Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zübeyde en iyi kollarına yapıştırman eklem yerine yakın olmasın evt hava aldıkça üzerine bastır buarada sonucum çıktı 181.14

canım bende çok sevindim gözün aydın sonucun çok iyi
zaten idrarda hep pozitifti belliydi hamile olduğun ama olsun kesinleştiya resmen hamilesin artık Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin sağlıklı kolay hamilelikler olsun inşallah.

sağol tatlım desteğin için yatıyorum sadece başka bişey yok senin adına çoook mutlu oldum bitanem bizde ne zaman görecez kalp atışını kesesini gerçekten ço sevindim rabbim meleklerimizi bize bağışlasın

aysecim kalp atisini almissin gozun aydin tatlikizcim sakin korkma hicbir sey olmayacak hep yat kesin gecicektir birkac gune. morel bozma sakin.

canım bugün kanamam durdu hayırlısıyla çok sevindim tekrar etmez inşşş

zübeyde en iyi kollarına yapıştırman eklem yerine yakın olmasın evt hava aldıkça üzerine bastır buarada sonucum çıktı 181.14

cnm hayırlı olsun maşallah degerin güzel rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inş :teytey::teytey::teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canım benim tebrik ederim :teytey::teytey::teytey:
ne zamandır giremedim sizleri merak ediyodum.maşallah Allah tamamına erdirsin hihoyyyt
zübeydem darısı başına az kalmış sana da canımmm hihoyyythihoyyyt

canım benim tebrik ederim :teytey::teytey::teytey:
ne zamandır giremedim sizleri merak ediyodum.maşallah Allah tamamına erdirsin hihoyyyt
zübeydem darısı başına az kalmış sana da canımmm hihoyyythihoyyyt

EVOCUMM canım benim çok sağoll seni merak ediyorum bende iyi misin tatlım toparlandın mı biraz

saol bitanem iyiyim çok şükür.alışıyo insan zamanla...
işe başladım baya birikmiş işlerim vardı.o yüzden giremedim.ama hep dualarımdasın inan..inşallah güzel haberlerini alıcaz canımmm.
pazar kaçıncı günün senin?o gün yapıyolar mı testi?cumarteside yaptırabilirsin aslında.ay ben senden heyecanlıyım bak :)))

bebişim pazar 8. günüm 3. gün embiriyosu ya varsa az çok bi rakkam çıkar diye düşünüyorum bende hevesli değilim tatlım negatife alıştırdım kendimi

aslında 8.günü bile erken bence ama hayırlısı olsun canımıniçi öyle isteksiz olmak yok hem.bana diyodun sen noldu bakalım sana :)) ben 11.günü yaptırmıştım testi hemşireyi arayıp sordum daha erken olmaz mı diye bana erken olursa düşük çıkar tekrarlamak gerekir sürekli daha çok stres olursun demişti.ben de gününde yaptırmıştım.senin de değerin düşük çıkarsa bozma moralini oldu mu şeker şimdiden söyliim :) dualarım seninle..

özlemcim sen naptın bu arada değerin düşükmüş sanırım canım.2.testin değeri kaç çıktı peki?

yok tatlım yani çok yuksek bi değer beklemiyorum 30 ile 50 arası olması lazım çünkü gizemlinin 54 tü 7 gün yaptırmıştı ama 5. gün embriyosuydu bende tekrarlarım 10. gün ve 12. gün olarak

5.gün embriyosunda değer biraz daha yüksek oluyo genelde.birde kişiden kişiye değişiyo tabi değerler.
hayırlısı olsun bakalım merakla bekliyorum bende :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…