canım merak etmiştim adet oldunmu diye umarım hayırlısı olsun sorunsuz devam eder trasfer aşaman dualarım seninle morelini sakın bozma herşey olacagına varıyor öpüyorum seni..
canım gözün aydın çok sevindim
msj şimdi okudum
haftanın ilk günü ilk saatlari senin sayende güzel başladı
inşllallah sağlıklı geçen 9 ayın sonunda nur topunu kucağına alırsın bebişe iyi bak.
Ayşe ve Talıkız,
Biliyosunuz geçen hafta benimde bi kanamam olmuştu. Okuduysanız görmüşünüzdür yazdıklarımı. Doktora gittiğimde bir kan kesesi yani hematomun olduğunu, bunun düşük riski olduğunu ve yatmam gerektiğini söylemişti. Bende sizin gibi çok korkmuştum. Ama çok şükür ki Salı günü gittiğimde kan kesesinin küçüldüğünü söyledi. Ve bebeğimin kalp atışlarını gördüm. Rahat olun böyle şeyler olabiliyormuş. Stres yapmayın ve yatın. İstirahat çok önemliymiş bu durumda. Çokgeçmiş olsun. Korkmayın bebeklerinizi de üzmeyin.
oy canim darisi birkac haftaya senin basina Insallah canim. belli oldu mu transfer gunun regle 19. gun yazmistin galiba su an reglenin kacinci gunu. sen benim yaptigimi sakin yapma ben cok pozitif baslamistim ama transferden sonra hem de belirtim cok olmasina rgamen olmadi deyip durdum sen sakin boyle yapma hep inan sonuna kadar. Insallah hep beraber gobek buyutecegiz.
hah yukariya yazmissin canim ben bunlarin hicbirini yapmadim hatta transferden iki gun sonra her iki gunde bir dus aldim
canim cok gecmis olsun sonraki mesajinda kesildi yazmissin cok sukur, birkac gun hep yat yine de guzel haberlerini getir bize Insallah doktordan
canim cok sukur daha iyi azala azala aticaksin tum kani en kisa zamanda, hic kalkma canim, hep aklimdasin dua ediyorum sana. tatlikizla senin guzel haberlerini bekliyorum, herseyin guzel olacagina inan, tutunmus embroyolar sandigimizdan cok daha gucluler merak etmeyin.rahat olman cok onemli dualarla gonlunu ferah tut canim.
Ayşe ve Talıkız,
Biliyosunuz geçen hafta benimde bi kanamam olmuştu. Okuduysanız görmüşünüzdür yazdıklarımı. Doktora gittiğimde bir kan kesesi yani hematomun olduğunu, bunun düşük riski olduğunu ve yatmam gerektiğini söylemişti. Bende sizin gibi çok korkmuştum. Ama çok şükür ki Salı günü gittiğimde kan kesesinin küçüldüğünü söyledi. Ve bebeğimin kalp atışlarını gördüm. Rahat olun böyle şeyler olabiliyormuş. Stres yapmayın ve yatın. İstirahat çok önemliymiş bu durumda. Çokgeçmiş olsun. Korkmayın bebeklerinizi de üzmeyin.
Herkese merhaba,
ÖZLEMMMM, çoooooook tebrik ederim tatlım, allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
AYŞEMMM, cnm allahım bebişini sana bağışlasın sakın moral bozma hep iyi şeyle düşün allahıma sığın, allahım sana dayanma gücü sabır bebeğine de sağlık versin canım,
NURSENNN, arkadaşım henüz erken herşey için biraz sabır kuşum:Saruboceq:,
30TEMMUZ, herşeyin yolunda olduğuna sevindim, haziran hamişi olcaksın tatlımsositososito,
VE DİĞER TÜM KADER ARKADAŞLARIM hepinize sevgiler...a.s.
özlemcim hayırlı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin
30temmuz seninde tedavin hayırlı olsun inş. sağlıklı yumoşların olur
kızlar benim bugün 8.günüm ve sabah oncomed isimli bi idrar testi ile test yaptım ama hemen çıkmadı 15-20dkka sonra
silik bi çizgi çıktı çok sevindim fakat sonra araştırdığımda bu testin çok hassas olduğunu çatlatma iğnesinin bile 14.günde etkisini gösterip te silik çizgi çıkardığını okudum yorumlarda kafam karıştı şimdidende kan testi yaptırmak istemiyorum offff çok canım sıkıldı sizler hangi teskleri kullandınız
özlemcim hayırlı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin
30temmuz seninde tedavin hayırlı olsun inş. sağlıklı yumoşların olur
kızlar benim bugün 8.günüm ve sabah oncomed isimli bi idrar testi ile test yaptım ama hemen çıkmadı 15-20dkka sonra
silik bi çizgi çıktı çok sevindim fakat sonra araştırdığımda bu testin çok hassas olduğunu çatlatma iğnesinin bile 14.günde etkisini gösterip te silik çizgi çıkardığını okudum yorumlarda kafam karıştı şimdidende kan testi yaptırmak istemiyorum offff çok canım sıkıldı sizler hangi teskleri kullandınız
Arkadaşlar, bende menogon kullanıyorum 5 gündür yani sona yaklaşıyor gibiyiz ama içimde hep bi korku var bununla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum, Allahım hepimize sabırlar versin:Saruboceq:
canım benim çok sağol
bakalım haziranın 9 zu 10 gibi transferim olacak galiba
ben daha ananastı kabak çekirdeğiydi bademdi böğürtlen çayıydı hiç başlamadım başlamam lazım heralde artık dimi kızlar napim siz napmıştınız.
regli olunca karnımın şişi tamamen indi şükürlerolsun artık pantolonlarımın beli yine bol geliyo :dance:
Kızlar Allah razı olsun, ben iğnelerden ya da tedaviden değilde olmazsa diye korkuyorum eşimi çok seviyiorum ve o da bebeği çok istiyor keşke olsa da onun yüzünü güldürebilsem diyorum..
Dediğiniz gibi Allahımın takdiri, elimizden gelen dua etmek ve ona sığınmak:Saruboceq:
Burası bol hamişli bir topik zaten hepimize uğur getirsin inşallah:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?