Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

panadolcum 10du 17 oldu simdi deger duserse rahatlayacagiz yoksa dis gebelik suphesi baslayabilir artarsa(
ay özlem nedir senin bu çektiğin ya bide bu belirsizlik ilk başta yükselsin isterken şimdi düşsün istiyoruz allah yardımcın olsun sabır versin cnm

:) kız bu kadar çabuk belli olur mu bu belirtiler ben ilaçlardan diyorum daha çok erken değil mi

zübeyde bak ben sana diim bunlar ikiz o yüzden belirtilerin erken başladı gör bak

kız tek embiriyodan ikiz çok minik bi ihtimal ama yine de sağolun destekleriniz için

kızlar tebrileriniz için hepinize 30TEMMUZ,TATLIKIZ,ÖZLEM,AYSEUZAL,EVEVO,GıZEMLı83,PANADOL,ZÜBEYDE,CıGDO çoook teşekkür ederim allah hepimizin kucaklarını 3 er-5er tane bebiş ile doldursun inşallah(biraz açgözlülük yaptım galiba) hepinizden allah razı olsun

Canım arkadaşım değerin kat kat katlanır inşallah ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Sevgiler

zübeydecim kaçıncı günündü bugün keşke biraz daha bekleseydin kaç çıktıki sonuş hemen pes ettin
stress yapma sonradan yerleşmiş de olabilir canım yaaa

kızlar negatif ne yazık ki bu satten sonra değişme imkanı olmaz heralde erken yaptırdım ama sonuç ortada

Zübeydecim testi erken yaptın bildiğim kadarıyla, hemen yelkenleri suya indirme emi dur bakalım, bizi de haberdar et, Allahım gönlüne göre versin:Saruboceq:

Kızlarrrrr herkese selam,

Bu akşam çatlatma iğnesini vurulacağım, çok heyecanlıyım Allahım emeklerimizi dualarımızı karşılıksız bırakmasın, isteyen herkese nasip etsin..

Sevgiler....kaydirigubbakcemile5

zubeydecim ucuncu gun ebroyosu oldugu icin testi erken yaptirdin, her an degisebilir bugun cikabilirdi de acikcasi biraz ortada durumun, Allah Insallah iki gune iyi haber almani nasip eder bunu cok gonulden diliyorum. onuncu gun bence tekrarla kan testini, beklemek ya da olumsuz bir sey olunca umut etmek cok zor biliyorum ama bu isler belli de olmuyor, c canim cok uzgun odlguna eminim. Insallah cok erken yaptirdigin icin cikmadi.
kizlar ben de bir baslik actim degerim 17den 46ya cikmis doktorum nerdeyse hic umut yok demeye calisti ama ne bileyimn ben bir acaba mi oldum( cok da kaptirmiyorum ama off ne bileyyim sizler en fazla 10 gun beklediniz negatif ya da pozitif diye dusunuki 15 gundur bekliyorum ve hala net bir sey yok ve anladigim kadariyla bu surec bir iki hafta daha surebilir sonu husran olucaksa Rabbimden tek dilegim birkac gune degerimde dusus yasanmasi. yiprandimm.......;

özlemcim geç gelişen bi bebek olabilirmi mucizeler insanlar için ümüdüni yitirme
bende bugün tekrar test yaptırdım 12. gün 181 di , 14.gün 246 çıktı 2 katına çıkmadı diye biraz canım sıkıldı aslında yarın dr u arıcam

canim ayni yerde mi yaptirdin? doktor ayni yerde yapilmali dedi bana hatta iyi labratuvarlar secilmeliymis zor bir tespiti yapilan testlermis. belki ondan cikti senin oyle. off ya ne oluyor bize topigimize nazar degdi((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…