kizlar guzel dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim Insallah yarin kan testinde yuzumu kara cikartmaz Rabbim.
canım umarım olumlu olur sonucun elimizden geleni yapıyoruz bizler sonra kısmet bende eşimi çok seviyorum o benden çok istiyor çocuk şuan pozitif sonuç aldım ama allah kucagımıza almayı nasip etsin farklı bir piskoloji..
Allah bebeğini sağlıkla hep seninle tutsun, sonuna kadar yüzünü güldürsün cnm.. Bi de nazarlardan saklısın aman aman
kızlar merhaba transferim oldu bugun 3. günüm yatıyorumm bakalımm ama çok sıkıldımmm zaman geçmek bilmiyo ilk 2 gün kasıklarımda ağrı vardı ve belimde bugunde midem bulanıyo bayağ sanırım yatmaktan vucut alışık değil bu kadar dinlenmeye :)
kızlar merhaba transferim oldu bugun 3. günüm yatıyorumm bakalımm ama çok sıkıldımmm zaman geçmek bilmiyo ilk 2 gün kasıklarımda ağrı vardı ve belimde bugunde midem bulanıyo bayağ sanırım yatmaktan vucut alışık değil bu kadar dinlenmeye :)
aysecim canım çok geçmiş olsun.çok şükür iyi olmana sevindim.rabbim bebeğini sana bağışlasın.dualarım seninle tatlım.inşallah bişey olmayacak dinlen güzel güzel.yarın iyi haberlerle gel inşallah :)
Kızlar Allah razı olsun, ben iğnelerden ya da tedaviden değilde olmazsa diye korkuyorum eşimi çok seviyiorum ve o da bebeği çok istiyor keşke olsa da onun yüzünü güldürebilsem diyorum..
Dediğiniz gibi Allahımın takdiri, elimizden gelen dua etmek ve ona sığınmak:Saruboceq:
Burası bol hamişli bir topik zaten hepimize uğur getirsin inşallah:dance:
cnm hayırlı olsun inş rabbim yüzünü güldürür valla bunu bütün kalbimle diyorm allahım sana nur topu gibi bir evlat versin senin ve eşinin yüzünü güldürsün ve sevginiz hiç bitmesin maşallah rabbim nazardan saklasın merak etme allahım büyük inş olcak bak gör
Sağol Ayşecim, inşallah dualarınıza ihtiyacım var eksik etmeyin nolur,
Seninde daha iyi olmana sevindim tatlım, Allahım senin yüzünüde sonuna kadar güldürsün, meleğini senden ayırmasın rabbim
cnm duaalarımız seninle rabbim seninde yüzünü güldürsün inş rahman çok saol dileklerin için hamdolsun kanama kesildi yatıyorm şimdi perşembeyi iple çekiyorm bebegimin kalp atşını duycam rabbim izin verise bir sorun olmazsa inş korkuyorm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
günaydınn fıstıklarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?