim yardımcımız olsunn seninde iyi olmana çok sevindim canım anneme söylemiştim çok üzülmüştük sana çok dua ettik

aysecim canım çok geçmiş olsun.çok şükür iyi olmana sevindim.rabbim bebeğini sana bağışlasın.dualarım seninle tatlım.inşallah bişey olmayacak dinlen güzel güzel.yarın iyi haberlerle gel inşallah :)

kızlar çok az kanamam var korkuyorum sizdede oldumu böyle bişey
canim cok gecmis olsun sonraki mesajinda kesildi yazmissin cok sukur, birkac gun hep yat yine de guzel haberlerini getir bize Insallah doktordan

canim cok sukur daha iyi azala azala aticaksin tum kani en kisa zamanda, hic kalkma canim, hep aklimdasin dua ediyorum sana. tatlikizla senin guzel haberlerini bekliyorum, herseyin guzel olacagina inan, tutunmus embroyolar sandigimizdan cok daha gucluler merak etmeyin. rahat olman cok onemli dualarla gonlunu ferah tut canim.

Ayşe ve Talıkız,
Biliyosunuz geçen hafta benimde bi kanamam olmuştu. Okuduysanız görmüşünüzdür yazdıklarımı. Doktora gittiğimde bir kan kesesi yani hematomun olduğunu, bunun düşük riski olduğunu ve yatmam gerektiğini söylemişti. Bende sizin gibi çok korkmuştum. Ama çok şükür ki Salı günü gittiğimde kan kesesinin küçüldüğünü söyledi. Ve bebeğimin kalp atışlarını gördüm. Rahat olun böyle şeyler olabiliyormuş. Stres yapmayın ve yatın. ıstirahat çok önemliymiş bu durumda. Çokgeçmiş olsun. Korkmayın bebeklerinizi de üzmeyin.

cnm benim allah razı olsun hepinizden şimdi hamdolsun daha iyiyim kanamam var ama düne göre az şükürler olsun allaha dileklerin için çok saol rabbim senin bebeginide sana bagışlasın cnm

canım merhaba iyi olmana çok sevindim yinede sen dikkat et yat kalkma hay allah çok zor aşamalar allahım hepimize yardım etsin canım kolay bu aşamalara gelmedik öpüyorum seni...

canım iyi olmana sevindim sanada geçmiş olsun hep korkuylamı geçecek günlerimiz anlamadım düşük tehlikesi yüzünden sanırım yatıp dinlenmek gerek mümkün oldugu kadar...

kızlarben geldim ama siz yoksunuz ;((hepiniziçok merak ettim ben yokken neler oldu acaba .geçmişi okumam içinde sağlıklı olmam lazım çünkü hiç iyi değilim;(((okadar çok mide bulantısı çekiyorum ki anlatamam;(((

özzleeeem canım çok erken belli olmuş yoksa ikizleri yakaladın mı))ay çok sevindim iiki köye gitmişim bak günler çabucak geçti))canım yaa çok sevindim çoookkk:teytey::hooray:

ayşeem senin de kanaman mı oldu canım;?aman kendine çok dikkat et gerikirse hiç ayağa kalkma bol bol yat dinlen büyük geçmiş olsun a.s.

kizlar bu sabah idrar testi bariz pozitif cikti hem de aninda, sukurler olsun sali gunu kan testiyle onaylanir ve Insallah kucagima alacagim saglikli bir hamilelik olur
aysecim dualarimdasin iyi oldugunu yazicaksin Insallah.

canım gözün aydın çok sevindim
msj şimdi okudum
haftanın ilk günü ilk saatlari senin sayende güzel başladı
inşllallah sağlıklı geçen 9 ayın sonunda nur topunu kucağına alırsın bebişe iyi bak.

özzleeeem canım çok erken belli olmuş yoksa ikizleri yakaladın mı))ay çok sevindim iiki köye gitmişim bak günler çabucak geçti))canım yaa çok sevindim çoookkk:teytey::hooray:

canim cok sagol ozledik seni. demek migden kotu olsun bebegin ne kadar iyi olduguna isarettir
ben de huzura erdim nedimem Rabbim kucaklarimiza saglikla almayi nasip etisn Insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…