Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zubeydecim bence en azindan 9uncu gunu bekle, cunku kana ucuncu gun embryosu ya sekizinci gun ya da dokuzuncu gun karisiyormus. gerci biliyorum insanin bir saat daha bekleyecek hali kalmiyor bugunlere gelinince.

walla canim morelim hala cok bozuk, yarin negatifi gormessem duzelecegi de yok, kendimi negatif goreceksin rahat ol diye telkin ediyorum, herkes pozitife dua eder ben negatife(( negatif bile aslinda ne degerli bir sonucmus( negatifi gorup kendimi dondurulmus embroyomla teselli etmeyi umuyorum. yarin 12 gb cikar sonucum, dua edin bana kizlar dis gebelikten cok korkuyorum.

kalmadı inan akşam çok kötü oldum sinirlerim boşaldı artık düşün 3 ayda 7 kilo aldım bi dünya hormon kesintisiz 3 saat hıçkıra hıçkıra ağladım ne olucaksa olsun artık diyorum ya kendimi hazırladım ama ne olursa olsun insan önünü görmek istiyo sabırsızlanıyo bekle bekle beklee

canım benim yaa sakin ol azıcık biliyorum çok zor düşünmemek ama sabır ... inş. bebişin seninledir tatlım sen olumlu düşün yinede

özlemim canım benim inan dualrım senınle korkma ama dış gebelik değil senın ki kimyasal ben öyle hissediyorum sen içini rahat tut

(((((((((( hay Allahım yaaa üffff !!!!!!!! Rabbim inş. şu çektiğimiz sıkıntılara son verir sabrımızın meyveleriniverir çok üzülüyorum sizleri okudukça

midem bulanıyo gögüslerim şişti damarlar çıktı cildim güzelleştii acaba bunlar bana 3 aylık embiriyomu koydular :)

canım hayırlı olsun gözün aydın allah kucagına almayı nasip etsin çok sevindim. darısı zübeydenin başına sıra onda tüm isteyenlerin başına..

zubeydecim saglam dur dilimizi isiralim Masallah belirtilerin var gercekten, hayirlisi olsun de sabretmeye calis pazara kadar bak yasadiklarima, ama morelini boyle bozarsan hormonlarini altust edersin bebegine yardimci olman lazim, sakinlik cok onemli, vucudunun embroyoyu kabul etmesi icin kendini boyle motive et, az kaldi cok az, Insallah hamilesin.

aa olur tabii olmaz mi her kadin vucudunu bilir bir kere, ayrica cok daha agir hormonlar aldin toplamaya kadar o zaman niye bulanmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…