evet canım aynı yerde saati bile aynı boshayallersmilecanim ayni yerde mi yaptirdin? doktor ayni yerde yapilmali dedi bana hatta iyi labratuvarlar secilmeliymis zor bir tespiti yapilan testlermis. belki ondan cikti senin oyle. off ya ne oluyor bize topigimize nazar degdi((
Kızlarrrrr herkese selam,
Bu akşam çatlatma iğnesini vurulacağım, çok heyecanlıyım Allahım emeklerimizi dualarımızı karşılıksız bırakmasın, isteyen herkese nasip etsin..
Sevgiler....kaydirigubbakcemile5
kızlar negatif ne yazık ki bu satten sonra değişme imkanı olmaz heralde erken yaptırdım ama sonuç ortada
canim ne olur uzulme bak ben buyuk ihtimalle dusuk yapacagim( kimbilir belki de dis gebelik Allah negatifin bile hayirlisini versin yalniz teselli icin demiyorum ucuncu gun embroyouna sekizinci gun erken cidden. bugun ya da yarin kanina ancak karisacakmis dusunsene. sen mutlaka onuncu gun tekrarla canim. Allah'im surprizlerin en guzelini nasip etsin sana.
zubeydecim ucuncu gun ebroyosu oldugu icin testi erken yaptirdin, her an degisebilir bugun cikabilirdi de acikcasi biraz ortada durumun, Allah Insallah iki gune iyi haber almani nasip eder bunu cok gonulden diliyorum. onuncu gun bence tekrarla kan testini, beklemek ya da olumsuz bir sey olunca umut etmek cok zor biliyorum ama bu isler belli de olmuyor, c canim cok uzgun odlguna eminim. Insallah cok erken yaptirdigin icin cikmadi.
kizlar ben de bir baslik actim degerim 17den 46ya cikmis doktorum nerdeyse hic umut yok demeye calisti ama ne bileyimn ben bir acaba mi oldum( cok da kaptirmiyorum ama off ne bileyyim sizler en fazla 10 gun beklediniz negatif ya da pozitif diye dusunuki 15 gundur bekliyorum ve hala net bir sey yok ve anladigim kadariyla bu surec bir iki hafta daha surebilir sonu husran olucaksa Rabbimden tek dilegim birkac gune degerimde dusus yasanmasi. yiprandimm.......;
Kızlarrrrr herkese selam,
Bu akşam çatlatma iğnesini vurulacağım, çok heyecanlıyım Allahım emeklerimizi dualarımızı karşılıksız bırakmasın, isteyen herkese nasip etsin..
Sevgiler....kaydirigubbakcemile5
kızlar negatif ne yazık ki bu satten sonra değişme imkanı olmaz heralde erken yaptırdım ama sonuç ortada
slm kızlarbenim kanamam gene başladı of yaa allahım sana çok şükür ama ne olcak böyle rabbim bebegimi koru çok olursa sanırım gene hastane yolu gözüküyor (((((
aysecim Insallah bir sey olmayacak, yoruldun mu acaba? surekli uzan bugunler suyunu da bol ic, dualarimizdasin, Allah korur bebegini korkma.
benim de degerim artiyor ama doktorum bir hafta beklemem gerektigini bir surpriz olabilcekse de cok umutlanmamam gerektigini soylemis esime. sanirim esim bana soylemesin istemis ama ben israr edince anlatti.
hayirlisini demekten baska yapicak bir seyim yok kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?