Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canim sagol ama yazmistim bu hafta artik test yok pazartesi de doktorda randevum herkes 12 gunde ne oldugunu ogrenirken ben belki pazartesi sadece bir fikir edinebilcegim ne oldugu hakkinda, hayirlisi sen nasilsin testini mutlaka tekrarla cok cok erken yaptirdin.

Canlarım selam,

Size şimdilik güzel haberlerim var

***Dün yumoşlar toplandı 16 tane veeeeeeeeeeeeeeeeeee 8.i olgun çıktı, biliyorsunuz ilk denememde h,ç olgun yoktu, Allahım öyle sevindimki hala şaşkınım amannnn nazar değmesin, bide bu 8 taneninde 7.si döllendikaydirigubbakcemile3

***Eşiminde sadece 2 tüp spermi vardı ya birini çözdüler dün veeee değerleri iyi olduğundan kalanını 10 tüp şeklinde dondurmuşlar:sm_cool:

Allahım bu seferde yümüzü güldürür inşallah banada eşimin yüzünü güldürme gücü bahşeder inşallah, bu seferde olmazsa da (inşallah olur Allahım) umudum var artıkkkkkkkk:teytey:

Sevgilerrra.s.

canım benimmmm çok sevindim allahım gönlüne göre versinn bak herşey çok güzel gidiyo getirme aklına başka bişi sonuda güzel olucak allahın izni ile :teytey::teytey::teytey::dance::dance:

canım gözün aydın çok güzel maşallah gelişmelerin herşey gönlünce olsun...

canım nazar değmesin bu güzel haberlerinin devamını bekliyoruz inşallah bu sefer olucak herşey yolunda gidecek göreceksin.

oyle sevindimki morelim yerine geldi dilimizi isiralim kirbirkere Masallah, her sey su gb akicak ve Insallah mujdenle cosacagiz Allah yardimciniz olsun, gonlunu ferah tut, embroyonun tutunmasi icin senin psikolojin cok onemli soz ver bize bu umudu sonuna kadar koruyacagina.

camım çok sevindim moralin ne kadar iyi olursa inan herşey daha yolunda gidiyo ben bunu gördüm gayet rahat geçir önündeki günleri inş.herşey istediğin gibi olur

mercancım sen ne durumdasın neler yapıyorsun

canım benim unutmamaışsın saol :)

valla ben ne durumdayım, karışık duygulardayım tabii
negatif haberinden sonra tüm hevesim ve heyecanım gitti

temmuzada dondurulmnuşu deneyeceğiz ama tek embriyo nedeniyle yine olmayacak diye hissediyorum hiç heyecanım yok

belki bir sonraki 2 embriyo trasnferinde olur, belki de hiç almaz , çocuksuz bir çift olarak devam etmemiz gerekir hayata,

tüp bebek ve tedavi ile ilgili bişey duymak istemez oldum bir de ; herkesin anlatacak bişeyi var; hepsi de kötü hikjayeler ; yok yıllarrrca olmamışda bir den 14. yılında olmuş, yok yapmadıkları kalmamış vs. yada doktor tavsiyeleri malum.

hiçbiri beni rahatlatmıyor, tam tersi daha da rahatsız ediyorum ama çocuğu olmayan bir aileye çocuğu olmayan ailelerin hikayelerinin anlatlmasının onlara mutluluk vermediğini anlamak için daha çok ekmek yemememiz gerekiyor

bende tevekkül son noktada yani, nasip değilmiş olmadı, nasip olsa verirdi, bilmem bir gün nasip midir, değilsede alışırız inşallah.

canım benım yaaa deme öyle umudun olsun ki bebişlerimize bir adım daha yaklaşalım dediğin gibi allahım yazdıysa kaderimize olur yazmadıysada olmaz bizler elimizden geleni yaptık bak benım dondurulmuşumda yok sil baştan devam edeceğim ama olsun bebiş için değer bir gün bende anne olacağım inanıyorum sende ne olur umudunu heycanını yitirme güzelim kısmetimizde ne zaman sa olur yada olmaz ama kendini yıpratma ben bu negatif sonucu kolay atlattım ha üzülmedim mi üzüldüm ağladım ama toplasan 1 saat sürdü sonra ne yapıyorum ben dedim her şerde var bi hayır dedim aldım eşimi çıktık dışarı gezdik geldik şimdi ikimizde bımba gibiyiz ilkinde tecrübe kazandık ikincide daha rahat olacağız :)

Mavi mercan ve zübeyde, canlarım selam,

Burda hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz ve bu dünyada da her birimiz ayrı kaderler yaşıyoruz, herkesin sınavı farklı farklı, Allahım hepimize sabırlar versin, ben psikoloğa da gidiyorum o diyor ki bu konuyu değilde başka şeyler düşünün diyor, ne olumsuzunu ne de çok olumlusunu değil başka şeylerler mümkün olduğu kadar kendinizi meşgul edin diyor, birde Allahıma sığınmak...

Sevgiler kader arkadaşlarımolumunekankayizsmile

İyi dileklerini ileten iyi kalpli arkadaşlarım çooook sağolun Allah razı olsun, Allahım hepimizin yüzünü güldürsün,

Dualarınızda olmak dileğiyle canlarımopuyorumnanaktan

zubeydecim canim canin sagolsun, kizma ama negatif bile degerli bak dun degerimin yine arttigini ogrendim ama gece kan gelmeye basladi, yine test yaptirdim bu sabah egerki deger dusmediyse gittikce dis gebelik ihtimalim artacak(( yani tabii bununla avuntu olmaz ama anladimki tup bebegi kazasiz atlatmak bile onemli ve iyi bir sans. 19.gunum transferden beri herkes 10 gun dayanamazken ben hala bana ne oldugunu bile bilmiyorum. hem de son hafta degerim her seferinde nerdeyse uc kat arttigi icin ufaktan umitlenmistik bile(
morelinizi bozmak icin yazmiyorum sadece negatifin bile kotusu var diye aklinizin bir ucunda dursun demeye calisiyorum.
insallah bir iki aya dogal hamile kalirsin tatlim inan cok mumkun oyle hormon aldikki 6 ay bizim yumurtaliklar dopingli olucak.

:) canım benim doğru diyorsun ben negatif almaktan dolayı üzülmedim çok çaba sarfetmiştim çok ümitliydim ki transfer gününe kadar yumurtalar tahmin ettiğim gibi döllenmedi dondurulmuşum kalmadı bunları öğrenince zaten umudum gitmişti ama her şerde bi hayır vardır kısmet değilmiş diyorum şimdi ne diyim elimden bişi gelmiyo ki seneye artık 2. denemeyi yaptığımda umarıım herşey daha iyi olur senden de hayırlı haberler bekliyorum kaçta sonucu alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…