Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zubeydecim bence aksine migde bulantin sadece hamilelikten olabilir toplamaya kadar ilaclardan bulanmadigina gore, Insallah hamilesin ben nedense senden cok eminim, dilimi isirayim Masallah.

idrarda bakmam özlemcim zaten bu ay tedaviye başlamadan önce adetim gecikmişti ya idrarda pozitif gördüm düşün ama kanda negatifti hemde değer 0,01 yani o yuzden idrara güvenmiyorum tatlım

zubeydecim bence aksine migde bulantin sadece hamilelikten olabilir toplamaya kadar ilaclardan bulanmadigina gore, Insallah hamilesin ben nedense senden cok eminim, dilimi isirayim Masallah.

canımsın benım inşallah allah hepimizin gönlüne göre versinn isteyen herkese çocuk versin kimseyi boş çevirmesin yaradanım

aa nursen o kadar oldu mu senin. Masallah.
gecmez haklisin canim ben simdi negatiftir Insallah diye bekliyorum supheli bir sonuc cikarsa dis gebelikten suphelenilir diye korkmaya basladim da ondan. bunun icin bile zaman gecmiyor sana hic gecmez haklisin.

valla artık idrar testlerinden koleksiyon yapıcam her akşam 1 tande yapıyom ama hep silik çizgi bu hiç netleşmicekmi yaa

nursencim cizgide az az koyulasma var mi? bir de kaliteli bir test mi? son olarak senin kacinci gun embroyusuydu aaa ne cok sordum:))

özlemcim dur bakalım gönlünü ferah tut ne mucizeler oluyo bana 3yumurtan hiç gelişmedi umut etme olursa yarın ararız armazsak anlaki gelişmedi dediler ve 3 gün sonra ani bir gelişim gösterdi donduruyoruz dediklerinde şok oldum o yüzden bozma moralini canım

canım benim 3.embriyosu yaa ben 7.günden beri yapıyom 7,ve 8. günde nerdeyse 20dkka sonra silik çizgi çıktı 9ve 10 dada hemen silik çizgi çıktı ama öncekilere göre birazcık daha netti

nursencimm nasılsın kız iyi sabırlısın sen tahlil gününü bekledin bende korkuyorum ama pazar günü yaptırmayı düşünüyorum :)

zübeydecim senin bulantıların devammı elma ye iyi geliyo bulantıya ben geçen seneki hamileliğimde bulantım olduğunda hep elma yiyodum boshayallersmile

nursen benim içime uzun süredir hamilesin gibi doğuyor inan kaç defa listeye baktım aa nursen hamile değilmiydi diye :)

zübeyde nasıl sabır kız 7. günden beri test yapıyom bide rezil olmayalım diye bi eşim alıyo bi ben ne hallere düştük yaw

ay ne bileyimm sabah belim ağırdı biraz tedirgin oldum dedim hastalanıyorum :) sonra baktım ya geçen ay 8 inde olmuştum bu kadar erken olamaz dedim yüzümü bi görseniz anlamadığım bişi oldu inanın bebek yüzü gibi oldu pürüzsüz ve yumuşacık nası parlıyo ilaçlar mı yaptı acaba :) sadece stresten çenemde 2. tane sivilce çıktıı ona da sinir oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…