Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

yok canim ne iyisi aksine cok kotu bir isaret cunku 12.gun ellinin alti zaten ya kimyasal ya dis gebelik
esim arar birazdan bakalim ne diyecek ama 10 dan 7 ye dusse bile cok iyi bir haberdi 17ye yukselmesi sadece cok sinir bozucu ve kesinlikle hamilelige isaret etmeyen bir sonuc, korktugumda buydu zaten!!

kizlar ya 17 cikmis sonuc dusmuyor bile!!! ya dis gebelikse saglikli bir gebelik olmadigi netlesti de acaba kimyasal mi dis gebelik mi!!!! simdi bekle dur dusssun diye, cok sinir oldum!!!

canım benim bildiğim kadarıyla yani topikte okumuştum birkaç kişiden dış gebelikte veya kimyasal gebelikte rakam çok fazla artıyordu yani ilk testte 100 çıkan 2. testte 1000 in üzrinde çıkıyordu yanlış yerde yani tüplerde bebeğin büyümesi hsg miydi unuttum o hormonu birden fırlatıyormuş topikte birinin başına gelmiş uzun uzun anlatmıştı. bulsam sana yollayacam.

tamam canim dis gebelikte dedigin olabilir benimkisi kimyasal gorunuuyor boyle minik minik anlamsiz artip sonra dusuyormus sonuc bir sekilde var olan embroyoyu ya da keseyi dusuruyorsun offf ya o kadar istemistimki negatif ciksin((

zubeydecim simdi iki gun sonra yine test sifirlana kadar kan testi ve regle olmayi bekleyecegim eger ani bir artis yasanirsa dis gebelikten suphelenilecek sanirim. esim doktora ulasamamis; benim bildigim bu. formlarda kadinlarda yazmis.
sansima bakar misiniz negatifi bile yakalayamiyorum!!!

canım benim dur hemen sıkma canını bi doktorla görüşün neymiş ne deyilmiş vardır herşeyin bi hal çaresi üzülme nolur.

evet tatlım sıkma canını hemen bi bekle doktor ne diyecek bakalım

inanin negatif ciksa bir oh diyecektim, reglemi olur onume bakardim.
neyse basa gelen cekiliyor, sanirim kimyasal gebelik, artik tek dilegim dis gebelik olmamasi(
sagolun kizlar sizin de kafanizi sisirdim doktorla gorusunce yazarim.

olumu hiç öyle şey özlemcim ya şişirme falan aşkolsun biz bi aile olduk doktorun görüştüğün gibi haber bekliyoruz sendn aklım sende

özlemcim cnm benim bütün dualarım seninle nete giremedim iki gündür şimdi okudum yazışmaları.Çok üzüldüm bitanem ya( nie böyle oldu allahım hakkında hayırlısını versin inş dış gebelik degildir cnm off:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:sakın moralini bozma umutsuzluk yapma inş güzel sonuç alırsun

tamam canim dis gebelikte dedigin olabilir benimkisi kimyasal gorunuuyor boyle minik minik anlamsiz artip sonra dusuyormus sonuc bir sekilde var olan embroyoyu ya da keseyi dusuruyorsun offf ya o kadar istemistimki negatif ciksin((

cnm moralini bozma inş istedigin gibi olur inş dış gebelik degildir :çok üzgünüm::Saruboceq:

inanin negatif ciksa bir oh diyecektim, reglemi olur onume bakardim.
neyse basa gelen cekiliyor, sanirim kimyasal gebelik, artik tek dilegim dis gebelik olmamasi(
sagolun kizlar sizin de kafanizi sisirdim doktorla gorusunce yazarim.

özlem ya ne desem ne sölesem bilmiyorum ki ya her şerde bi hayır vardır ama yani nası olcak şimdi düzelme şansı hiç mi yokmuşş...belki artış olur bebek geç tutunmuştur belki

kızlar ya kanamam var gene yaaa offff çok korkuyorum bişey olcak diye dokyorum yat dedi yatıyorumm

Özlemmmcimmmmm,

Canım benim üzülme demem boşa olur ama kendini yıpratma Allahım gönlüne göre versin ve ben artık iyice inanıyorum ki Allahım her işe bir hayır veriyor,

Hiç birinize böle acı vermesin ama kasım 2009.daki denememiz negatif olunca çok üzülmüştüm ama aralık 2009.da da babamı ve teyzemi trafik kazasında kaybedince acılar en büyüğünü yaşadım.

Ateş düştüğü yeri yakarmış ama sen zaten çok güçlü bi kadınsın, Allahım da yardımcın olsun inşallah...olumunekankayizsmile

Zübeydecim ve Nursencim inşallah hayırlı olumlu haberlerinizi alır burda hep beraber seviniriza.s.

özlemcimm geçmiş olsun tatlım üzme kendini herşeyde vardır bi hayır senin için en hayırlısı olsun canım benimm

kızlar ya kanamam var gene yaaa offff çok korkuyorum bişey olcak diye dokyorum yat dedi yatıyorumm

Canım arkadaşım,

benim kayınvalidemin çapadan raporu var çocuğu olmaz diye, erkek doktoru varmış zamanında benim çocuğum olur senin olmaz demiş, ama Allah bağışlasın 2 oğlu olmmuş sonra, biri de benim kocama.s ve ilkinde 9 ay yatmış kanaması hep devam etmiş, 2.sinde de 3-4 ay devam etmiş, sen bol bol dinlen kalkma yerinden bi de iyi şeyler düşün emi, Allahım yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…