Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım merak etmiştim adet oldunmu diye umarım hayırlısı olsun sorunsuz devam eder trasfer aşaman dualarım seninle morelini sakın bozma herşey olacagına varıyor öpüyorum seni..

canım benim çok sağol
bakalım haziranın 9 zu 10 gibi transferim olacak galiba
ben daha ananastı kabak çekirdeğiydi bademdi böğürtlen çayıydı hiç başlamadım başlamam lazım heralde artık dimi kızlar napim siz napmıştınız.
regli olunca karnımın şişi tamamen indi şükürlerolsun artık pantolonlarımın beli yine bol geliyo :dance:

oy canim darisi birkac haftaya senin basina Insallah canim. belli oldu mu transfer gunun regle 19. gun yazmistin galiba su an reglenin kacinci gunu. sen benim yaptigimi sakin yapma ben cok pozitif baslamistim ama transferden sonra hem de belirtim cok olmasina rgamen olmadi deyip durdum sen sakin boyle yapma hep inan sonuna kadar. Insallah hep beraber gobek buyutecegiz.

hah yukariya yazmissin canim ben bunlarin hicbirini yapmadim hatta transferden iki gun sonra her iki gunde bir dus aldim

canim Masallah cok sevindim, en kisa zamanda tamamen yok olucak Insallah.

canım dediğin gibi pozitif bakmak lazım ama eminim herkez özellikle test günü yaklaştıkça galiba olmadı demiştir ruh hali korkular olur insanın içinde ya tutmadıysa sonra evet kesin tutmadı bi yandanda tabi devam eden umut karışık duygular eminim bende yaşıyacam herkezin dediği en zor dönemin beklenen dönem olduğu hayırlısıyla şu haziranın 20 bi gelse yaklaşık o dönem test tarihim olacak
daha çoooooook var :gitme:

hah yukariya yazmissin canim ben bunlarin hicbirini yapmadim hatta transferden iki gun sonra her iki gunde bir dus aldim

sen bugün kan tahlili yaptıracakmısın yoksa yarın mı yaptıracaksın salı demiştin galiba
yaptırmadıysa yaptır bugün sonucu biz biliyoruz nasıl olsa zemuszemus :dance:

canlarrr hepinize teşekkür ediyorum sağolun doktorumda yatacaksın bol bol dinlen dedi kanamam durdu zaten bir iki damla olmuştu ama kahverengi leke var hala bebişimin değeri 88 den 322 ye yükselmiş teyzeleri dualarım sizinle rabbim olmayan herkese nasip etsin inşşşşş

özlemcim hayırlı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin
30temmuz seninde tedavin hayırlı olsun inş. sağlıklı yumoşların olur
kızlar benim bugün 8.günüm ve sabah oncomed isimli bi idrar testi ile test yaptım ama hemen çıkmadı 15-20dkka sonra
silik bi çizgi çıktı çok sevindim fakat sonra araştırdığımda bu testin çok hassas olduğunu çatlatma iğnesinin bile 14.günde etkisini gösterip te silik çizgi çıkardığını okudum yorumlarda kafam karıştı şimdidende kan testi yaptırmak istemiyorum offff çok canım sıkıldı sizler hangi teskleri kullandınız

Herkese merhaba,

ÖZLEMMMM, çoooooook tebrik ederim tatlım, allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

AYŞEMMM, cnm allahım bebişini sana bağışlasın sakın moral bozma hep iyi şeyle düşün allahıma sığın, allahım sana dayanma gücü sabır bebeğine de sağlık versin canım,

NURSENNN, arkadaşım henüz erken herşey için biraz sabır kuşum:Saruboceq:,

30TEMMUZ, herşeyin yolunda olduğuna sevindim, haziran hamişi olcaksın tatlımsositososito,

VE DİĞER TÜM KADER ARKADAŞLARIM hepinize sevgiler...a.s.

canım benim çok sağol ağzın bal yesin gülüm.

idrarda negatifi görünce morali bozulan gördümde pozitif çıkınca morali bozulan hiç duymadım canım niye moralini bozuyorsun bence hamilesin ama zaten daha çok erken normal test alıp yapmanı tavsiye etmem boşuna kafanı karıştırma ama illa dayanamıyorum diyorsan bir saatte sonucu veren hastaneler var git bi kan tahlili yaptır.
canını da sıkma üzülen tek senin canın değil bebişi üzme.

canim bende yedinci gun digital cok hasas bir testler yaptim negatif cikti ertesi gun yine ayni testle pozitif cikti bugunde normal regle gunu yapilan bir testte pozitif net cikti cok sukur
diyecegim oki tek emin olma yolu ayni tarz testle yarin bir daha yapman, eger benim yedinci gunku negatif cikmasaydi sekizinci gun icin ben de catlatma ignesinin etkisi mi diyecektim. bence sende de bende olan olucak ve yarin net cikicak sonucun Insallah.
ben asilamada da ayni gineyi olmustum erkenden test yapmistim direk negatif cikmisti yani catlatma ignesi bence etkisini yitiriyor bir haftaya.
tabii aslinda bende erken sevindim hepimiz icin en kesini kan testi.
ama sakin morelini bozma benim yaptigimi yapma ben cok uzulmustum yedinci gun negatif diye((
bence yarin ya ayni testten al ya da kanda baktir yalniz emin ol sekizinci ve dokuzuncu gun betahcg ancak kana karisiyor yani hamileysek de degerlerimiz az o yuzden silik de cikabilir.
hadi Insallah karsilikli sevinecegiz

kizlar guzel dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim Insallah yarin kan testinde yuzumu kara cikartmaz Rabbim.

Arkadaşlar, bende menogon kullanıyorum 5 gündür yani sona yaklaşıyor gibiyiz ama içimde hep bi korku var bununla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum, Allahım hepimize sabırlar versin:Saruboceq:

Arkadaşlar, bende menogon kullanıyorum 5 gündür yani sona yaklaşıyor gibiyiz ama içimde hep bi korku var bununla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum, Allahım hepimize sabırlar versin:Saruboceq:

canım niye korkuyorsun
negatif olursa diyemi yoksa yapılacak işlemlermi seni korkutuyo
korkma herşey Allahtan kadere inan varsa alnında yazıldıysa olucak korkuyla yaklaşırsan piskolojin allak bullak olur yaradana sığınmaktan bizi görüp acımasını dilemekten dua etmekten başka yapacağımız bişey yok o yoktan var edecek yüce Allah sakın korkma herşeyin hayırlısı ben inanıyorum Rabbim kucağımızı boş bırakmayacak.

ilaahi 30temmuz güldürdün beni sabahtan beri ööle yorumlar okudumki kafam allak bullak oldu artık o haale geldimki silik çizgiye üzülür oldum
özlemcim doğru söylüyosun aynı teti yarın sabah bir daha yapıcam ama benşm kafamı karıştıran aslı şey 15-20dkka sonra ortaya çıkması neyse beklicez çare yok
cigdocum korkucak bişey yok sadece sabır ve azim sonucu alla ha kalmış o ol derse her durumda olucak biliyosun ben çok dua ettim haalaaa da ediyorum bol bol yaa latif çek allah yardımcımız olsun arkadaşım .

Kızlar Allah razı olsun, ben iğnelerden ya da tedaviden değilde olmazsa diye korkuyorum eşimi çok seviyiorum ve o da bebeği çok istiyor keşke olsa da onun yüzünü güldürebilsem diyorum..

Dediğiniz gibi Allahımın takdiri, elimizden gelen dua etmek ve ona sığınmak:Saruboceq:

Burası bol hamişli bir topik zaten hepimize uğur getirsin inşallah:dance:

canım merhaba seninde az kaldı trasferine günün belli oldu en azından trasfer olmana 2 gün kala falan başla ananasa dünde bir dilim olarak kabak çekirdeginede trasfeden sonra başlarsın rahatlamışsındır karnının şişi inince bende keseyi bir görsemde içim rahatlasa ..

canım umarım olumlu olur sonucun elimizden geleni yapıyoruz bizler sonra kısmet bende eşimi çok seviyorum o benden çok istiyor çocuk şuan pozitif sonuç aldım ama allah kucagımıza almayı nasip etsin farklı bir piskoloji..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…