Yolunda gidiyor sanırım Nedimeciğim... İlaç dozum düştü... Yarın 10. gün, kontrolüm var.. Yüksek ihtimalle yarın toplama günüm belli olur diye umuyorum.. Benim biraz uzun oldu, yumurtalar geç gelişti, çok ilaç kullandım...ama hayırlısı olsun...
Sen nasılsın...
Az kaldı canım yaaa:)) Sabah ola hayrola.. Valla yürüyen folluk gibi hissediyorum kendimi:)) Dünki kontrolde doktor gülmekten kırıldı, ona da dedim aynışeyi:))) Bi de bu kadar ilaca sadece 6 tane yumurtlattınız, barı çift sarılı olsalar da bişeye benzeseler dedim, adamcaz gülmekten ultrasona bakamadı.. delikafadulden
yarın sabah yine doktordayım bakalım hayırlısı hepimiz için:)
geçmiş olsun pany.sorununun halledilmesine sevindim.inşallah herşey yolunda gider canım.
slm kızlarrr!
neler oldu nelerrrreyvahedigeldismile
adetın 2.gunu gıttım ultrosona gırdım veeeee kocaman bı kist sol tarafta tam 8 cm.akannehir
dr dedı ya kistin içini bosaltcaz yada 1 ay dogum kontrol hapı kullanacaksın eger kuculmezse yıne kisti bosaltırız eşimde şimdi olurmu dıyınce karnımda ac olunca acilen ameliyathene anestezili kistin sırıngayla içini bosalttılar.sonra kanlarım ii gelince gonol -f e basladık cok sukur ama tabı benım
moral sıfır ne olcak nasıl olcak tedavi baslıcak derken neler geldı basıma zaten 2 hafta onca de ofıs olmustum
:bbo:
neyse sonucta basladım 3 gundur ıgnelerımı oluyorum bugun kan verdım gonol-f devam bi ilaç daha var baskılama ona galıba yarın baslıcam
yumurtalarımı gordum mınnoşlar buyumeye baslamışlar sız neler yapıyosunuz benım 3 gunum boyle hareketlı gectııııııı
-tatlicadiarzu-
zübeydecim ,sel,benmasal hiç ortalıkta yoksunuz kendinizi özletiyorsunuz :teytey:
merhaba kızlar bişiy soucam tedavi için rahim filmi çektirdiniz mi ben geçen ay ay aşıla olmuştum onda yaptırmadım bu ay da tüp bebek düşünüyorum ama şu an doğum konrrol kapı kulanıyorum.1 hafta sonra gidicem tekrar .Acaba rahim filmi isterler mi biraz korkuyorumda
Az kaldı canım yaaa:)) Sabah ola hayrola.. Valla yürüyen folluk gibi hissediyorum kendimi:)) Dünki kontrolde doktor gülmekten kırıldı, ona da dedim aynışeyi:))) Bi de bu kadar ilaca sadece 6 tane yumurtlattınız, barı çift sarılı olsalar da bişeye benzeseler dedim, adamcaz gülmekten ultrasona bakamadı.. delikafadulden
yarın sabah yine doktordayım bakalım hayırlısı hepimiz için:)
canım nedime.annemgilin ordaydım.dedimya yurtdışından kız kardeşim geldidiye.bugünde erciyes dagına çıktık.nette olmadıgım zaman dışarda oluyorum canım.eve girer girmez neti açıyorum.çünkü sizleri çok özlüyorum............ pozitif enerji alıyorum.bu sefer allahın izniyle hamile olacagım inş..............................
canım nedime 59 tekirdağ neresindensin
Yolunda gidiyor sanırım Nedimeciğim... İlaç dozum düştü... Yarın 10. gün, kontrolüm var.. Yüksek ihtimalle yarın toplama günüm belli olur diye umuyorum.. Benim biraz uzun oldu, yumurtalar geç gelişti, çok ilaç kullandım...ama hayırlısı olsun...
Sen nasılsın...
hımm ne güzel kız kardeşin var çok güzel bir duygu değil mi? onunla bol bol zaman geçirmeye çalış... Allah sana da 2 kız 1 oğlan versin inşallah olumunekankayizsmile net ten fazla uzak kalma seni özlüyoruz canım.. dualarım tüm arkadaşlarım vesenin için canııımmmm olumunekankayizsmile
vallah olur mu olur selcim..ben bilmem ama YARADAN bilir....:Saruboceq:
kızlar evo evo opuda şimdi dua edelim onaaaaaaa
sağol canım.ben bugünlerde biraz sinirliyim benim süreki kullandığım antideprasanlarım vardı biryandan onları bırakmaya çalışıyorum bir yandan regli günlrim geldi ve de bu tedavini sonucunu beklemek müthiş bir gerginlik içerisindeyim....canım bu tedavi de kullanılan ilaçlar kilo aldırırıyor mu????????? :teselli:
selcim ben opuda değilim daha canım.karıştırdın galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?