Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aysecim kalp atisini almissin gozun aydin tatlikizcim sakin korkma hicbir sey olmayacak hep yat kesin gecicektir birkac gune. morel bozma sakin.

basim agrimaya basladi aysecim belki strestendir uzanacagim biraz. cumartesi degerimin dusmesini ve dis gebelik riskinden hic bahsedilmemesini umuyorum(

Kızlar benimde 3-4 güne yumoşlar toplanacak çok heyecanlıyım, inşallah kaliteli ve olgun çıkarlar, bugün biyolog ile görüştük olgun çıkamasada labaratuvar ortamında olgunlaştırırız dedi ama olgun çıksa keşke ne güzel olur:Saruboceq:

Özlemcim sen nasılsın tatlım, biraz daha iyi misin?olumunekankayizsmile

Insallah her sey su gb akar cigdocum, en kaliteli en olgun yumoslara sonra da en kaliteli embroyolara ulasirsin Insallah. 9 ay sonrada saglikla bebegine
canim basim agrimaya basladi ben cikiyorum yarin gorusuruz.

basim agrimaya basladi aysecim belki strestendir uzanacagim biraz. cumartesi degerimin dusmesini ve dis gebelik riskinden hic bahsedilmemesini umuyorum(

(((((( inş degildir cnm annemede seni anlattım senin için valla dua ediyor inş degildir cnm
hadi inş güzel haber alırızda birazda olsa rahatlarsın inş rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün özlemcim allaha emanet ol dinlen hadi bakalım öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bol şanslar çigdo cnm allahım yüzünü güldürsün inş en güzel en kaliteli embryoların olsun inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tatlı kız nasılsın cnmmmmmmmm geçmiş olsun tatlım iyisin demi?

canim annen cok sagolsun dualari hep ustumuzdeydi, Allah razi olsun dualrimiz kabul olur Insallah.

günaydın kızlar dün akşam adet sancısı ile gelen 8-10damla kanamam oldu çok korktum haala kasık bel ve bacaklarımda ağrılar var tam da test günümde moral sıfır saat 10:30 da sonuç çıkıcak
hemşireye sordum jel tahriş etmiş olabilir dedi ama inandırıcı gelmedi ööle olsa sancıyla gelmezdi ve toplu iğne başı büyüklüğünde yara kabuğu gibi koyu renk partiküller geliyo ara ara offffff bööle olna varmııııı

nursen bende sana ne sorucam bugun ben band a başladım da ya göbeğime yağıştırdım oturup kalktıkça hava alıyo yanlardan bi problem olur mu sende de oldu mu

zübeyde en iyi kollarına yapıştırman eklem yerine yakın olmasın evt hava aldıkça üzerine bastır buarada sonucum çıktı 181.14

inanamıyorum ah şu kanamada olmasaydı merkeze fx ladım esra hanım bugün yokmuş burçak hanımı arıcam geldiği zaman bakalım ne diicek ay çook heycanlıyımm

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............4 MAYIS SONUÇ
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .2 HAZİRAN SONUÇ
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................27 MAYIS SONUÇÇÇ
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .TRANSFER 1 AY SONRA
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BİR GÜN MUTLAKA
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......LUCRİN KULLANIYO
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMİŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENİDEN
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMİŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................?????????. .................??????????....................... ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
35.demetak.................................??????? ??..................??????????.................... .......DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDI
36.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............lucrin kullanıyo
37.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BİR GÜN MUTLAKA

HAMİLELER

.1- benmasal..............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GİZEMLİ83.............................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ İKİZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMİ ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDİME59............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVİNAZ.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSİM05..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
16.CANNUR_82.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMİŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…