Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

gunaydin guzeller; kan verdim geldim, tam bana sira gelince bilgisayar kitlendi arkamdaki herkes isini gordu diger bilgisayarda, beni beklettiler oyle!! bir sinirlendim anlatamam sanki labratuvar duvarlari ustume coktu:)) guluyorum cunku iki gundur ya ani sinirlenmelerim ya da birden aglama istegi geliyor ilk hamileligimde de boyleydim belirti sayip sevindim sonra bu duruma:))) yaa ben hamile moduna girdim bir de Allah koruun kan testi negatif gelirse :çok üzgünüm:

inşşşş öyle bişey olmaycak canım benim eeee sonuç ne zaman çıkacak

günaydınn fıstıklarrrr

günaydın canım naber evdemisin?

günaydın kızlar nasılsınız

özlemcim geç olsun temiz olsun sonuç boşver tüp bebek olunca öle oluyo insan hemen anne moduna sokuyo kendini inşallah rabbim umutlarımız boşa çıkarmaz nolur dua et ben şimdi dua ediyorum sana arkadaşımın hakkında hayırlısı olsun diye ay kızlar ya olumsuz haber alınca çok üzülüyorum bende özlemcim inşallah hayırlı sonuçlar gelcek

bi an ağlamaklı bi an sinirli olman çok normal koley değil yaşadıklarımız ii haberlerini bekliyoruz inşallah

kirkbirkere Masallah harika haber demmekki attin kani disari bitti Insallah. cok sevindim tatlim.

saol cnm inş çok şükür dünden bu tarafa hiç kanam yokbirden kesildi allahıma binkere şükür ama bu gece sabah ettim lavabodan bu tarafa gelemedim çok aşırı mide bulatısı var erken degilmi yaa daha hiç bir şey yiyemiyorm zayıfladım remen :çok üzgünüm:

özlemcim merek etme allahın izniyle sonuç fozitif bak görceksin rabbim izin verise sakın motivasyonunu bozma cnm degerinde güzel çıkacak inş ikiz bebişlerin olcak inş senin a.s.a.s.a.s.:teytey::teytey::teytey:

ayyyyy canım benim kanamanın kesilmesine çook sevindim canım benimmmyok tatlım değil bana herkes . ayı doldurunca başlar diyor benim bile dün bir miğdem bulandı anlatamam salçalı yemek yiyemedim dün kendine ve bebişe iyi bak benimde kanamam o gün kesildi ama kahverengi siyah karışımı akıntı hala devam oda jeldenmiş

tatlı kız nasılsın cnm senin durumun nasıl kanamm yok demi cnm rabbim bebegini ve seni korusun dikkat et sakın aman diyim opuyorumnanaktan

cnm başladı demek mide bulantıları bizim topiğede uğra son durum nedir randevu ne zaman sölede listedeki durumun güneceliiim

erken değil cnm benimde 6. haftada başlamıştı daha dur ilerleyen zamanlarda daha beter oluyo....inşallah senin öle olmaz

tatlı kız nasılsın cnm senin durumun nasıl kanamm yok demi cnm rabbim bebegini ve seni korusun dikkat et sakın aman diyim opuyorumnanaktan

iyiyim çook şükür bitanem rabbim dualarını sana çevirsin inşşş sende bebişini korusun
kanamam kesildide akıntım devam

saol cnm hamdolsun şimdi bir şey yok bende seninde kanamanın kesilmesine çok sevindim ama dikkatli ol sen genede cnm bana bakacak kimsemde yok bu gün resmen acım eşim saolsun 7de kahvaltımı verdi azcık bir şey yedim hiç bir şey yiyemiyorm bebegim vitaminsiz kalıyor die çok üzülüyorm inş iki gün içinde annem gelcek umarım iştahımda acılır ::çok üzgünüm:

bilgin için teşk ederim gizemcim daha kalp atışını duymadın cumartesi acile kaldırıdım kanama başlamıştı d.r perşembe bebegi görürüz dedi bakalım inş bu perşembe pıt pıt larını duyarm inş korkuyormda :çok üzgünüm:

iyiyim çook şükür bitanem rabbim dualarını sana çevirsin inşşş sende bebişini korusun
kanamam kesildide akıntım devam

aminn cnm rabbim hepimizin bebişlerini korusun daha küçük ama annelik başka bir şey cumartesi onu kaybetcem die o kadar çok korktum ki yaradanıma binlercekere şükür onu bana bagışladı hamdolsun

insan o kadar korkarak oturuyo ki doktor ta ki usg den sesi açana kadar...inşallah sende yaşayacaksın cnm ya dünaynın en enetersan duygusu tarifi yok içinde bi can nası güm güm atıyo bak ben ne yaptım biliyomusun cep telimin ses kayıt bölümünü açıp usg aletinin yanına koydum..sesi kaydettim açıp açıp dinliyorum bebeğimi ...sende yapabilirsin

oooyyyyy canımbenim benim kaynanayı sanada göndereyimkaydirigubbakcemile3 bana o bakıyo şimdilik bende yatıştayım doktor yat dinlen çok ayakta kalma dedi o yüzden kıyamam ben onaaaaa açmı kalmışşşş tüh yakın olsaydık yardım etmeye çalışırdım canım yaaa

aminn cnm rabbim hepimizin bebişlerini korusun daha küçük ama annelik başka bir şey cumartesi onu kaybetcem die o kadar çok korktum ki yaradanıma binlercekere şükür onu bana bagışladı hamdolsun

evet tatlım şükürler olsu rabbimeki bizi annelik duygusuyla ödüllendirdi

:)))))))) izin verirler mi ki? aa ne güzel olur valla ama biz içeri girerken d.r asistanları telleri kapattırıyor ben d.r degiştim zaten şimdi gecen gün kanam oldugu gün cem beye gittim bana bakmadı bile çok üzüldüm bende d.r degiştim şimdi saolsun ümit beyle devam edercem çok iyi bir d.r tarnsferimide o yaptı cumartesi beni görünce çok şaşırdı aaaa maşalalh tutmuş bebegin diyor çok şanslısın dedi seni aglak şey diyor transferde çok aglamaıştım benim çok zor geçmişti tutacagına hiç umudum yoktu hamdolsun allaha:))))

cnmbenim saol iki gün sonra yani perşembe sabahı annem geliyor burda olsa hemen gelir burdada kimsem yok benim kaynana beni bulsa bir kaşık suda bogar zaten benden nefret ediyor birde bana bakarmı cnmi:))şimdi süt içecez zaten allahtan bir süt içebiliyorz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…