zübeyde en iyi kollarına yapıştırman eklem yerine yakın olmasın evt hava aldıkça üzerine bastır buarada sonucum çıktı 181.14
cnm korkma sakın bir şey olmaz inş ben bu gün d.r gittim daha kan birikintisi varmış ama çok şükür düşük riskini altlattım ama en az 10 gün daha yatmam gerekmiş bu arada bebegimin kalp atışını duydum çok şükür allaha darısı bütün arkadaşlarımın başına inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aysecim kalp atisini almissin gozun aydintatlikizcim sakin korkma hicbir sey olmayacak hep yat kesin gecicektir birkac gune. morel bozma sakin.
Kızlar benimde 3-4 güne yumoşlar toplanacak çok heyecanlıyım, inşallah kaliteli ve olgun çıkarlar, bugün biyolog ile görüştük olgun çıkamasada labaratuvar ortamında olgunlaştırırız dedi ama olgun çıksa keşke ne güzel olur:Saruboceq:
canım inşşş birinci kalite yumoşların olur rabbim gönlüne göre versin inşşş
tatlı kız nasılsın cnmmmmmmmm geçmiş olsun tatlım iyisin demi?
sağol bitanem iyiyim çook şükür kanım kesildi inşşş bidahada gelmez yatıyorum balım şimdilik sen nasılsın
zübeyde en iyi kollarına yapıştırman eklem yerine yakın olmasın evt hava aldıkça üzerine bastır buarada sonucum çıktı 181.14
canııııııımmmm çooooooook tebrik ederim çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşşşş
canım benim tebrik ederim :teytey::teytey::teytey:
ne zamandır giremedim sizleri merak ediyodum.maşallah Allah tamamına erdirsin hihoyyyt
zübeydem darısı başına az kalmış sana da canımmm hihoyyythihoyyyt
saol bitanem iyiyim çok şükür.alışıyo insan zamanla...
işe başladım baya birikmiş işlerim vardı.o yüzden giremedim.ama hep dualarımdasın inan..inşallah güzel haberlerini alıcaz canımmm.
pazar kaçıncı günün senin?o gün yapıyolar mı testi?cumarteside yaptırabilirsin aslında.ay ben senden heyecanlıyım bak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?