Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

qualıty maşallah az kalmış sana da.inşallah güzel haberlerini alırız :)

Az kaldı canım yaaa:)) Sabah ola hayrola.. Valla yürüyen folluk gibi hissediyorum kendimi:)) Dünki kontrolde doktor gülmekten kırıldı, ona da dedim aynışeyi:))) Bi de bu kadar ilaca sadece 6 tane yumurtlattınız, barı çift sarılı olsalar da bişeye benzeseler dedim, adamcaz gülmekten ultrasona bakamadı.. delikafadulden

yarın sabah yine doktordayım bakalım hayırlısı hepimiz için:)

ilahi ya çok güldüm valla süpersin kaydirigubbakcemile3genelde hemşireler yapar ya esprileri ortam yumuşasın diye.sen onları güldürmüşsün Allah da seni güldürsün canım :)

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun hayırlı olsun tedavinde emin olki larşımıza ne çıkacagı belli olmuyor gidiyoruz dr. bir süprizle karşılaşabiliyoruz bende ay sonu başlıyacagım 4 gün önce gititm hormonlara bakıldı fsh yuksek çıktı erteleyelim falan dedi yok dedim bir an önce yapalım dedim hayırlısı ne diyelim sanırım herşey şans kısmet...

zübeydecim ,sel,benmasal hiç ortalıkta yoksunuz kendinizi özletiyorsunuz :teytey:

canım nedime.annemgilin ordaydım.dedimya yurtdışından kız kardeşim geldidiye.bugünde erciyes dagına çıktık.nette olmadıgım zaman dışarda oluyorum canım.eve girer girmez neti açıyorum.çünkü sizleri çok özlüyorum............ pozitif enerji alıyorum.bu sefer allahın izniyle hamile olacagım inş..............................

canım iki sefer çektirdim.ilkinde normal haplarla tedavi içindi19 yaşımda hiçbirşey hatırlamıyorum.tüplerim açıktı.en son semra kahraman istedi.33 yaşımda 2.ciyi çektirdim.eh birazzzzzzzzzzz neyse.sol tüpün içi sıvı doluymuş ameliyatla alındı.ben daha öncede 2 tüpbebek yaptırmıştım.semra hanım yazık olmuş boşuna yapılmış dedi.çünkü o sıvı rahimdeki embriyo üzerine akarmış.gelişmezmiş.bakalım 4 ay oldu şimdi yine tüpbebege başlayacagım.anlatabildimmi.bütün testleri yaptırmasını iste ......................biz sebebsiz infertiliteyizzzz

bende aynı senin gibiyim.ultrasondo sol yumurtalıgım yukarda oldugu için dr arar durur.bende karnıma bastırayım o yumurtalıgım gezmeye gider dedim dr güldü.........birde en son rahim filminde kadın dogum drum röntgenciye beni anlatıp bu yavrum senelerdir ugraşır böyle dedi.dr kaçyıllık evlisin dedi bende 16 deyince.röntgen uzmanı olmadımı dedi.bende yok daha beceremedik dedim..................

hımm ne güzel kız kardeşin var çok güzel bir duygu değil mi? onunla bol bol zaman geçirmeye çalış... Allah sana da 2 kız 1 oğlan versin inşallah olumunekankayizsmile net ten fazla uzak kalma seni özlüyoruz canım.. dualarım tüm arkadaşlarım vesenin için canııımmmm olumunekankayizsmile

sağol canım.ben bugünlerde biraz sinirliyim benim süreki kullandığım antideprasanlarım vardı biryandan onları bırakmaya çalışıyorum bir yandan regli günlrim geldi ve de bu tedavini sonucunu beklemek müthiş bir gerginlik içerisindeyim....canım bu tedavi de kullanılan ilaçlar kilo aldırırıyor mu????????? :teselli:

kız nasıl olsun o ümidimizide elimizden aldılar.çünkü 2 embriyo hakkımız varrrrrrrrrrrrrrrr....................

Canımcım, bir çok arkadaş kilo aldığını söylemişti.. ama inanmayacaksın ben kilo verdim:) Anlamadım neden .. İğnelere başladığımdan beri 2.5 kilo vermişim. gerçi ben çok üzüntü ile geçirdim bu dönemi, benim kilo kaybım buna bağlı sanırım.. Ama bu iyiye işaret olabilir, demekki dikkat edersen kilo almazsın.. Takma kafana bunları.. Alsan da verirsin nolcak ki,, Bu iğnelerle alınan kilo değil aslında.. vucut şişiyor hormanlardan, sonra etkileri geçince de normale dönersin dert etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…