sağol tatlım yatıyorum hep ona bişey olmasın yaaa bi duruyo bi başlıyo anlamadımki aklıma kötü şeyler geliyo yaaaa inşşş bişey olmaz
Canım arkadaşım,
benim kayınvalidemin çapadan raporu var çocuğu olmaz diye, erkek doktoru varmış zamanında benim çocuğum olur senin olmaz demiş, ama Allah bağışlasın 2 oğlu olmmuş sonra, biri de benim kocama.s ve ilkinde 9 ay yatmış kanaması hep devam etmiş, 2.sinde de 3-4 ay devam etmiş, sen bol bol dinlen kalkma yerinden bi de iyi şeyler düşün emi, Allahım yardımcın olsun
merak etme olmaz bişey Rabbim bebişin için yiyecek ekmek içecek su nasip etmiştir.
sen doktorların dediğini yap yat çok duyuyoruz topiklerde kanaması olan 6. aya kadar regli gibi kanaması olanlar oluyor tıp çok ileri iğneydi ilaçtı istirihatti keserler kanamayı ama sakin olmaya çalış biiyosun stres her şey için kötü bebişine güven bırakmaz o annesini.
Zübeydecim ve Nursencim inşallah hayırlı olumlu haberlerinizi alır burda hep beraber seviniriza.s.
kızlar yaa biraz önce ceviz büyüklüğünde beyaz bi akıntım oldu biraz katı arada kahve rengi karışımda vardı kusura bakmayın açık yaazıyorum ama jellermi acaba o öyleyse o kahverengi şey neydi acaba düştümü yoksa offf tamda test zamanı canım sıkıldı bu şekilde olan varmııı
aradım umutuda bahçeciyide açmıyolar kapatmışlar yaa hemşirenin cebide evde kaldı off telaşlandım şimdi
kızlar ya kanamam var gene yaaa offff çok korkuyorum bişey olcak diye dokyorum yat dedi yatıyorumm
kızlar yaa biraz önce ceviz büyüklüğünde beyaz bi akıntım oldu biraz katı arada kahve rengi karışımda vardı kusura bakmayın açık yaazıyorum ama jellermi acaba o öyleyse o kahverengi şey neydi acaba düştümü yoksa offf tamda test zamanı canım sıkıldı bu şekilde olan varmııı
cnm korkma sakın bir şey olmaz inş ben bu gün d.r gittim daha kan birikintisi varmış ama çok şükür düşük riskini altlattım ama en az 10 gün daha yatmam gerekmiş bu arada bebegimin kalp atışını duydum çok şükür allaha darısı bütün arkadaşlarımın başına inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım hadi hayırlısı çok sevindim riskin bittiğine , kalp atışlarını da duymuşsun allahım bize de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?