Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ya aslında biraz keyfiyet oldu. çünkü tam transfer zamanımda kaynımın düğünü var., ve il dışı misafirlerim olacak o yüzden ankara tıp fakültesinde yaptırıyoruz

kızlar ben kendimi çok kasıyorum 2 kere aşılama yaptırdım transveri genel anestezi altında yaptırsam sorun olurmu dr korkum var

asilamada sperin icine birakilmasi gb bir islem oldugunu hicbir sey anlamadigini ogrendim yapanlardan. bence bunun icin narkoz alma az da verseler narkoz alicaksin ve icinde embrio olucak. dusun hamileyizdir diye agri kesici bile almiyoruz, narkoz daha da etkili. iki dakikalik narkozda olsa kanina karismis olucak. bunlari dusunup kendini rahatlatmaya calissan hala olmazsa o zaman narkoz alsan?
gerci narkozla transfer yaptiranlar da oldu sitede.

Kızlar Mayaya karar verdim gibi açıkçası yeni kampanyası da etkili oldu.Acaba reglimin ikinci günü gitsek hemen tedaviye başlayabilir miyiz?Anatolia gibi ilk muayene ücreti alıyor mu?Mayada tedavi olanlar bilgi verirlerse sevinirim

bende memorialdeyim kızlar.ikinizin dr nur hanımmı.benimki güvenç bey.acaba bende nur hanıma geçsem.pany sen ilaçlarını gonal f i nasıl kaça aldınnnnnnnnnnnnn.........

Sel76 merhaba:sm_cool:

benim doktoum Hale hanım, regl bekliyordum ve dün oldum pazartesi kontrole gideceğiz ve tedaviye başlanıp başlanmayacağına karar verilecek.

Doktorumdan çok memnun kaldım ama korkuyorum yine de yine yumurtalarım gelişmeyecek diyeeyvahedigeldismile

Bu arada doktor kısa protokol de olabilir dedi daha önceki tedavimde uzun olmuştu ne yapmalıyım ne sormalıyım?

Hoş bulduk canım.Allah her şeyi istediğin gibi versin:Saruboceq:

Bu arada Pany86 nerelerdesin? ıyi misin? Umarım iyisindir, bizi habersiz bırakma.

Genartla eşim konuşmuştu ve eşim çok beğenmişti çok tatmin edici konuştukları için.Doğru söylüyorsun merkezleri görmek gerek yalnız biz öğretmeniz eşim bir gün Kaan Aydosa muayeneye gelmişti ertesi gün velileri geçmiş olsuna gelmişler okula.Burası kasaba küçük yer.Çok da izin alamıyoruz .İnşallah bende de bir sorun yoksa reglimin ikinci günü Ankaraya gidip başlamayı düşünüyoruz.Hemen başlayabilir miyim acaba?İnşallah sorun olmaz.

slm hanımlar nasılsınzı benide ekleyin listeye bende nisan sonu başlıyorum tüpe dun ön kontrole gittim fsh yüksek çıktı benim bu ay normalde çok iyidi degerler bende yeni üyeyim beraber ilerleyelim tüpte zor süreç simdiden strese giriyorum ben bu ay hayıt içiyorum zararı olurmu sizce tüp öncesi içmemin 3 yıllık evliyim sevgiler

hepinizin tedavileri hayırlı olsun inşallah pozitiflerle döneriz evlerimize benimde 25.26 adet tarihim

kızlar ben kendimi çok kasıyorum 2 kere aşılama yaptırdım transveri genel anestezi altında yaptırsam sorun olurmu dr korkum var

canım transfer işlemi inanki aşılamadan daha kolay bir işlem.zaten transfer anı önemli olduğu için doktor çok dikkatli davranıyor ve hiç hissetmiyosun işlemi.korkacak bişey yok hiç merak etme.zaten toplama esnasında uyutuyolar seni onu da hissetmemiş oluyosun.benze boşuna narkoz alma derim..

canım biz de ön görüşme için gitmiştik ve o gün karar verdiğimiz için başladık hemen tedaviye.bana lucrin verdi doktorum sonra kontrole çağırdı işte.reglynin 2.günü gitmen iyi olur tabi.zaman kaybetmemiş olursun :)

hoşgeldin panadol hayırlı olsun tedavin.ben tedavi sırasında pek bitkisel kullanmıyorum açıkçası.ama ilk tedavimde sabahları aç karnına kuru incir,kayısı ve bal yiyodum yumoşlara iyi gelsin diye.bol bol su içmek iyi ilaçların etkisini vücuttan atmak ve hücre yenilenmesi için.benim uyguladıklarım bunlar canım :)

canım sagolasın benim nisan sonu başlanacak fsh yuksek biraz hayıt içiyorum zararı olmaz sanırım düşsün diyorum biraz fsh

kolay gelsin cigdo.inşallah pozitifi görürsün.ben hale hanıma hiç muayene olmadım güvenç beydi.ilaçların neydi senin gonal f ise nerden kaça aldın.belki hastanede görüşürüz...............boshayallersmile

merhaba kızlar bişiy soucam tedavi için rahim filmi çektirdiniz mi ben geçen ay ay aşıla olmuştum onda yaptırmadım bu ay da tüp bebek düşünüyorum ama şu an doğum konrrol kapı kulanıyorum.1 hafta sonra gidicem tekrar .Acaba rahim filmi isterler mi biraz korkuyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…