Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canim cok sagol guzel icten duana.
yaa ben saf hematomu unutmustum dogru ya, o kendini atyor iyice canim, Insallah tamamen yok olucak artik ama hematom yok olana kadar senin surekli yatman cok onemli yorgunluga gelmez lutfen tamamen yok olana kadar yat birtanem, zor ama biliyorsun deger. Allah yardimcimiz olsun aysecim, korkma gecicek en kisa surede Insallah.

Kızlarrrrrrrrrrrrrr,

Yarın saat 11.30.da yumoşlarım toplanıyo, dualarınızı eksik etmeyin nolur, hepiniz Allahıma emanet olunopuyorumnanaktan

slm kızlar benim kanamam gene başladı of yaa allahım sana çok şükür ama ne olcak böyle rabbim bebegimi koru çok olursa sanırım gene hastane yolu gözüküyor(((((

canım slm hay allah ya dur hemen telaş yapmak bakalım 9 ay boyunca ara ara kanaması olanlar varmış dinlen uzan bakalım geçer belki dualarım seninle bebeişini tanrım sana bagışlasın bende yarını iple çekiyorum kese için elde degilki şimdiden strese girdim diyorum bazen 9 ay bu şekilde nasıl geçer rahat olmamız lazım... kendine iyi bak öpüyorum canım...

Kızlarrrrrrrrrrrrrr,

Yarın saat 11.30.da yumoşlarım toplanıyo, dualarınızı eksik etmeyin nolur, hepiniz Allahıma emanet olunopuyorumnanaktan

hiç stres yapma korkmada çok kolay bi işlem yarın işin büyük kısmını atlatmış olacaksın Alahın izniyle inşallah kaliteli embiriyoların olur su gibi akıp gider zaman hayırlı sonuçlar olur güzel haberlerini müjdelersin.

Saol cnm Allah razı olsun, benim sonuçlarda haziranda belli olacağından senle hazşran hamişi oluruz belki belli mi olur?

Allah yüzümüzü güldürsünkaydirigubbakcemile5

cigdocum Insallah hepsi harika derecede olgun cikar en kaliteliteli sekilde dollenir ve 9 ay sonra saglikla kollarinda olur.
korma ne olur korktuklarimiz basimiza gelir hep, Allah yardimcin olucak Insallah, sen buna inan gonlunu ferah tut.

cigdocum Insallah hepsi harika derecede olgun cikar en kaliteliteli sekilde dollenir ve 9 ay sonra saglikla kollarinda olur.
korma ne olur korktuklarimiz basimiza gelir hep, Allah yardimcin olucak Insallah, sen buna inan gonlunu ferah tut.

Canımmmmmm çok saol, Allahım hepimizin yardımcısı olsun, tüm hayallaerimiz gerçek olsun.

Bu benim 2.denemem kızlar ama valla heyecandan bacaklarım titriyo desem bu kız ne de korkakmış dermisiniz acaba ama inanın çok heyecanlıyımeyvahedigeldismile

Saol cnm Allah razı olsun, benim sonuçlarda haziranda belli olacağından senle hazşran hamişi oluruz belki belli mi olur?

Allah yüzümüzü güldürsünkaydirigubbakcemile5

canım inşallah dediğin gibi olur ikimizde haziran anneleri oluruz.
Nasip kısmet dedik çıktık bu yola rabbim hayırlı yazılar yazsın bizi annelikle mükafatlandırsın inşallah eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkeze biliyorumki bu topikteki anneler çocuklarını öyle donanımlı ve iyi şartlarda yetiştirecekki yeterki Yaradan izin versin ol desin.

Saol tatlım, bi korkum yokda yumoş toplatmaktan yan da umarım olgun çıkarlar:Saruboceq:

canım emin olki bu aşamaların her dönemi yok yumurta olacakmı yok kaç tane kaçı döllenecek yok trasfer aşaması tutumu tutmadımı yok degerler nedir yok keseyi görebilecekmiyim derken stresli bir şekilde gidiyor çok çok sabır gerekiyor ama insanda olmuyor bu dönemlerde nedense sabır herşey gönlünce olsun....

canım sen bugün keseyi görecektin gördün mü miniğin kesesini sırada kalp atışı var Rabbim rahat hamilelikler versin eli ayağı düzgün sağlıklı evlat nasip etsin canım.
ilk kese sonra kalp atışı sonra cinsiyet sonrada doğuuuuuuuuum.

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .bir gün mutlaka
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................HAMİŞ AMA BELİRSİZ :)
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .9 HAZİRAN TRANSFER
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BİR GÜN MUTLAKA
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....TRANSFER BEKLİYO
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......YUMOŞ TOPLANDI
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMİŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENİDEN
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMİŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................?????????. .................??????????....................... ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
35.demetak.................................??????? ??..................??????????.................... .......DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDI
36.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............lucrin kullanıyo
37.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BİR GÜN MUTLAKA

HAMİLELER

.1- benmasal..............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GİZEMLİ83.............................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ İKİZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMİ ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDİME59............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVİNAZ.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSİM05..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
16.CANNUR_82.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMİŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ

perşembe günü tatlım yapmadım tekrardan umudum yok ki yani hiç zannetmiyorum tüm belirtileri olup negatif almak çok kötüü ama hayırlısı böyleymiş ne yapalım

perşembe günü tatlım yapmadım tekrardan umudum yok ki yani hiç zannetmiyorum tüm belirtileri olup negatif almak çok kötüü ama hayırlısı böyleymiş ne yapalım
zübeydecim mutlaka yaptır forumlarda neler okuyorum negatif çıkıpta sonradan pozitif çıkan sakın yaptırmamazlık yapma mutlaka yaptırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…