Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

30 temmuz nasılsın canım moreller nasıl?

canım benim sağol
moraller ne biliyim şimdi östorojen hormonu alıyorum rahimi gebeliğe haırlıyormuş
ondanmıdır bilmiyorum bu ara çok duygusalım herşeye ağlıyorum zaman yaklaştıkca strese giriyorum sanırım onun dışında iyiyim normal korkularım devam ya olmazsa korkusu öyle yani.
 

canım benim oluruna bırak oldumu herşey çok güzel olacak buna inanıyorum emin olki o korkular hep devam ediyor bu işe adım atmak bile korkularla giriyro insan şimdi diyorum yok keseyi görebilecekmiyorım yok kalp atışını belli yaşta olunca dahada risx taşıyorum derken herşeyi takıyorum bende canım bebekte sanırım takıntılı birisi olur benim yüzümden..
 
gunaydin kizlar kan verdim gergin bir bekleyis basladi, tabiiki hamilelik var mi diye degil, yaa az bir artis falan olursa ve dis gebelik suphesi ortaya cikarsa diye(( zaten karin agrilarim cok en basindan bu yana, gercekten de dis gebelikten korkuyorum; kimyasal gebelige raziyim( dua edin bana bir de tupumden olmayayim tum bu yasananlardan sonra( iki saat sonra sonucu alacagiz.
 
sagol canim duaniza cok ihtiyacim var herkes gider mersine ben giderim tersine negatif ciksin diye dua isteyen olmamistir bu formda herhalde( ne yapayim en azindan negatif cikinca dondurulmus embroyolarima guvenir onunla avunurum. dis gebelik falan Allah korusun.
 
ya özlemcim bilmiyorum bu 2-3 gündür nefes darlığı çekiyorum anlamadım gitti bulantım devam acaba kansız mı kaldım diyorum yada kullandığım ilaçlarmı yapıyo kendimi o kadar çok negatifliğe alıştırdım ki inan çok rahatım şuan bilmiyorum bi karamsarlık çöktü içime allahım herşeyin hayırlısını versin
 
canim bence bulantin hamileliktendir nefes darligi hem stresten hem de alinan onca hormondan normal olsa gerek. coksa doktoruna bir danis istersen. kacinci gundesin?
 
transfer gününü saymazsak bugun 5. gün tatlım pazar tahlil yaptırmaya karar verdim bu kadar erken bulantı olur mu ki tatlım yaa pozitiflik çok küçük bi ihtimal gibi geliyo ama olsun dedim ya herşeyin hayırlsını versin yaradanım üzülmeyeceğim çünkü elimden geleni yaptımm
 
zubeydecim yaniliyorsun bak ben sana uzun uzun yazmistim yedinci gun uc test negatifti sekizinci gun uc test pozitifti ama testler 25 betahcyi en az algiliyordu. dokuzu bekle bence bosuna sinirlerini bozma ve direk kan yaptir. cunku biz ucuncu gun embroyosu oldugumuz icin ancak cikar. hic sinirlerini germe direk kana git bence.kusura bakma israr ediyorum ama sirf basima gelenlerden dolayi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…