kizlar ya 17 cikmis sonuc dusmuyor bile!!! ya dis gebelikse saglikli bir gebelik olmadigi netlesti de acaba kimyasal mi dis gebelik mi!!!! simdi bekle dur dusssun diye, cok sinir oldum!!!
zubeydecim simdi iki gun sonra yine test sifirlana kadar kan testi ve regle olmayi bekleyecegim eger ani bir artis yasanirsa dis gebelikten suphelenilecek sanirim. esim doktora ulasamamis; benim bildigim bu. formlarda kadinlarda yazmis.
sansima bakar misiniz negatifi bile yakalayamiyorum!!!
gunaydin kizlar kan verdim gergin bir bekleyis basladi, tabiiki hamilelik var mi diye degil, yaa az bir artis falan olursa ve dis gebelik suphesi ortaya cikarsa diye(( zaten karin agrilarim cok en basindan bu yana, gercekten de dis gebelikten korkuyorum; kimyasal gebelige raziyim ( dua edin bana bir de tupumden olmayayim tum bu yasananlardan sonra ( iki saat sonra sonucu alacagiz.
tamam canim dis gebelikte dedigin olabilir benimkisi kimyasal gorunuuyor boyle minik minik anlamsiz artip sonra dusuyormus sonuc bir sekilde var olan embroyoyu ya da keseyi dusuruyorsun offf ya o kadar istemistimki negatif ciksin((
tamam canim dis gebelikte dedigin olabilir benimkisi kimyasal gorunuuyor boyle minik minik anlamsiz artip sonra dusuyormus sonuc bir sekilde var olan embroyoyu ya da keseyi dusuruyorsun offf ya o kadar istemistimki negatif ciksin((
zubeydecim simdi iki gun sonra yine test sifirlana kadar kan testi ve regle olmayi bekleyecegim eger ani bir artis yasanirsa dis gebelikten suphelenilecek sanirim. esim doktora ulasamamis; benim bildigim bu. formlarda kadinlarda yazmis.
sansima bakar misiniz negatifi bile yakalayamiyorum!!!
inanin negatif ciksa bir oh diyecektim, reglemi olur onume bakardim.
neyse basa gelen cekiliyor, sanirim kimyasal gebelik, artik tek dilegim dis gebelik olmamasi(
sagolun kizlar sizin de kafanizi sisirdim doktorla gorusunce yazarim.
yat tatlım korkma okuyoruz hep burdan bak geçiyo o kanama kısa sürede stres yapma üzme kendini
kızlar ya kanamam var gene yaaa offff çok korkuyorum bişey olcak diye dokyorum yat dedi yatıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?