:)))))))) izin verirler mi ki? aa ne güzel olur valla ama biz içeri girerken d.r asistanları telleri kapattırıyor ben d.r degiştim zaten şimdi gecen gün kanam oldugu gün cem beye gittim bana bakmadı bile çok üzüldüm bende d.r degiştim şimdi saolsun ümit beyle devam edercem çok iyi bir d.r tarnsferimide o yaptı cumartesi beni görünce çok şaşırdı aaaa maşalalh tutmuş bebegin diyor çok şanslısın dedi seni aglak şey diyor transferde çok aglamaıştım benim çok zor geçmişti tutacagına hiç umudum yoktu hamdolsun allaha:))))
cnmbenim saol iki gün sonra yani perşembe sabahı annem geliyor burda olsa hemen gelir burdada kimsem yok benim kaynana beni bulsa bir kaşık suda bogar zaten benden nefret ediyor birde bana bakarmı cnmi:))şimdi süt içecez zaten allahtan bir süt içebiliyorz
sagol gizemlicim hayirlisi olsun, tum duam olucaksa kucagima alabilcegim saglikli bir hamilelik olmasi ustune, olmazsa da demekki olsa da saglikli olmayacakti diyecegim diye soz verdim kendime(
demek transferi zor geçen bi ben değilim ben sıkışıktım 3 kez tuvalete gittim..tam yeniden su içiyodum aldılar içeriye sonra sondayla su verdilerfalan çok fenaydı istemiyorum onu diye bağırdım resmen..
walla bi şansını dene canım doktora söleme koy hemen usgnin yanına kayıdı açıp al bunu derse alırsın zaten yada eşine söle açıp kayıt bölümünü cebine koysun teli sesini kısıp nerden bilcekler ki :))
nasi fikir ama
aysecim bulantilaarin harika haber kirkbir kere Masallah bulanti en guzel bebegin saglikli olduguna isaretir
walla bulantisi olan herkes adina kizmayin ama ben cok seviniyorum :smiley-cool:
o zaman Allah kolaylık versin diyorumm tatlımm bebişe ve kendine iyi bak tamam
kizlar bu arada forma hic yazmadim ama ben genelde bir odadan diger odaya gidince bile cok youruluyorum. sadece uyaninca bir iki saat enerjim var. aynen ilk hamileligimde oldugu gb ordan zaten idrar testine guvendim:) ama bu sefer daha bir erken basladi, disarda yururken yaslilar gb ufak adimlarla yuruyorum ve donuste eve kendimi zor atiyorum.
ee gizemcim bu bebekler zor bebek :) bizi çok yordular ama çok şükür
sonunda geldiler bize benimde çok zor geçti transfer zamanı masadan
iki kez kalktım d.r bebegi yerleştiremiyor çok sıkışıktım bütün vucudum
kasıldı tittremeye başladım sonra bırakın ben vaz geçtim diye aglıyorm hemşire diyor
buraya kadar geldin neden vaz geçiyorsun az kaldı diyor ama ben agrıdan ölüyorm en sonunda saolsun ümit bey sonta taktı ve idrarıın birazını boşalltı asla o günü unutmuyorm unutamamda çok aglamıştım bu arada tel fikri güzel deniycem saol:))))))))
ahh ahh sende bnm gibi olmuşsun resmen ama biz şuna örneğiz ki rabbim nasip ettiyse oluyo demek ki yoksa 10 gün yatmak falan hikaye yani
tatlı kız nasılsın cnm senin durumun nasıl kanamm yok demi cnm rabbim bebegini ve seni korusun dikkat et sakın aman diyim opuyorumnanaktan
günaydınn fıstıklarrrr
zübeydecim hayırlı olsun transferin canım neden hala iğne kullanıyosun bana bişey vermedi iğne olarak bende jel coraspin birde bant kullanıyorum
nasip işte nasip mevlam ol dedi ol duaynen gizemcim ben yatmadım ki zaten 3 gün agrım oldu o yüzden yattım ondan sonra hep ayaktaydım evin içinde sürekli hareket halindeydim agır iş yapmadım valla bana yemek yapan evimi temizleyen biri olmadıgı için test günüe kadar ben ev işimi kendim yaptım gizem inan 4 mayısta ben test yaptım dedim nasılsa bebek yok o gün ful evi kaldırdım temizlik yaptım akşam bir aradılar hamileymişim ay nasıl yüregim azıma geldi deim bu gün ful temizlik yaptım bebegime bir şey olursa ne yaparım die gerci bir şey kaldırmadım ama olsun ama hamdolsun olmadı rabbim ol demeyince hiç bir şey olmuyor seninde dedigin gibi 5 yıl bekledim olmadı demekki bu seneye nasipmiş bebegimin olması oldu allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş :Saruboceq::Saruboceq:
ii dinlenmeler cnmkızlar çıkıyorm biraz dinlenim fazla oturdum zaten yan yazıyorm belim agrıdı allaha emanet olun hepiniz kendinize iyi bakın özlemcimmmm güzel haberini bekliyorm zaten allahın izniyle hamilesin:))) sakın merak etme bol şans cnm bir ara gene girerim allaha emanet ol opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aynen özlemcim aynenkizlar bende sadece uc gun yattim onda da surekli tuvalete tasindim:)) ucuncu gun dus bile aldim hatta sonra hep dus aldim. bence doktorlarin dedigi dogru sadece embroyonun besinci ve altinci gunu cok dikkat etmek lazim. sonra normal hayata agir kaldirmamak sartiyla donunebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?