Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

bilemiyorum tatlım bakıcaz artıkk şimdilik düşünmüyorum gitmeyi doktorun söyleyeceklerini duymak bile istemiyorum üzme kendini üzülme kolay sanıyorlar

zubeydecim hatirlarsan hissettiklerinin aynisini bende hissettim hatta daha fazlasini da diyebilirim,ilk uzulmemem gerektigini soyleyenelrden biride sendin yanlis hatirlamiyorsam...daha ilk denemen di dimi senin,umutsuzluga kapilman icin inan o kadar erkenki...normal yolla bile ilk bir kac denemeden sonra cocuk olma olasiligi olusuyor...6-7 denemesinde cocuk sahibi olanlar var.beterin beteri var deyip daha kötü olanlara dua edip halimize sukredelim...ikinci deneme sonucunda negatifi alip yikilan ben simdi sanki hic bir sey yasamamisim gibi hissediyorum...bi soz vardir ya öldürmeyen aci güçlendirir diye...bizde her aldigimiz negatifte daha cok guclencez,cunku 1 musibet bin nasihatten iyidir en azindan deneyimlerimiz artti cok sey ogrendim ben...sen de normal hayata donceksin inan...diger arakdaslarada sans diliyorum,sabir diliyorum :Saruboceq: TATLIKIZ-AYSEUZEL(Özellikle aysem aysem)-PANDOL-EVO EVO-OZLEM 80- olumunekankayizsmile destekleriniz icin cok tesekkur ederim yazamiyorum belki ama takip ediyorum sizi allaha emanetsiniz...mektubuma burada son verirken büyüklerimin ellerinden...diye gidermisim kaydirigubbakcemile3 Birdahaki tuplü bebk denemesinde görüsmek dilegi ile esen kalin her nerede yasiyor ve yasatiliyorsaniz buda reha muhtara kacti biraz ama idare edin a.s.

Kızlarrrrrrrrrrrrr,

Bugün transferim oldu, 5. gün embriyosu ama orta kalite 2ab yazıyo kalştesinde ve 1 tane yavru trabsfer edildi, hayırlısı artık, Allahım hepimizin yardımcısı olsun..

Sevgiler.

Kızlarrrrrrrrrrrrr,

Bugün transferim oldu, 5. gün embriyosu ama orta kalite 2ab yazıyo kalştesinde ve 1 tane yavru trabsfer edildi, hayırlısı artık, Allahım hepimizin yardımcısı olsun..

Sevgiler.

canım hayılısı olsun. artık bekleme sürecine girmişşin inşaallah hamile haberilerinide alıcaz senden.

Canlarım selam,

transferim oldu ama içim bomboş, 4.güne kadar hep 1.kalite idi ama dün değildi canım sıkılmadı desem yalan olur, şu anda da hiç bir şey hissetmiom:gitme:

İçimde bir umutsuzluk var, sizleri de özledim ama pek yazışmalar olmuyo artık, beni yanlız bırakmayın emi,

Sevgiyle kalın...

cigdocum hayirlisi olsun gonlunu bozma Allah'in izniyle cok saglikli bir hamilelikle bebisine kavuscaksin.
kac dollenme olmustu, besinci gune kaci kaldi?

30 temmuz sen nasilsin ne yaptin tatlim, transferin ne zaman?
kizlar bende sonunda normal regle oldum cok sukur, vucudum nasil rahatladi anlatamam:) Insallah yazin dndurulmus transferim olur, tabii 3 tane sadece dondurulmusum kaci saglikli cozulur bilemiyorum.

Canım benım bak sana ne dıycem ben toplama ıŞlemımde bı abla ıle tanıŞmıŞtım aynı gÜn toplamamız oldu 5 yumurtası toplandı ve yanlıŞlıkla Çatlatma ıĞnesını daha erken vurmuŞtu yumurtaları kanlıydı ben 3. GÜn transferı oldum onu 2. GÜn transfer yapmıŞlar hem kalıtesıne hem bÖlÜnmesıne gÜvenememıŞlerdı Şımdı o abla hamıle ve ıkız bebek olma ıhtımalı Çok yÜksek 12. GÜn deĞerı 252 ÇıkmıŞ sana moral olsun dıye sÖylÜyorum allahım verdıkten sonra bırıncı kalıte 2. Kalıte bakmıyor ınan nasıbınde varsa oluyor bıtanem sen takma kafana kı bebıŞın sana rahat rahat tutunsun dualarım senınle

cigdocum ben de zubeydeye katiliyorum 2 tane birinci kalite kondu bana, tutmadi, zeypebe ikinci kaliteydi sanirim Masallah hamile. nerdeyse embroyo kalitesi bir krater degil dense inanacagiz cunku cok ornegi var, embroyona can veren Allah, gerisi hikaye. hic takilma buna hem sozun var hep pozitif olucaksin Insallah mujdeni alacagiz.

evet zubeydecim cok sukur, once bizim sagligimiz, zor bir tedaviden vucudun kendini toplayarak cikmasi gercekten cok onemli. sen nasilsin daha iyi hissediyor musun? kizlar nedimeden hic mi haber yok?

daha iyiyim tatlım herşeyden önemlisi sağlık bende regl oldum :) nedimeden evet haber yok bende merak ediyorum hatta facesine bile yazdım ama ses yok inşallah iyidir

zubeydecim regle olarak aslinda daha iyi hissedecegimizi dusunuyorum cunku hormonal inis cikislarimiz da olucakti simdi beyin kendisi hormon kontrolunu ele aldi o da direk bizde bir gevseme yaraticak.
daha iyi olalim bakma dondurulmusum cok az onunla morel buldugum yok, dogal deneme ya da ikinci tup bebege ertelendi umutlar ama bizimde vakti zamanimiz vardir diye dusunuyorum. cok zor sabretmek ama ne gelir elden(

cigdocum hayirlisi olsun gonlunu bozma Allah'in izniyle cok saglikli bir hamilelikle bebisine kavuscaksin.
kac dollenme olmustu, besinci gune kaci kaldi?

CAnım Özlemcim,

8 yumoşum olmuştu 7.si döllendi 5.güne ise 5 tanesi kaldı sanırım, en kaliteli olanını trabsfer ettiler, diğerlerine bugün bakıp uygunsa donduracaklar.

Transfer edilende orta kalite imiş:çok üzgünüm:

ZÜbeydecim Özlemcim siz bana destek olursunuzda ben pozitif olmam mı, herşeyin hayırlısı canlarım, sizlerde iyi olun inşallah...

olcazzz hepimiz hem iyi hem inşallah bir gün hamişş olucazz vardır bizlerinde bi vakti olmuyorsada ne yapalım dünyanın sonu değil biz elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam ediyoruz aciz kullarız yaradandan istiyoruz sadece oda nasip ederse olur olmazsa da neyleyelim yapacak bişi yok

cigdocum besinci gune kalanlarin kalitesinden ote besinci gune kalabilmeleri cok onemli benim ucuncu gune sekiz dollenenden 5'i kalmisti dusun besinci gune gitseler belki bir iki ancak kalacakti demekki embroyolarin dayaniyor besinci gune Masallah. cok zor ama lutfen su bir haftayi pozitif ve sakin gecir bundan sonrasi nasip meselesi ama embroyonun senin destegine cok ihtiyaci oldugu da bir gercek. gonlunu ferah tut, naisibinde varsa ne olursa olsun olucaktir.

Kızlarrrrrrrrrrrrr,

Sevgiler.

canım hayırlı olsun hiç kaliteye takılma benim de 2. kalite 1 tane ile tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…