yok temmuzcum evdeyim hayatımm çok mide bulantım var kahvaltıdan sonra bi başlıyo geçmek bilmiyo jel mi yapıyo anlamadım kızlar yaaa hayırlısı bakalım zaman geçmek bilmiyo
Kızlar herkese merhaba,
Bugün doktoruma gittim, androlog ve embriyologla da görüştüm, hani bizim sadece 2 tüp dondurulmuş spermimiz vardı ya androlog dediki biz onları çözüp kalanınıda 3-4 tüp olarak dondururuz biraz sayıdan kaaybederiz ama 2 değil 5-6 deneme yapabilirisiniz dedi, ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOK RAHATLADIM, allahıma çok şükür:teytey::teytey::teytey::teytey:
Bu arada yumoşlarda iyi gidiyomuş maşallah
Size sorum şu bizim eşim ameliyat olmadan önce dondurduğumuz spermlerin toplamı 24 milyon ve motilitesi %70 sizce bu değerler nasıl, benim hi,ç bi fikrim yok da nolur yardım edin,
Sevgiler..
çok sevindim cnm ya süper bi haber bu hem bakarsın sayıdan da fire olmaz inşallah rabbim hiç firesiz çözülmelerini nasip eder.Kızlar herkese merhaba,
Bugün doktoruma gittim, androlog ve embriyologla da görüştüm, hani bizim sadece 2 tüp dondurulmuş spermimiz vardı ya androlog dediki biz onları çözüp kalanınıda 3-4 tüp olarak dondururuz biraz sayıdan kaaybederiz ama 2 değil 5-6 deneme yapabilirisiniz dedi, ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOK RAHATLADIM, allahıma çok şükür:teytey::teytey::teytey::teytey:
Size sorum şu bizim eşim ameliyat olmadan önce dondurduğumuz spermlerin toplamı 24 milyon ve motilitesi %70 sizce bu değerler nasıl, benim hi,ç bi fikrim yok da nolur yardım edin,
Sevgiler..
canım çok sevindim daha fazla umudun var artık elinde
bende çok bilmiyorum ama morfoloji %70 demek istedin galiba ama oran yüksek olduğu için iyiye işarettir bence siperm kalitesi iyi demek bu internetten araştır canım daha net bir bilgi bulursun
çok sevindim cnm ya süper bi haber bu hem bakarsın sayıdan da fire olmaz inşallah rabbim hiç firesiz çözülmelerini nasip eder.
kizlar ne yaziiki sonucum sadece 10; ya catlatma ignesinden ya da kimyasal gebelik!! bir sey varsa da saglikli olmadigi cok ortada cunku 10.gunum bugun cok dusuk nerdeyse yok gb!!!!kendime geleyim sabaha girerim( 2 gunde olsa iyi hissetmek guzeldi (
kizlar ne yaziiki sonucum sadece 10; ya catlatma ignesinden ya da kimyasal gebelik!! bir sey varsa da saglikli olmadigi cok ortada cunku 10.gunum bugun cok dusuk nerdeyse yok gb!!!!kendime geleyim sabaha girerim( 2 gunde olsa iyi hissetmek guzeldi (
Kızlar herkese merhaba,
Sevgiler..
sagolun kizlar evet catlatma ignesinden olamayacagini doktorum da soyledi, su an ne pozitif ne negatif diyemeyiz dedi iki gun sonra gunundeki degere bakacagiz dedi ama belli de etti cok umutlu olmadigini(
hep hayirlisi dedik, pozitif sanarken nasil sukredip Rabbim buyuk dediysek simdi bu sonucu da ayni olgunlukla karsilamak zorundayim. olursa bir surpriz olucak sadece durum pek ic acici degil. ne yapayim ne gelir elden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?