Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlarrrr uyuyan güzellerrrr şu kocaları biraz yalnız bırakın siz olmadan uyuyamıyorlar mı lülülülülülü

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar:)
Dün gonal f de 8. günümdü, 2 gün daha dozu azaltarak uzattı doktorum.. Yarın tekrar gideceğim...

Yeni başlayan arkadaşlar hayırlı olsun... benim az zamanım kaldı, tabi ki bir aksilik çıkmazsa... Yumurtalar 17-18mm olmuş...:)

slm kızlarrr!
neler oldu nelerrrreyvahedigeldismile
adetın 2.gunu gıttım ultrosona gırdım veeeee kocaman bı kist sol tarafta tam 8 cm.akannehir
dr dedı ya kistin içini bosaltcaz yada 1 ay dogum kontrol hapı kullanacaksın eger kuculmezse yıne kisti bosaltırız eşimde şimdi olurmu dıyınce karnımda ac olunca acilen ameliyathene anestezili kistin sırıngayla içini bosalttılar.sonra kanlarım ii gelince gonol -f e basladık cok sukur ama tabı benım
moral sıfır ne olcak nasıl olcak tedavi baslıcak derken neler geldı basıma zaten 2 hafta onca de ofıs olmustum
:bbo:
neyse sonucta basladım 3 gundur ıgnelerımı oluyorum bugun kan verdım gonol-f devam bi ilaç daha var baskılama ona galıba yarın baslıcam
yumurtalarımı gordum mınnoşlar buyumeye baslamışlar sız neler yapıyosunuz benım 3 gunum boyle hareketlı gectııııııı
-tatlicadiarzu-

oncelikle gecmis olsun pany. tekrardan islerin yoluna girdigi icin sevindim Allah yolunu acik etsin insallah hepimizde guzel sonuclar aliriz bende puregon ignesini kullaniyorum 4. gunumdeyim belki ikimizde ayni zamanlara sonuc aliriz

canım geçmiş olsun.herşey yolunda görünüyor hadi bakalım hayırlısı senden en kısa zamanda güzel haberler bekliyoruz.her şeyde bir hayır vardır kistin oradan alınması demek hamilelik garenti demek olabilir .darısı bizim başımıza hihoyyyt

oncelikle gecmis olsun pany. tekrardan islerin yoluna girdigi icin sevindim Allah yolunu acik etsin insallah hepimizde guzel sonuclar aliriz bende puregon ignesini kullaniyorum 4. gunumdeyim belki ikimizde ayni zamanlara sonuc aliriz

teşekkürker kys:dance:benımde bugun morelım duzeldi. dr minnoşlar büyüdü diyince.inşallah bu sefer tutunur meleklerım.seninde hersey yolunda gıderse bebişler aynı zamana denk gelebilir.bende 4.gunumdeyım hayırlısı inşallah meleklerımıze kavusuruz bence vaktı geldı artık:sm_cool:senağlama

:CüvCüv:
teşekkurler nedimecim.o kist canımı sıktı ama bugun büzüşüp kenara cekıldıgını gorunce rahatladım hatta arkasındanda minnoş yumurtalarımı gorunce yupppiii bile dedim
delikafaduldenseninde dediğin gibi belkide bunda da bi hayır var bizim şer bildiklerimiz belki bizim için hayırlı olandır.inşallah hepimiz nisan sonu bu siteden tek girip 2 hatta 3 kısı olarak cıkarız.inşallah hamiş dolcak bu site:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canımm herşey güzel gidiyor değil mi ? senin adına çok seviniyorum hihoyyyt güzel haber için kaç gün beklicez? kendine dikkat et moraline dikkat et.... turkbayragi

tedaviye baslayan arkadaslar sizede normalden daha fazla duygusallık geldımı sankı dokunsalar ağlıyacağım ama dr da moral tedavinin %50 si diyince kendımı bıraz toparladım ....bilmiyorumkismile
bugun çıktım eşimle gezzdim lale zamanı heryer cok guzel negatıf dusuncelerımı bıraz attım ama hepsini atıcam hersey ii olacak benım içinde sizin içinde kızlaaarrrrrkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

canım bende müthiş bir sinir var birde regl zanım geldi onunda etkisi var hiç sorma zor bir dönem geçiriyoruz umarım şu günler hızla ve sorunsuz geçer herşey güzelolaacaakkkk kaydirigubbakcemile5

canım sağlık olsun bazen doktor benim tedavimide erteliyo...

olsun bi ay gec olsun ama hayırlısı olsun bizi bekleten şu melekler gelsin artık
bakalım benimde bu ay doktor ne diyecek...guclubacismilguclubacismile

canım ne cok acılar cekmişsin ama son bikez daha dene velki bu kes olur ve anne olursun senin icin dua edicem ...inşallah tez zamanda meleklerine kavuşursun canım

canımm herşey güzel gidiyor değil mi ? senin adına çok seviniyorum hihoyyyt güzel haber için kaç gün beklicez? kendine dikkat et moraline dikkat et.... turkbayragi

Yolunda gidiyor sanırım Nedimeciğim... İlaç dozum düştü... Yarın 10. gün, kontrolüm var.. Yüksek ihtimalle yarın toplama günüm belli olur diye umuyorum.. Benim biraz uzun oldu, yumurtalar geç gelişti, çok ilaç kullandım...ama hayırlısı olsun...

Sen nasılsın...

aralma hoşgeldin canım.aslında aşılamadan önce rahim filmi çektirmen gerekirdi diye biliyorum.çünkü tüplerde bişey varsa aşılamanın pek faydası olmuyor.ama tüp bebekte doktorunun isteğine kalmış.genelde histereskopi yapıyolar tedavi öncesi.belki gerekli görmez doktorun.

geçmiş olsun pany.sorununun halledilmesine sevindim.inşallah herşey yolunda gider canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…