saol cnm inş benim mide bulantım daha 1 haftadır yogunlaştı ben çok iyiydim hatta 55 kilodan 58 kiloya çıkmışım şuan ama bir haftadır zorla yiyorm resmen sabahları ve akşamları süt içiyorm birde sadece bol bol su içebiliyorm ve tuzlu cubuk kreykerler varya onlarla ayakta duruyorm başkada bir şey yiyemiyorm:cnm işn doktordan güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq:zeynep:)sanırım senin kızın olcak kızda çok midesi bulanırmış insanın yani bebek kımıldayana kadar bu mide bulantısı olurmuş 4.5 aylık olana kadar yani gerci saglıklı olsunlarda kız erkek farketmez.)benim daha cinsiyetini ögrenmeme 1.5 ay varr çok sabırsızım ben :))gecen gittigimizde kalp atışını tam duyamamıştım ultrasyon bozuktu dün o kadar net durdum ki maşallah melegime o kadar güzel atıyorki kalbi mükenmel bir şey allahım tamamamına erdirsin inş rahman dün d.r izin aldık görüntüleri ve kalp atışını kaydetmek için eşim kaydetti ama heycandan en son kayıt dügmesine basmayı unutmuş bir baktım hiç bir şey kaydetmemiş çok üzüldüm neyse inş bir dahaki gidişime kaydederimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3zemuszemuszemuszemuszemuszemus
merhaba kizlar aysecim gecmis olsun dikkat edin kendinze.
herkes iyi mi kizlar temmuzcum transferine az kaldi, heyacanlisindir.
cigdocum daha iyisin cok sevindim sabirli ve guclu gecirmeye calis bu bekleyisi biliyorum zor ama bir yandan da cok zevkli:)) Insallah sonu cok guzel biticek.
hamişşş olanlar unuttu bu topiği haberde alamıyoruz onlardan sağolsun ayşe zeynep nursen onlar yanlız bırakmıyo topiğimizi :) özlemcimmm hoşgeldin nasılsın tatlım
ayşecim aramızda tam bir hafta var doğum aynı bile olabilir :) ogünleri görürsek tabii
valla gülüm transfer için hiç heyecanım yok nedense
yarın akşam annem bana gelicek izin aldım 2 gün 2 günde haftasonu 4 gün dinlenicem inşallah bakalım az kaldı bekleme sürecine bende giricem heralde 22 haziran test günüm olur bana dua edin kızlar.
valla gülüm transfer için hiç heyecanım yok nedense
yarın akşam annem bana gelicek izin aldım 2 gün 2 günde haftasonu 4 gün dinlenicem inşallah bakalım az kaldı bekleme sürecine bende giricem heralde 22 haziran test günüm olur bana dua edin kızlar.
canımcıgım merhaba heycanın olmamasına sevindim rahat ol herşey çok iyi olacak dualarım seninle öpüyorum seni..
temmuzcum seni yazicagiz Insallah listeye cigdoyla beraberkendini zamana ve suyun akisina birak bak nasil da guzel olucak
eşim çok rahat deli ediyo beni
bana çok fazla kafaya takacak bişey yok operasyon geçirmeyeceksin gidicez gelicez okadar diyo okadar kolay söylüyoki sanki işlemden kortuğumu düşünüyo şu erkeklerle kadınlar ne kadar farklı nekadar yüzeysel yaşıyorlar hayatı.
canlarııım kader arkadaşlarım ;
yarım saattir yokluğumda olanları okuyordum:kedi:
okurken kımı zaman uzuldum kımı zaman sevındım hamiş arkadaşlarımı tebrik edıyorum rabbim tamamına erdırsın:Saruboceq:
meleklerıne bu seferlık kavusamayan kardeslerıme özellıkle- zübeydecim sana-rabbimden sabır dılıyorum:Saruboceq:
çigdocum canıım ne gelişmeler olmuş sanal olarakta olsa yanında olamadım canım benım inşallah meleğin sana tutunur ve hiçç bırakmaz:Saruboceq:
arkadaşlarım şimdi kendimi anlatimbuyrunnnnnnnnn
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ikizlerimiz beni üzüyor teyzeleri
3 haftadır kanamam var ve prognex iğne oluyorum ve canım o kadar acıyor ki anlatamam.bel ağrısı kasık ağrısı da cabası:gitme:
sürekli yatıyorum onun için yazamıyorum sizlere:sinifsinif:
bebişleriyiler kalp atışlarıda iyi inşallah düşük tehlikesini atlatırız bize dua edın teyzeleri:Saruboceq:
yarın tekrar dr a gıdeceğim insallah hayırlı haberler alırız
hepinizi öpüyorum rabbim hepimize bebişlerimizi nasip etsin onları kokulu kokulu öpelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?