Canlarım selam,
Size şimdilik güzel haberlerim var
***Dün yumoşlar toplandı 16 tane veeeeeeeeeeeeeeeeeee 8.i olgun çıktı, biliyorsunuz ilk denememde h,ç olgun yoktu, Allahım öyle sevindimki hala şaşkınım amannnn nazar değmesin, bide bu 8 taneninde 7.si döllendikaydirigubbakcemile3
***Eşiminde sadece 2 tüp spermi vardı ya birini çözdüler dün veeee değerleri iyi olduğundan kalanını 10 tüp şeklinde dondurmuşlar:sm_cool:
Allahım bu seferde yümüzü güldürür inşallah banada eşimin yüzünü güldürme gücü bahşeder inşallah, bu seferde olmazsa da (inşallah olur Allahım) umudum var artıkkkkkkkk:teytey:
Sevgilerrra.s.
Canlarım selam,
***Dün yumoşlar toplandı 16 tane veeeeeeeeeeeeeeeeeee 8.i olgun çıktı, biliyorsunuz ilk denememde h,ç olgun yoktu, Allahım öyle sevindimki hala şaşkınım amannnn nazar değmesin, bide bu 8 taneninde 7.si döllendikaydirigubbakcemile3
***Eşiminde sadece 2 tüp spermi vardı ya birini çözdüler dün veeee değerleri iyi olduğundan kalanını 10 tüp şeklinde dondurmuşlar:sm_cool:
Allahım bu seferde yümüzü güldürür inşallah banada eşimin yüzünü güldürme gücü bahşeder inşallah, bu seferde olmazsa da (inşallah olur Allahım) umudum var artıkkkkkkkk:teytey:
Sevgilerrra.s.
oyle sevindimki morelim yerine geldi dilimizi isiralim kirbirkere Masallah, her sey su gb akicak ve Insallah mujdenle cosacagiz Allah yardimciniz olsun, gonlunu ferah tut, embroyonun tutunmasi icin senin psikolojin cok onemli soz ver bize bu umudu sonuna kadar koruyacagina.Canlarım selam,
Sevgilerrra.s.
bu akşam tekrardan yaptıracağım tatlım bugun 11. gün zaten
camım çok sevindim moralin ne kadar iyi olursa inan herşey daha yolunda gidiyo ben bunu gördüm gayet rahat geçir önündeki günleri inş.herşey istediğin gibi olurCanlarım selam,
Sevgilerrra.s.
mercancım sen ne durumdasın neler yapıyorsun
canım benim unutmamaışsın saol :)
valla ben ne durumdayım, karışık duygulardayım tabii
negatif haberinden sonra tüm hevesim ve heyecanım gitti
temmuzada dondurulmnuşu deneyeceğiz ama tek embriyo nedeniyle yine olmayacak diye hissediyorum hiç heyecanım yok
belki bir sonraki 2 embriyo trasnferinde olur, belki de hiç almaz , çocuksuz bir çift olarak devam etmemiz gerekir hayata,
tüp bebek ve tedavi ile ilgili bişey duymak istemez oldum bir de ; herkesin anlatacak bişeyi var; hepsi de kötü hikjayeler ; yok yıllarrrca olmamışda bir den 14. yılında olmuş, yok yapmadıkları kalmamış vs. yada doktor tavsiyeleri malum.
hiçbiri beni rahatlatmıyor, tam tersi daha da rahatsız ediyorum ama çocuğu olmayan bir aileye çocuğu olmayan ailelerin hikayelerinin anlatlmasının onlara mutluluk vermediğini anlamak için daha çok ekmek yemememiz gerekiyor
bende tevekkül son noktada yani, nasip değilmiş olmadı, nasip olsa verirdi, bilmem bir gün nasip midir, değilsede alışırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?