GÜnaydın kızlar bugun İŞe baŞladım hayırlısı İle bakalım ama Çok bulantım var
cigdocum sagol senin de haberlein Masallah cok iyiymis Insallah asil bayrami sen yasatacaksin bu topige
bana gelince alismisim ben artik uc yil oluyor ayiptir soylemesi kasarlanmisim:))
sinirden guluyorum tabii biraz da:)
kizlar bir de bir emin gitmisim kendimden saatini bile gecirdim yatakta kedi gb miril miril dinlenirken ee hadi gideyim de alayim sonucu dedim, anaaa ne goreyim 10!!!!! sok sok sok acaba diyorum gozlerimmi yanlis goruyor:))
gerci esime de yorgunlugum birden azaldi bugun diyordum testten once...
neyse kiscasi kizlar dumur olmak buna denir :a015:
1 hafta bebeğim bakalımm bu süre nasıl geçicek
anaaaaaaaaaaaaaaaaa az kalmış yahuuu
e sende beklemesende 7. gün yada dokuzuncu gün bi baksan olmaz mı bnm gibi
düşünüyorum ama korkuyorum tatlımm yaaa
walla diğer kızlarada dedim banada zamanında dediler korkunun ecele faydası yok be şeker nasılolsa varsa var yoksa yok ....ama sen bilirsin tabi beklemek çok kötü diye dedim ben
nursencim hassas testlerde cikmasi icin en az 30 betahcgen olmali, hasas testlerde test suresi uc dakikada cikar diyorsa bes dakikadan sonra cikan sonuclar ciddiye alinmaz. bu gebelik olmadigi anlamina gelmiyor henuz erken diyedir.
canim benim durumum cok net o testlerde iki gun boyunca aninda cikti sonuc, uc testte yanilmaz ya, hadi biri yanildi ikisi yanildi!!!belliki dusuyor sonucum, Allah'tan umit kesilmez ama kendimi bosuna kandirmayi hic istemiyorum. olmadi iste, yarin katlansa bile 20 cikar ve 12.gun icin kimyasal gebelik degeri olarak kabul ediliyor. haa kirk elli cikar bir surpriz olur biraz umutlanirim. iyiyim ben kizlar sagolun cok buyuk desteksiniz hepinizin gonlu oyle guzelki verdiginiz destegi kimse veremez baska.
canim sagolsun be nursencim ilk denemeydi daha onumuzde cok mac var, saglikli baslamayacaksa bosver en iyisi en bastan hayal kirikligi, icinde bebegini kipir kipir gorup kaybetmek inan en buyu yikim, onun yaninda bu bana sinek isirigi gb geliyor.
diyorum kasarlandim diye inanmiyor kimse :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?