Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım ınsallah hamılesındır tatlım dua edıyorum senın ıcın. bende bugun lucrıne basladım. iğneyı vurmadan once yarım saat agladım korkudan. eşim kıyamadı tamam vazgecelım dedı. sonra gobegıme dokundurdum yavasca ıttırdım hıcbısey anlamadan ıgneyı soktum. sevıncten basladım aglerken gulmeye. bosuna aglamısım ya

aa evet igneler cok kolay hic korkma cok nadiren sinire denk gelirse onda bile mini minncaik uc saniyelik sizi oluyor dusun en kotusu bile boyle sakin korkma rahatca yap, hayirli olsun ilk ignen:)

özlem katlanıcak gibi gelio bana değerin ya nedense senin durumunda içimde bi olumuzluk yok işallah hayır haber alırsın yarın tekrarlican dimi

zubeydecim senin ucuncu gun embroyosuysa eger yedinci gun kana daha gecmemis oluyor ki ben yaptim negatifti, idrardi ama 25 betahcgyi algilayan digital idrar testti, sekizinci gun ayni test pozitifti dokuzuncu gun yine pozitifti, onuncu gun kanda 10 cikti. demekki sekizinci gunde daha yuksektiki sonucum test algiladi cunku 10 ciktigi gu yine ayni testtle negatif cikti algilamadi.
kisacasi diyecegim oki benimki catlatma ignesinden degil hamilelikten yuksekti basta sonra gerilemeye basladi deger muhtemelen kimyasal gebelik yasadim. yedinci gun sakin yaptirma henuz kana gecmiyor doktorlarin dedigi gb ama ben ucuncu gun embroyosu icin bahsediyorum. besinci gunse cikiyor saniyorum gizemlide oldugu gb.
dayanabilirsen dokuzuncu gunu bekle bence, tabii her kadinin vucudu beyahcgyi farkli da salgiliyor saniyorum benimkisi kotu bir ornek sadece kafan karismasin rahat rahat "oh hamileyim" de, diye tavsiye de bulundum.
bulantilarina guven, aslinda bazi kadinlarda vucut her seyi soyluyor dune kadar enerjim cekiliyordu odadan odaya gecerken yorgundum dun ve bugun bu durum cok cok azaldi ve psikolojik degil test sonucunu almadan farkettim azalmayi ona ragmen pek bir kendimden emin gittim sonucu almaya.

özlemcim senin test günün perş.değilmiydi neden erken yaptırdın perş.mutlaka daha fazla çıkıcaktır
boşyere sıkma canını şimdiden bende dün akşam tekrar test yaptım yine silik çıktı fakat bu sefer daha hızlı göründü hassas test aldım ondan da olabilir ama kesin gözüyle bakmıyorum tabi yanılma payı çok oluyormuş testlerde, okuduğum yorumlara göre cuma bende kanda baktırıcam hakkımızda hayırlısı ne diyelim

nursencim sende jel kullanmıştın değil mi sende de bulantı yaptımı ben çok kötüyüm çünkü mide göbekten iğne verdi bana pıhtılaşma iğnesi imiş

bilmiyorum tatlım bana bant ta verdi iğnede jelde hamiş kalırsam 3 ay bunları kullanacakmışım ben hamiş olayım da razıyım

nursencim hassas testlerde cikmasi icin en az 30 betahcgen olmali, hasas testlerde test suresi uc dakikada cikar diyorsa bes dakikadan sonra cikan sonuclar ciddiye alinmaz. bu gebelik olmadigi anlamina gelmiyor henuz erken diyedir.
canim benim durumum cok net o testlerde iki gun boyunca aninda cikti sonuc, uc testte yanilmaz ya, hadi biri yanildi ikisi yanildi!!!belliki dusuyor sonucum, Allah'tan umit kesilmez ama kendimi bosuna kandirmayi hic istemiyorum. olmadi iste, yarin katlansa bile 20 cikar ve 12.gun icin kimyasal gebelik degeri olarak kabul ediliyor. haa kirk elli cikar bir surpriz olur biraz umutlanirim. iyiyim ben kizlar sagolun cok buyuk desteksiniz hepinizin gonlu oyle guzelki verdiginiz destegi kimse veremez baska.
canim sagolsun be nursencim ilk denemeydi daha onumuzde cok mac var, saglikli baslamayacaksa bosver en iyisi en bastan hayal kirikligi, icinde bebegini kipir kipir gorup kaybetmek inan en buyu yikim, onun yaninda bu bana sinek isirigi gb geliyor.
diyorum kasarlandim diye inanmiyor kimse :smiley-cool:

özlemcimm herşeyde bi hayır vardır önemli olan moralimizi yuksek tutmak gönülden istiyorum ki test gününde kat kat katlanmış olsun bebeğim sana bebişin şaka yapmış olsun anne ben burdayım desin sana

zübeyde ben banta başladım kollarıma yapıştırdım 2 şer tane cuma son teste kadar kullan demişti jeli zaten kullanıyorum ama bulantı falan yok bende biraz yemeklere karşı isteksizlik başladı sadece
özlemcim tedirgin olmakda haklısın olmasada pes edicek değiliz dediğin gibi önümüzde daha çok maç var 6-7.kez yaptıranlar var ne azimli kızlar maşallah allah bizlre dayanma gücü sabır versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…