Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Allah bebeğini sağlıkla hep seninle tutsun, sonuna kadar yüzünü güldürsün cnm.. Bi de nazarlardan saklısın aman aman

kızlar merhaba transferim oldu bugun 3. günüm yatıyorumm bakalımm ama çok sıkıldımmm zaman geçmek bilmiyo ilk 2 gün kasıklarımda ağrı vardı ve belimde bugunde midem bulanıyo bayağ sanırım yatmaktan vucut alışık değil bu kadar dinlenmeye :)

özlemcim hayırlı olsun tatlım çok sevindimmm allah kucağına almayı nasip etsinnnn başka hamiş var mı kızlar geçmişi pek okuyamadım

canım çok sevindim ani hareket etme ağır kaldırma jel mide bulantısı yapıyormuş ondan olabilir inşşşş sağlıklı bir bebişin olur canımmm

ay cnm oldu mu transfer ben geçmişleri okuyamıyorum artık umarım ii geçimiştir dondurabildin mi hiç yumurta nasıldı durumları kaçıncı gün transferi oldu

dondurulmuşum yok tatlım bi dünya ilaç kullanıyorum jel göbekten iğne bant abaşlayacağım 3 gün sonrada bakalım hayırlısı pazar pazartesi yaptırırım tahlil dayanamam daha fazla

zübeydecim hayırlı olsun transferin canım neden hala iğne kullanıyosun bana bişey vermedi iğne olarak bende jel coraspin birde bant kullanıyorum

AMİNNNNNNN cnm tşk ederim çok saol allah razı olsun rabbim sanada en kısa zamanda inş hayırlı ve saglıklı evlatler verir inş:Saruboceq::Saruboceq:

Zübeydecim hayırlı uğurlu olsun,

Neşeli filmler izle, kitap oku, aradabir evin içinde dolaş varsa balkona çık, yemek yapmayı seviyorsan bir yardımcı eşliğinde yemek yap yani canın neyi yapmaktan hoşnaıyosa onu yap tatlım,

Allah gönlüne hepimizin gönlüne göre versinopuyorumnanaktan

cnmmmmmm hayırlı olsun çok sevindim ohh 3 günü geçmişsin bile maşallahh :))) hadi bakalım inş bu ugurlu topikte sende hamile kalcan allah izin verirsegüzel haberlerini bekliyorz

cnm hayırlı olsun inş rabbim yüzünü güldürür valla bunu bütün kalbimle diyorm allahım sana nur topu gibi bir evlat versin senin ve eşinin yüzünü güldürsün ve sevginiz hiç bitmesin maşallah rabbim nazardan saklasın merak etme allahım büyük inş olcak bak gör

zübeydeeeeeeeeeeee cnmmmmmmmmm hoş geldinnnnnnnnnnnnn:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sağol Ayşecim, inşallah dualarınıza ihtiyacım var eksik etmeyin nolur,

Seninde daha iyi olmana sevindim tatlım, Allahım senin yüzünüde sonuna kadar güldürsün, meleğini senden ayırmasın rabbim

Sağol Ayşecim, inşallah dualarınıza ihtiyacım var eksik etmeyin nolur,

Seninde daha iyi olmana sevindim tatlım, Allahım senin yüzünüde sonuna kadar güldürsün, meleğini senden ayırmasın rabbim

cnm duaalarımız seninle rabbim seninde yüzünü güldürsün inş rahman çok saol dileklerin için hamdolsun kanama kesildi yatıyorm şimdi perşembeyi iple çekiyorm bebegimin kalp atşını duycam rabbim izin verise bir sorun olmazsa inş korkuyorm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

zubeydecim hayirli olsun ilk bes gun bana gecmisti ama besten sonrasi cidden cok heyacanlandim. yasadigini cok iyi anliyorum benim de transferden bir gun sonra falan bel agrim baslamisti. hala da devam. ben ucuncu gun ilik suyla dusumu aldim cok rahatlatmisti beni. ve ucten sonra evde normal yasantima temizlik yapmak disinda dondum. bana iki doktor da embroyolarin besinci ve altinci gunu olan oluyor yani ya tutunursa tutunuyor ya da gelisimini durduruyor demisti. benim ucuncu gun transferiydi yani uc gun tam anlamiyla yattim sadece. tabii sen nasil rahat edersen oyle davran ama surekli de yaticam diye kendini stres yapma.
guzel haberlerini alacagiz Insallah.

kirkbirkere Masallah harika haber demmekki attin kani disari bitti Insallah. cok sevindim tatlim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…