Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

sizin saatle ucu bulur belki o saatte doktorda bile olabilirim size haber vermem aksami bulabilir.
haklisin canim ne emekler harciyoruz ne dusunceler geciriyoruz kafamizdan cok agir psikolojisi ne olursa olsun canimiz sagolsun demek zorundayiz bir de(

günaydın kızlar sonucum netleşti koca bi NEGATİF aldım sağlık olsun

canım merhaba çook üzüldüm innaki olumlu sonuç bekliyodum nedense senden hücre sayın falanda çok iyidi sanırım kısmet herşey ne olur kendini çok yıpratma her şeyde bir hayır vardır çok zor aşamalar ama malesefki elden birşey gelmiyor kendine dikkat et

Zübeydecim,

Kendine ve eşine iyi bak, Allahım sabır versin, Allaha emanet ol tatlım.

Sevgiler.

zübeydecim hayırlısı diyelim bilyorumki mutlaka bi vakti zamanı var bu bebişlerin inş. tedavi zamanına kadar kendiliğinden hamile kalırsın bizi bilgilendir durumundan kendine iyi bak .

kizlar degerim yari yariya dusmus 18 saat icinde reglemde gelmeye calisiyor Insallah kazasiz belesiz negatife dogru saglam bir adim attim:)) buna bile bu kadar sevinecegimi hic sanmazdim, dis gebelik ihtimalimiz yok gb sanki cunku doktorum da gormeme gerek yok simdi demis, deger dusuyor diye. oh be :))

kizlar kendimi kk'nin delisi gb hissediyorum oh be negatif yazdigim icin.
negatif olduguna uzulme sansim bile olmadi oysaki(
esim cok uzuldu bir de onu teselli ediyorum.
Allah sabrini verdi demek bana, buna da sukur. ya da haftaya durumu cakip uzulmeye baslayabilirim. gerci hos konunun civigi cikti benim icin.
sizler guzel haberler verin hep Insallah.

özlemcim hayırlısı olsun canım inş. bi dahaki sefere sorunsuz bi tedavi sürecin olur bende dış gebelikten çok korkuyorum sağ tarafımda ara ara düğümlenme gibi bi ağrı kask ağrısı dışında farklı bişey zaten hcg değerlerim tam 2 katı artmamıştı pzt. bi kliniğe gidip baktırmak istiyorum perş.ye kadar duramıcam bilmiyorumkismile

Kızlar selam,

Size bir sorum olacak; yumoşlarımın toplandığı günün ertesi günü itibariyle prognex iğneye başladım ve bu iğneye transferden sonrada devam edeceğim, ilk 3 gün hep yatarım diyodum ama...siz böyle bir iğne kullandınımız mı ve nasıl yaptırdınızi dr.a sordum hastaneye gidip yaptır dedi, eşimle acaba eve hemşire mi getirsek diyoruz?

Siz neler yaprınız?

valla tatlım benimde jelim vardı jelden sonra 15 dk yürümem gerekiyordu doktorum yürüyeceksin dedi bişi olmaz dedi ağır ağır gidip gel demişti benim merkezden verdikleri kağıtta da iğne için hastaneye 15 dk mesafe de yürüyebilirsiniz yazıyordu

Zübeydecim saol tatlım cevabın için valla napsam şaşırdım, artık hayırlısı demek lazım galiba olacağı varsa her şekilde olur...

ben iyi değilim tatlım ya düzeleceğime daha kötü oluyorum toparlamaya çalışıyorum kendimi ama olmuyo zaman geçtikçe düzeleceğime daha bi acı veriyo bana doktorum yarın konuşmaya çağırdı merkeze dahi gitmek istemiyorum oraya ben çok farklı hayallerle gitmiştim çünkü

Canım nolur öle deme, geçen sene yaşadıklarımı yaşıyorsun 2 hafta durmadan üzüntü ve ağlamakla geçmişti, sana üzülme diyemem ama yeterki kendini yıpratma, her gelen hayır da şerde Allahtam.

Bende dün kontrole gitmiştim dr genel bir kan taraması yapalım dedi, çok ciddi kansızlık çıkınca akdeniz anemisinden şüphelendi ve böyle olunca da inanki hem eşimde hem bende tüm öncelikler değişiverdi.

Biliyorum böyle şeyle vay birinin 10 yıl sonra mucüze bi şekilde çocuğu olmuş vs hikayelerde seni rahatlatmıyor, seni rahatlatabilecek tek kişi yine sensin tatlım, nolur güçlü ol en azından olmaya çalış:1hug:

canim dusunme oyle aklina bile getirme, yaa ben burda yaza yaza akliniza soktum sizin negatif seyleri sanki(
agrilar olucak cunku yumurtaliklarimiz normal bir kadinin ya da hamilelinin yumurtalik boyutlarina gore iki uc kat daha buyuk hepimizin. agriyi veren o, benim bugune kadar hic gecmemisti o tarz agrilar toplamadan beri. betahcg de illaki iki kat artmaz yaklasik iki kat artar dusun benim hep uc kat artti da ne oldu, onlara takilma. lutfen saglikli bir hamilelik olduguna inan, guven bana biraz da sen destekliyorsun hamileligi psikolojinle, gidisati etkileme olumsuz. sen benden etkilendin muhtemelen hepsi bu, dis gebelik falan degil zaten yuzde iki risk cok zor. bebisin saglikla geliyor Insallah
canim benim sonucum iyi olmasa da soyle dusun zaten bol su iceceginden nerdeyse saat basi tuvalaete kalkiyoruz bir sekilde herkes ayaga kalkiyor. genelde uzan tabii ama daha onemlisi doktorlarin dedigi rahat olucaksinki rahim esinden gelen yabanci hucreleri dogal kabul etsin yani embriyo tutunabilsin bu da embroyonun altinci gunune denk gelirmis genelde.hatta turkiyedeki embryolog arkadasim esini sinemaya piknige goturmus o gunler ve ogullari yolu yariladi bana yatmaktan ote sen kendini nasil rahat hissediyorsan oyle davran demisti, ben yatarak rahat ettim zaten agrilarim vardi sonuc negatif, arkadasim gzedi tozdu pozitif. nasil rahat edersen oyle davran bence, igne icinde bu gecerli hemsirenin gelmesi seni rahatlatacaksa oyle yap.Insallah sonucun pozitif olucak.

kizlar aynen kan sonucum sapitmis bircok deger dusmus cikti hatta kansizlik cikti bende de, demir eksikligi yani doktorum tedaviden dolayi dedi yine de demir hapi verdi, bu sonuclar yakinda kendiliginden duzelicek demisti hala testi tekrarlamadim ama hepimizde gozuken o ki aynisi oldu normalmis.

zubeydecim tum hissettiklerimiz cok normal Insallah yakinda daha iyi hissedecegiz cok zor bir tedaviden negatifle cikinca iyi olmak mumkun degil.........canim Insallah dogal basaracagiz.

cnm ya böyle hissetmen öyle normal ki insanın bazı acıları bazen geçmez katlanır ama her acı gibi zamanla onlarda azalır ve yeni umutlanacak günler bol bol dua et kendine olur mu ben bu cuma vakti hepinize dua ettim

ayrıca merkeze gitme konusuna gelince ben bile ameliyat olduğum hastanenin önünden geçerken bile kötü oluyorum üzerinden bir yıl geçmesine rağmen...sende kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman gitsen çünkü gidince dediğin gibi yaşadıkların daha yoğun bir şekilde aklına gelecek ve ağlamaya başlayacaksın..sonra gitsen olmaz mı tatlım ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…