canım hayırlı olsun transferin inş.tutunur bebişin hadi bakalım sende girdin bekleme sürecine geri sayım başladıKızlarrrrrrrrrrrrr,
Bugün transferim oldu, 5. gün embriyosu ama orta kalite 2ab yazıyo kalştesinde ve 1 tane yavru trabsfer edildi, hayırlısı artık, Allahım hepimizin yardımcısı olsun..
Sevgiler.
30 temmuz sen nasilsin ne yaptin tatlim, transferin ne zaman?
kizlar bende sonunda normal regle oldum cok sukur, vucudum nasil rahatladi anlatamam:) Insallah yazin dndurulmus transferim olur, tabii 3 tane sadece dondurulmusum kaci saglikli cozulur bilemiyorum.
canım benim sağol ben de cumartesi gittim merkeze nasipse perşembe günü tranferim yapılacak ilaçları kullanmaya başladım kalçadan vurulan bi iğnem var çok yakıyo ya bide morarmış gibi acıyo dün ilk vurdurdum 10. iğneden sonra oturabileceğimden şüpheliyim
napalım yeterki sonu iyi olsun dayanacaz.
cnm bol şanslar allahım yüzünü güldürsün bebegine en kısa zamanda kavuştursun :Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlarrr nasılsınız ne zamandır giremiyormuykudan gözlerimi acamıyorm valla bu gün d.r gittik maşallah bebegim çok iyi ama sabah giderken çok korktum verilmiş sadakamız varmış kaza yaptık eger eşim dikkatli biri olmasaydı şuan belkide yaşamıyor olurduk o kadar çok korktum ki o saatten bu tarafa karnım agrıyor inş bebegime bir şey olmaz aminn özlemcim adet olup rahatlamana çok sevindim gercekten allahım gönlü muradını versin zübeydecigim ben senin test sonucunu yeni okudum çok üzüldüm nasipte yoksa insan bir şey yapamıyor kurban oldugum allahım özleme.sana ve azraya daha sayamadım sonuçları negatif olan diger arkadaşlarım en kısa zamanda saglıklı ve hayırlı evlatlar versin inş rahman CİGDOO
cnm hayırlı olsun inş güzel sonuçlar alcaksın maşallah embryon güzel sakın moralini bozma tatlım dinlen istirat et sakın umutsuzluga kapılma yani yenilgiyi baştan kabullenme olcak allahın izniyle hep öyle düşün rabbim senin ve eşinin yüzünü güldürsün cnm valla bütün kalbimle istiyorm bunları yaradandan seni ve bebegini allaha emanet ediyorm cnm :))))))bu çiçek size:)a.s.a.s.a.s.
Kızlarrrrrrrrrrrrr,
Bugün transferim oldu, 5. gün embriyosu ama orta kalite 2ab yazıyo kalştesinde ve 1 tane yavru trabsfer edildi, hayırlısı artık, Allahım hepimizin yardımcısı olsun..
Sevgiler.
canım benim çok sağol bende sizin gibi hamileler kervanına katılırım inşallah
bu arada çok ama çok büyük geçmiş olsun Allah korumuş verdiğin sadaka seni kurtarmış başından bişeyler çevirde ver birilerine aman eşinde çok dikkatli olsun artık iki can taşıyo yanında.
ayşecim çoktandır görüşemiyoruz merak da ediyordum çok sevindim bebğinin iyi olmasına, ayrıca çok çok geçmiş olsun canım
canım benim çok geçmiş olsun kaza geliyorum demiyor allah korumuş bebeginin iyi olmasına sevindim darısı başımıza bende endişeler hala var kalp atışını duymadıgım için canım kendine iyi bak öpüyorum seni..
ayşecim maaşallah umarım herşey hep yolunda gider benim de mide bulantım çok fazla 4 kilo zayıfladım. birçok şeyden tiksiniyorum. biz de cumartesi gidecektik doktorumuz yoktu bu cumaya kaldı bakalım görücez bebişimi inşallah herşey yolundadır.
Fıstıklar selam,
Bugün biraz daha iyiyim, ama 2 gündür nedendir bilmem içimde bi boşluk vardı, dün hastaneden aradaılar kalan embryoları dondurmaya gerek yok durumları çok iyi değil dediler, Allahımdan hayırlısını istiyorum.
İyi dilekleriniz çok çooook teşekkürler canlarım, zeynep,ayşe,30 temmuz,panadıl,nursen ve tabiki zübeyde ile özlemm, arkadaşlar topiğimizi yanlız bırakmadığınıza seviniyorum, inanın buraya girinci kendimi iyi hissediyorumopuyorumnanaktan
ayşecimmm çok sevindim yaa sizler umudumuz oluyorsunuz bizlerin sizlerin mutluluğu ile bende mutlu oluyorum daha bi umutlanıyorum allahım tez zamanda bizlere de nasip etsin bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?