Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

herşeyin hayırlısı kızlar ben kabullendim olurda farklı bişi olursa süpriz olur allahın takdiri nediyim kısmet böyleymiş

canim ayni yerde mi yaptirdin? doktor ayni yerde yapilmali dedi bana hatta iyi labratuvarlar secilmeliymis zor bir tespiti yapilan testlermis. belki ondan cikti senin oyle. off ya ne oluyor bize topigimize nazar degdi((
evet canım aynı yerde saati bile aynı boshayallersmile

zübeyde şimdiden sıkma canını özleminde dediği gibi 13.gün tekrar yaptır allahdan ümit kesilmez be canım

canim ne olur uzulme bak ben buyuk ihtimalle dusuk yapacagim( kimbilir belki de dis gebelik Allah negatifin bile hayirlisini versin yalniz teselli icin demiyorum ucuncu gun embroyouna sekizinci gun erken cidden. bugun ya da yarin kanina ancak karisacakmis dusunsene. sen mutlaka onuncu gun tekrarla canim. Allah'im surprizlerin en guzelini nasip etsin sana.

hadi cnm bol şanslar inş güzel ve hayırlı haberler alcaz allahım hayırlı ve saglıklı evlatlar versin kucagını rabbim ikizlerle doldursun inş:))))))))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar negatif ne yazık ki bu satten sonra değişme imkanı olmaz heralde erken yaptırdım ama sonuç ortada

zübeydecigim inş erkendir ve bebek geç tutunmuştur allahım yüzünü güldürsün lütfen sakın stres yapma inş güzel haber alcaz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

özlemcim düşük mü ? yapacam dedin ((( ya uff allahım isyan etmek gibi olmasında nedir özlem senin bu çektigin arkadaşım yaa allahım yardımcım olsun cnm yeminle hep aklımdasın bütün dualarım seninle rabbim seni ferahlıga çıkarsın biran önce bütün sıkıntılarından kurtarsın inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm inş olumsuzsa bir an önce bu durumdan rabbim senin hayırlısıyla çıkarsın cnm benim yaa maşalalh sen çok güçlü bir kızsın derdi veren allahım güçünüde veriyor inş senin için hayırlısı neyse o olur bitanem bunu bütün samimiyetimle diyorm allahım yar ve yardımcım olsun özlemcimmopuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kızlar biraz geçmişi okuyyaım dedim ben gelmeyeli baya bişeyler olmuş Ayşecim lekelenmen düzeldi galiba inşallah hiç sıkıntı yaşamazsın bende de hafif kahve leklenme oldu sonra bişey gelmedi ama benim de sarı akıntım fazla bu aralar.
zübeydecim erken yapmışsın testini bence umudunu yitirme.
özlemcim inşallah hayırlısıyla kat kat artar bebişin görünür inşallah kötü şeyler olmaz rabbim hayırlısını versin

slm kızlar benim kanamam gene başladı of yaa allahım sana çok şükür ama ne olcak böyle rabbim bebegimi koru çok olursa sanırım gene hastane yolu gözüküyor(((((

Son düzenleme:
saol zübeydecim allaha çok şükür ama korkuyorm sancım var ara ara geliyor inş bir şey olmaz gecen günde böyle oldu sonra acillik olduk((((((((((allahım bebegimi ve beni koru

aysecim Insallah bir sey olmayacak, yoruldun mu acaba? surekli uzan bugunler suyunu da bol ic, dualarimizdasin, Allah korur bebegini korkma.
benim de degerim artiyor ama doktorum bir hafta beklemem gerektigini bir surpriz olabilcekse de cok umutlanmamam gerektigini soylemis esime. sanirim esim bana soylemesin istemis ama ben israr edince anlatti.
hayirlisini demekten baska yapicak bir seyim yok kizlar...

saol özlemcim aradım d.r diyor normal daha kan toplantısı vardı orda hepsi gidecek diyor bebek büyüdükce baskı yapıyor kanda dışarı çıkıyor dedi korkma yat dinlen dedi hamdolsun rabbime offf çok sıcak var yanıyorm yatamıyormda (((özlemcim yüce mevlamdan dilerim ki allahım esmaül üsna adina peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine degerini kat kat katlasın inş bence senin bebegin geç tutunuyor inş sonu güzel olcak :Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktansakın canını sıkma tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…