günaydın kızlar sonucum netleşti koca bi NEGATİF aldım sağlık olsun
özlemcim hayırlısı olsun canım inş. bi dahaki sefere sorunsuz bi tedavi sürecin olur bende dış gebelikten çok korkuyorum sağ tarafımda ara ara düğümlenme gibi bi ağrı kask ağrısı dışında farklı bişey zaten hcg değerlerim tam 2 katı artmamıştı pzt. bi kliniğe gidip baktırmak istiyorum perş.ye kadar duramıcam bilmiyorumkismilekizlar degerim yari yariya dusmus 18 saat icinde reglemde gelmeye calisiyor Insallah kazasiz belesiz negatife dogru saglam bir adim attim:)) buna bile bu kadar sevinecegimi hic sanmazdim, dis gebelik ihtimalimiz yok gb sanki cunku doktorum da gormeme gerek yok simdi demis, deger dusuyor diye. oh be :))
Kızlar selam,
Size bir sorum olacak; yumoşlarımın toplandığı günün ertesi günü itibariyle prognex iğneye başladım ve bu iğneye transferden sonrada devam edeceğim, ilk 3 gün hep yatarım diyodum ama...siz böyle bir iğne kullandınımız mı ve nasıl yaptırdınızi dr.a sordum hastaneye gidip yaptır dedi, eşimle acaba eve hemşire mi getirsek diyoruz?
Siz neler yaprınız?
valla tatlım benimde jelim vardı jelden sonra 15 dk yürümem gerekiyordu doktorum yürüyeceksin dedi bişi olmaz dedi ağır ağır gidip gel demişti benim merkezden verdikleri kağıtta da iğne için hastaneye 15 dk mesafe de yürüyebilirsiniz yazıyordu
ben iyi değilim tatlım ya düzeleceğime daha kötü oluyorum toparlamaya çalışıyorum kendimi ama olmuyo zaman geçtikçe düzeleceğime daha bi acı veriyo bana doktorum yarın konuşmaya çağırdı merkeze dahi gitmek istemiyorum oraya ben çok farklı hayallerle gitmiştim çünkü
özlemcim hayırlısı olsun canım inş. bi dahaki sefere sorunsuz bi tedavi sürecin olur bende dış gebelikten çok korkuyorum sağ tarafımda ara ara düğümlenme gibi bi ağrı kask ağrısı dışında farklı bişey zaten hcg değerlerim tam 2 katı artmamıştı pzt. bi kliniğe gidip baktırmak istiyorum perş.ye kadar duramıcam bilmiyorumkismile
canim benim sonucum iyi olmasa da soyle dusun zaten bol su iceceginden nerdeyse saat basi tuvalaete kalkiyoruz bir sekilde herkes ayaga kalkiyor. genelde uzan tabii ama daha onemlisi doktorlarin dedigi rahat olucaksinki rahim esinden gelen yabanci hucreleri dogal kabul etsin yani embriyo tutunabilsin bu da embroyonun altinci gunune denk gelirmis genelde.hatta turkiyedeki embryolog arkadasim esini sinemaya piknige goturmus o gunler ve ogullari yolu yariladi bana yatmaktan ote sen kendini nasil rahat hissediyorsan oyle davran demisti, ben yatarak rahat ettim zaten agrilarim vardi sonuc negatif, arkadasim gzedi tozdu pozitif. nasil rahat edersen oyle davran bence, igne icinde bu gecerli hemsirenin gelmesi seni rahatlatacaksa oyle yap.Insallah sonucun pozitif olucak.Kızlar selam,
Size bir sorum olacak; yumoşlarımın toplandığı günün ertesi günü itibariyle prognex iğneye başladım ve bu iğneye transferden sonrada devam edeceğim, ilk 3 gün hep yatarım diyodum ama...siz böyle bir iğne kullandınımız mı ve nasıl yaptırdınızi dr.a sordum hastaneye gidip yaptır dedi, eşimle acaba eve hemşire mi getirsek diyoruz?
Siz neler yaprınız?
ben iyi değilim tatlım ya düzeleceğime daha kötü oluyorum toparlamaya çalışıyorum kendimi ama olmuyo zaman geçtikçe düzeleceğime daha bi acı veriyo bana doktorum yarın konuşmaya çağırdı merkeze dahi gitmek istemiyorum oraya ben çok farklı hayallerle gitmiştim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?