Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

yok temmuzcum evdeyim hayatımm çok mide bulantım var kahvaltıdan sonra bi başlıyo geçmek bilmiyo jel mi yapıyo anlamadım kızlar yaaa hayırlısı bakalım zaman geçmek bilmiyo

bence senin de oldugu icin migden bulaniyor jel kesinlikle oyle bir etki yapmaz cunku lokal aliyorsun agizdan progesteron alsan neyse belki olurdu.
garip geliyor ama benim yorgunlugum transferden 6 saat sonra basladi her gun artarak devam etti hala ediyor ve bu hamilelikle ilgili cunku ilk hamilelligimde de gunum gelmeden boyle baslamisti.
ikimiz icinde dilimi isiriyorum ve Masallah diyorum kaydirigubbakcemile5

migden bulaniyor jel kesinlikle oyle bir etki yapmaz cunku lokal aliyorsun agizdan progesteron alsan neyse belki olurdu.
garip geliyor ama benim yorgunlugum transferden 6 saat sonra basladi her gun artarak devam etti hala ediyor ve bu hamilelikle ilgili cunku ilk hamilelligimde de gunum gelmeden boyle baslamisti.
ikimiz icinde dilimi isiriyorum ve Masallah diyorum kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

inşallah bebeğimm yaaa inşallah bugun daha bi pozitif uyandım daha bi kendimi hamile gibi hissediyorum dediğin gibi halsizlik bende var 15dk lık yuruyusum var döndüğümde çok halsiz kalıyorum hayırlısı herşeyin yaradanım boş çevirmesin hiç birimizi allahım hepimizin kucağına almayı nasip etsin

trutjrlejtljtlhrgkprh

Son düzenleme:
Kızlar herkese merhaba,

Bugün doktoruma gittim, androlog ve embriyologla da görüştüm, hani bizim sadece 2 tüp dondurulmuş spermimiz vardı ya androlog dediki biz onları çözüp kalanınıda 3-4 tüp olarak dondururuz biraz sayıdan kaaybederiz ama 2 değil 5-6 deneme yapabilirisiniz dedi, ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOK RAHATLADIM, allahıma çok şükür:teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu arada yumoşlarda iyi gidiyomuş maşallah

Size sorum şu bizim eşim ameliyat olmadan önce dondurduğumuz spermlerin toplamı 24 milyon ve motilitesi %70 sizce bu değerler nasıl, benim hi,ç bi fikrim yok da nolur yardım edin,

Sevgiler..

canım çok sevindim daha fazla umudun var artık elinde
bende çok bilmiyorum ama morfoloji %70 demek istedin galiba ama oran yüksek olduğu için iyiye işarettir bence siperm kalitesi iyi demek bu internetten araştır canım daha net bir bilgi bulursun

çok sevindim cnm ya süper bi haber bu hem bakarsın sayıdan da fire olmaz inşallah rabbim hiç firesiz çözülmelerini nasip eder.

Canım benim çok saol cevap için bende pek anlamadım motilite yazıyo ve bide toplamı 24 milyon yazıyo yarın tekrar konuşcam zaten, hadi inşallah, Allahım hepimizin yüzünü güldürsün

kizlar ne yaziiki sonucum sadece 10; ya catlatma ignesinden ya da kimyasal gebelik!! bir sey varsa da saglikli olmadigi cok ortada cunku 10.gunum bugun cok dusuk nerdeyse yok gb!!!!kendime geleyim sabaha girerim( 2 gunde olsa iyi hissetmek guzeldi(

kizlar ne yaziiki sonucum sadece 10; ya catlatma ignesinden ya da kimyasal gebelik!! bir sey varsa da saglikli olmadigi cok ortada cunku 10.gunum bugun cok dusuk nerdeyse yok gb!!!!kendime geleyim sabaha girerim( 2 gunde olsa iyi hissetmek guzeldi(

canım şok oldum şimdi
testte bi yanlışlık olabilirmi yarın ola hayrola çıkmadık candan ümit kesilmez 5in üzerinde gebelik diye biliyorum ben belki geç döllenme falandır hemen kendini kaptırma yarın olsun bi canım ya.

ah canım benim ya çok üzüldüm bence 2 gün sonra tekrar etsen yinede benim çok yakın bir arkadaşım 12 gün test yapıyor birşey yok 2 gün sonra yapıyor 46.5 kadın şok oluyor sonra şiddetli kanama adet oluyorum diyor sonra dr. soruyor 2 gün sonra tekrarla testini diyor tekrar 16 gün tekrar ediyor okadar kanamadan sonra 146 çıkmış deger bugun görüştüm şokta kadın cuma günü tekrar edecek gerçekten var birşey yada başka birşey bana sordu yaşamadıgım için birşeyde diyemedim umudunu yitirme canım herşeyde vardır bir hayır sevgiyle kal...

canım senin adına çok sevindim umarım sonucun iyi olur çok fikrim olmadıgı için yorum yapamıyacagım herşey gönlünce olsun..

bi kere 10. günüm diyosun çatlatma iğnelerinin etkisi 7 gün sürüyo oda maximum
ayrıca 0 değil ki 10 çıkmış bence üzülme belki geç tutunma olmuştur bebek belki geriden geliodur

sen bu testi gün gün tekrarla umudu yitirmek yok ben sonucu 10 çıkınca hamileyim diye ilan edenleri gördüm sen böl pes etme hemen tamam mı şeker çıkmadık candan umut kesilmez

Canım Özlemcim nolur kendini yıpratma daha dur bakalım gün doğmadan neler doğar, Allahım yardımcın olsun, gönlündeki muratları nasip etsin...

sagolun kizlar evet catlatma ignesinden olamayacagini doktorum da soyledi, su an ne pozitif ne negatif diyemeyiz dedi iki gun sonra gunundeki degere bakacagiz dedi ama belli de etti cok umutlu olmadigini(
hep hayirlisi dedik, pozitif sanarken nasil sukredip Rabbim buyuk dediysek simdi bu sonucu da ayni olgunlukla karsilamak zorundayim. olursa bir surpriz olucak sadece durum pek ic acici degil. ne yapayim ne gelir elden.

Maşallah benim güçlü arkadaşıma , inan bütün yüreğimle sana dua edicem, Allahım sen tefekkür ettikten sonra mutluluğu senden esirgemez merak etme...

cigdocum sagol senin de haberlein Masallah cok iyiymis Insallah asil bayrami sen yasatacaksin bu topige
bana gelince alismisim ben artik uc yil oluyor ayiptir soylemesi kasarlanmisim:))
sinirden guluyorum tabii biraz da:)
kizlar bir de bir emin gitmisim kendimden saatini bile gecirdim yatakta kedi gb miril miril dinlenirken ee hadi gideyim de alayim sonucu dedim, anaaa ne goreyim 10!!!!! sok sok sok acaba diyorum gozlerimmi yanlis goruyor:))
gerci esime de yorgunlugum birden azaldi bugun diyordum testten once...
neyse kiscasi kizlar dumur olmak buna denir :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…