Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

demek transferi zor geçen bi ben değilim ben sıkışıktım 3 kez tuvalete gittim..tam yeniden su içiyodum aldılar içeriye sonra sondayla su verdilerfalan çok fenaydı istemiyorum onu diye bağırdım resmen..

walla bi şansını dene canım doktora söleme koy hemen usgnin yanına kayıdı açıp al bunu derse alırsın zaten yada eşine söle açıp kayıt bölümünü cebine koysun teli sesini kısıp nerden bilcekler ki :))

nasi fikir ama

sagol gizemlicim hayirlisi olsun, tum duam olucaksa kucagima alabilcegim saglikli bir hamilelik olmasi ustune, olmazsa da demekki olsa da saglikli olmayacakti diyecegim diye soz verdim kendime(

o zaman Allah kolaylık versin diyorumm tatlımm bebişe ve kendine iyi bak tamam

sagol gizemlicim hayirlisi olsun, tum duam olucaksa kucagima alabilcegim saglikli bir hamilelik olmasi ustune, olmazsa da demekki olsa da saglikli olmayacakti diyecegim diye soz verdim kendime(

olucak olucak inşallah sen emrak etme zübeyde ve sen umutluyum ikinizden listeye sizi eklemeden kapamicam şubat annelerini

aysecim bulantilaarin harika haber kirkbir kere Masallah bulanti en guzel bebegin saglikli olduguna isaretir
walla bulantisi olan herkes adina kizmayin ama ben cok seviniyorum :smiley-cool:

kizlar bu arada forma hic yazmadim ama ben genelde bir odadan diger odaya gidince bile cok youruluyorum. sadece uyaninca bir iki saat enerjim var. aynen ilk hamileligimde oldugu gb ordan zaten idrar testine guvendim:) ama bu sefer daha bir erken basladi, disarda yururken yaslilar gb ufak adimlarla yuruyorum ve donuste eve kendimi zor atiyorum.

ee gizemcim bu bebekler zor bebek :) bizi çok yordular ama çok şükür
sonunda geldiler bize benimde çok zor geçti transfer zamanı masadan
iki kez kalktım d.r bebegi yerleştiremiyor çok sıkışıktım bütün vucudum
kasıldı tittremeye başladım sonra bırakın ben vaz geçtim diye aglıyorm hemşire diyor
buraya kadar geldin neden vaz geçiyorsun az kaldı diyor ama ben agrıdan ölüyorm en sonunda saolsun ümit bey sonta taktı ve idrarıın birazını boşalltı asla o günü unutmuyorm unutamamda çok aglamıştım bu arada tel fikri güzel deniycem saol:))))))))

aysecim bulantilaarin harika haber kirkbir kere Masallah bulanti en guzel bebegin saglikli olduguna isaretir
walla bulantisi olan herkes adina kizmayin ama ben cok seviniyorum :smiley-cool:

:))özlem saol cnm sana nasıl kızm ben haklı diyorsun ama ben böyle bir şey görmedim acayip eşim garibim sabaha kadar başımda bekledi bu gece yatagımı lavaboya seracam git gel yoruldum artık ((

ay hadi hayırlısı o zaman ne diyelim ki yani belirtinin babası var sende baksana :CüvCüv:

ahh ahh sende bnm gibi olmuşsun resmen ama biz şuna örneğiz ki rabbim nasip ettiyse oluyo demek ki yoksa 10 gün yatmak falan hikaye yani

ahh ahh sende bnm gibi olmuşsun resmen ama biz şuna örneğiz ki rabbim nasip ettiyse oluyo demek ki yoksa 10 gün yatmak falan hikaye yani

aynen gizemcim ben yatmadım ki zaten 3 gün agrım oldu o yüzden yattım ondan sonra hep ayaktaydım evin içinde sürekli hareket halindeydim agır iş yapmadım valla bana yemek yapan evimi temizleyen biri olmadıgı için test günüe kadar ben ev işimi kendim yaptım gizem inan 4 mayısta ben test yaptım dedim nasılsa bebek yok o gün ful evi kaldırdım temizlik yaptım akşam bir aradılar hamileymişim ay nasıl yüregim azıma geldi deim bu gün ful temizlik yaptım bebegime bir şey olursa ne yaparım die gerci bir şey kaldırmadım ama olsun ama hamdolsun olmadı rabbim ol demeyince hiç bir şey olmuyor seninde dedigin gibi 5 yıl bekledim olmadı demekki bu seneye nasipmiş bebegimin olması oldu allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar çıkıyorm biraz dinlenim fazla oturdum zaten yan yazıyorm belim agrıdı allaha emanet olun hepiniz kendinize iyi bakın özlemcimmmm güzel haberini bekliyorm zaten allahın izniyle hamilesin:))) sakın merak etme bol şans cnm bir ara gene girerim allaha emanet ol opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kizlar bende sadece uc gun yattim onda da surekli tuvalete tasindim:)) ucuncu gun dus bile aldim hatta sonra hep dus aldim. bence doktorlarin dedigi dogru sadece embroyonun besinci ve altinci gunu cok dikkat etmek lazim. sonra normal hayata agir kaldirmamak sartiyla donunebilir.

yok temmuzcum evdeyim hayatımm çok mide bulantım var kahvaltıdan sonra bi başlıyo geçmek bilmiyo jel mi yapıyo anlamadım kızlar yaaa hayırlısı bakalım zaman geçmek bilmiyo

tatlı kız nasılsın cnm senin durumun nasıl kanamm yok demi cnm rabbim bebegini ve seni korusun dikkat et sakın aman diyim opuyorumnanaktan

canım benim kanamanın kesilmesine çok sevindim innaki yardım eden birinin olmaması çok zor benimde annem arada gelip gidiyor eşim sagolsun o yardımcı sen kendini yorma sakın yat dinlen biliyosun bizim durmumuz pamuk ipligine baglı biraz öpüyorum seni..

günaydınn fıstıklarrrr

canım hayırlı olsun trasferim evet çok zor oluyor alışık olmayınca evde kalıp yatmak ama sonunda güzel bir amacımız var buna deger tv. izle saçma sapan kadın prog. alıştım sırf zaman geçsin diye güzel haberlerini bekliyoruz..

zübeydecim hayırlı olsun transferin canım neden hala iğne kullanıyosun bana bişey vermedi iğne olarak bende jel coraspin birde bant kullanıyorum

canım ben hala iğnelere haplara devam ediyorum ben jel degilde progetroren kullanıyorum günde 6 tane iğne prorex birde göbekten iğne kan sulandırıcı ayrıca coraspirin anlayacagın devam bütün ilaç aşamalarına.. demek bir bildikleri var anlamadım devam etiriyolar hepisini..

nasip işte nasip mevlam ol dedi ol du
ii dinlenmeler cnm
aynen özlemcim aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…