Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aa belli oluyomu okadar küçükken bana test falan yapmadılar kalp atışını duyamayınca 10.haftyaa kadar bekledim kürtaj oldum

canim benim bebegim kocamandi kaybettigimde her yeri belliydi gerci cinsiyet kurtaj sonrasi bebege genetik rahatsizligi var mi diye yapildiginda anlasildi 46 XX cikmisti saglikli bir kiz( kalbi durdu 12. haftada neyse simdi....

hakkında hayırlısı canım inşallah mucize olacak
herşey nasip kısmet alın yazısı güzel haberlerini bekliyoruz canım.

30temmuz senin tedavin nasıl gidiyor

benim tedavi şimdilik bi hap kullanıyorum östorojen hormonuymuş rahmi gebeliğe hazırlıyormuş sonra haftaya cumartesi gidicem tekrar ilaç vericekler sanırım bu toplamadan sonra transfere kadar kullandığınız ilaçlar varya coraspirin falan onları işte
haziranın 8 zi 9 zu gibide transfer bakalım beklemedeyim yani. ben daha çoooooooook bekliyecem.

kizlar ya 17 cikmis sonuc dusmuyor bile!!! ya dis gebelikse saglikli bir gebelik olmadigi netlesti de acaba kimyasal mi dis gebelik mi!!!! simdi bekle dur dusssun diye, cok sinir oldum!!!

temmuzcum bana dondurulmuslarla nasil baslaniyor adetin kacinci gunu igne var mi vs gb biraz anlatir misin?

dondurulmuş tedavisi çok kolaymış
sadece bi hap var reglinin 2. günü başlıyorsun 15. gününe kadar içiyorsun önce 2 taneyle başlıyorsun sonra 4 sonra 6 ya kadar çıkıyor hapın sayısı minik bi hap zaten hepsini aynı anda yutabilirmişim sonra 15. muayeneye çağırıyorlar e2 r4 diye bi tahlil varmış onları yaptırıp rahmin duvar kalınlığıyla testler biribirini tutyormu diye kontrol edeceklermiş eğer herşey yolunda giderse 3 veya 4 gün sonra da transfer o 3 -4 gün için de de toplamadan transfere kadar kullanılan iğneyi hapları bide rahimden o ilacı kullanıcam galiba kağıtta öğle yazıyordu çünki bukadar bakalım inşallah rahim kendini tam hazırlar transfere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…