Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

sağol tatlım yatıyorum hep ona bişey olmasın yaaa bi duruyo bi başlıyo anlamadımki aklıma kötü şeyler geliyo yaaaa inşşş bişey olmaz

merak etme olmaz bişey Rabbim bebişin için yiyecek ekmek içecek su nasip etmiştir.
sen doktorların dediğini yap yat çok duyuyoruz topiklerde kanaması olan 6. aya kadar regli gibi kanaması olanlar oluyor tıp çok ileri iğneydi ilaçtı istirihatti keserler kanamayı ama sakin olmaya çalış biiyosun stres her şey için kötü bebişine güven bırakmaz o annesini.

sağol canım benim yaaa böyle kanama oluncada insan iyi düşünemiyoki eşim arıyo varmı bişey diye soruyo oda meraklı anacım inşşş çabucak kesilir şu kanamalar yaaaa

evet canım doğru söylüyosun sağolun canlarrr yaa iyiki varsınız moralim birazda olsa yerine geldi hep bebişim benimle bırakmaz o annesini diyorum ama içimide bi kurt kemiriyo iştee

kızlar yaa biraz önce ceviz büyüklüğünde beyaz bi akıntım oldu biraz katı arada kahve rengi karışımda vardı kusura bakmayın açık yaazıyorum ama jellermi acaba o öyleyse o kahverengi şey neydi acaba düştümü yoksa offf tamda test zamanı canım sıkıldı bu şekilde olan varmııı

tatlım bana erbil bey böyle kahverengi akıntıların olur demişti
jel yapıyormuş hatta pembe bile olabilir normal şeyler dedi ama istersen hemşireyi ara bi sor için rahat etsin sen testi nerde yapıcan bahçecide mi

aradım umutuda bahçeciyide açmıyolar kapatmışlar yaa hemşirenin cebide evde kaldı off telaşlandım şimdi

zübeyde aradım hemşireyi çok normal jellerin tortusu hepsi emilmiyo zaten dışarı atılıyo dedi
kahverengi kısım içinde tutnurken olur takma kafana dedi rahatlattı sağılsun ohhhh

kızlar ya kanamam var gene yaaa offff çok korkuyorum bişey olcak diye dokyorum yat dedi yatıyorumm

cnm korkma sakın bir şey olmaz inş ben bu gün d.r gittim daha kan birikintisi varmış ama çok şükür düşük riskini altlattım ama en az 10 gün daha yatmam gerekmiş bu arada bebegimin kalp atışını duydum çok şükür allaha darısı bütün arkadaşlarımın başına inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nursencim o jelden oluyor bende de çok oldu ooo jelden merak etme bir şey yok allahın izniyle ben hala hel kullanıyorm ve hala o jel kagve rengi ve beyaz bir şekilde aferdersin topak gibi geri geliyor de mi? aynen bende de çok oldu korkma sakın cnm öptüm seni inş güzel haberler alırız opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

özlem cnm nasılsın ? durumlar nasıl cnm

Canım hadi hayırlısı çok sevindim riskin bittiğine , kalp atışlarını da duymuşsun allahım bize de nasip etsin

Canım hadi hayırlısı çok sevindim riskin bittiğine , kalp atışlarını da duymuşsun allahım bize de nasip etsin

çok saol cnm allah razı olsun aminnnn darısı senin ve bütün bekleyen arkadaşlarımın başına off çok az duydum şansıma makine bozuldu ama çigdo mükenmel bir duygu allah her kese nasip etsin bu güzel duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…