Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

allah korusun tatlım getirme öyle şeyler aklına hayırlısı ile alacaksın bebişini kucağına sen sıkma canını bebişide tedirgin etme kızarız sonraaa sana bak

saol cnm evet haklısın bebegimi tedirgin etmiyim ne bilim sürekli başıma kaza gelince insan ister istemez korkuyor

merhaba kizlar aysecim gecmis olsun dikkat edin kendinze.
herkes iyi mi kizlar temmuzcum transferine az kaldi, heyacanlisindir.
cigdocum daha iyisin cok sevindim sabirli ve guclu gecirmeye calis bu bekleyisi biliyorum zor ama bir yandan da cok zevkli:)) Insallah sonu cok guzel biticek.

hamişşş olanlar unuttu bu topiği haberde alamıyoruz onlardan sağolsun ayşe zeynep nursen onlar yanlız bırakmıyo topiğimizi :) özlemcimmm hoşgeldin nasılsın tatlım

canım benim yaa ne güzel maaşallah herşey yolunda tüm sıkıntılar bitti. inşallah son haftamızda da böyle konuşuruz ohh deriz ne kolay hamilelikti deriz.
annem de öyle diyor senin kızın olacak diyor ben de çok kız istiyordum ama içime erkek gibi geliyor.

valla gülüm transfer için hiç heyecanım yok nedense
yarın akşam annem bana gelicek izin aldım 2 gün 2 günde haftasonu 4 gün dinlenicem inşallah bakalım az kaldı bekleme sürecine bende giricem heralde 22 haziran test günüm olur bana dua edin kızlar.

hamişşş olanlar unuttu bu topiği haberde alamıyoruz onlardan sağolsun ayşe zeynep nursen onlar yanlız bırakmıyo topiğimizi :) özlemcimmm hoşgeldin nasılsın tatlım

canımm unutut muyuz dularımız sizlerle rabbim kolaylıkla sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin inşallah.

:)))))))) allah gönlüne göre versin cnm saglıklı olsunda kıs erkek fark etmez::) inş güzel bir hamillelik geçiririz
özlemcimmm hoş geldin cnmmm nerdesin senn? nasılsın cnm
zübeydecim hamileler huyku moduna girdiler o yüzden topige giremiyorlaar :) ben bir haftadır resmen ayakta uyuyorm çok şükür şimdi iyiyim bu arada kızlar nedime nerlerde yaaa ondan hiç ses çıkmıyor son durumu ne nasıl bilen var mı?

ayşecim aramızda tam bir hafta var doğum aynı bile olabilir :) ogünleri görürsek tabii

:) inş cnm benim dogum tam 17 ocak 2011 yılına denk geliyormuş d.r öyle söyledi:) inş normal dogum yaparım ben sezaryan istemiyorm:Saruboceq:

maşallah rahat olman çok güzel cnm hadi hayırlısı olsun bol bol şanslarr sanaa:)))

nedimeyi bende cok merak ediyorum insallah kendisi de bebegi de cok iyidir.
temmuzcum edicez tabii canim Insallah gonlunuze gore olsun her sey, 4 gun dinlenmen yeteceiktir canim sonra da asiri hareketlerden uzak durursun yeter. bence zaten kadin bu sureci evde yatarak gecirmek yerine kafasini mesgul edicek baska seylerle gecirmeli bunu bana anlatan turkiyede bir embroyologtu, iki gun istirahat yeterli sonra sinemaya fgidin, yemege gidin, neyi seviyorsaniz asiri yorulmadan onu yapin demisti tabii ben cok yorgun ve bas donmeli gecirmistim sureci beni rahatlatan yatmak olmustu o yuzden:))

canımcıgım merhaba heycanın olmamasına sevindim rahat ol herşey çok iyi olacak dualarım seninle öpüyorum seni..

canımcıgım merhaba heycanın olmamasına sevindim rahat ol herşey çok iyi olacak dualarım seninle öpüyorum seni..

canım benim çok sağol
heyecanlı değilim galiba biraz şaşkınım ondan heralde hiç birşey hissetmiyorum şimdilik yarın bakalım nasıl olacam.

temmuzcum seni yazicagiz Insallah listeye cigdoyla beraber kendini zamana ve suyun akisina birak bak nasil da guzel olucak

temmuzcum seni yazicagiz Insallah listeye cigdoyla beraber kendini zamana ve suyun akisina birak bak nasil da guzel olucak

şimdi rahatım ama inşallah bekleme sürecinde de rahat olurum
herkezin dediği beklemek en zoru
Rabbim sabır versin pozitifse kucağıma almak nasip etsin ,negatifse metanet versin

eşim çok rahat deli ediyo beni
bana çok fazla kafaya takacak bişey yok operasyon geçirmeyeceksin gidicez gelicez okadar diyo okadar kolay söylüyoki sanki işlemden kortuğumu düşünüyo şu erkeklerle kadınlar ne kadar farklı nekadar yüzeysel yaşıyorlar hayatı.

canım benim erkekler ve kadınlar okadar farklıkı bence onların biraz daha rahat olmaları sanki iyi gibi bizim gibi olsalardı hayat çekilmezdi gibi:)) bizler rahat olamıyoruz malesef ben hala herşeyi takıyorum ne olacak nasıl olacak herşeyin detayını düşünüyorum

canlarııım kader arkadaşlarım ;
yarım saattir yokluğumda olanları okuyordum:kedi:
okurken kımı zaman uzuldum kımı zaman sevındım hamiş arkadaşlarımı tebrik edıyorum rabbim tamamına erdırsın:Saruboceq:
meleklerıne bu seferlık kavusamayan kardeslerıme özellıkle- zübeydecim sana-rabbimden sabır dılıyorum:Saruboceq:

çigdocum canıım ne gelişmeler olmuş sanal olarakta olsa yanında olamadım canım benım inşallah meleğin sana tutunur ve hiçç bırakmaz:Saruboceq:
arkadaşlarım şimdi kendimi anlatimbuyrunnnnnnnnn

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ikizlerimiz beni üzüyor teyzeleri
3 haftadır kanamam var ve prognex iğne oluyorum ve canım o kadar acıyor ki anlatamam.bel ağrısı kasık ağrısı da cabası:gitme:
sürekli yatıyorum onun için yazamıyorum sizlere:sinifsinif:
bebişler iyiler kalp atışlarıda iyi inşallah düşük tehlikesini atlatırız bize dua edın teyzeleri:Saruboceq:
yarın tekrar dr a gıdeceğim insallah hayırlı haberler alırız
hepinizi öpüyorum rabbim hepimize bebişlerimizi nasip etsin onları kokulu kokulu öpelim inşallah

canım benim geçmiş olsun sen elinden geleni yapıcaksın bebişlerinde annesine sıkı sıkı tutunacak Allahım güzel yazılar yazsın hepimiz adına iki tane meleğin adına
atlatıcaksın merak etme kucağına alınca biticek bütün kaygılar acılar Allaha emanet olun üçünüzde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…