Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Canlarım selam,

Valla heyecanlıyım bakalım nolucak, sabah yapıcaam Özlemcim merak etme sen ama karnım ağrımaya başladı pek umutlu değilim aslında, olmadı önümüzdeki maçları bakıcaz artık tabiki üzüleceğm ama her şey Güzel Allahımdan..

klava:klava:
sus bakem konusma boole hamile kadinlarin da karni agriyor hatta cogu kadin bu regle agirisini hamilelik belirtisi olarak yorumluyor. gercek hamileligimde de kimyasalinda da bende agrimisti pedle gezmistim hatta o derece emindim regle agrisindan ama hamileliktenmis. ilkini kastetdiyorum ikincisinin ne oldugunu ben de anlamis degilim kaydirigubbakcemile3

canim gulucugumu sonda yanlis anlama hani kimyasal gebelik diyorlar ya ben kisa da olsa gebe miydim degil miydim anlamiyorum ve gulmek geliyor icimden kimyasal dendiginde ondan guldum :uhm:

Canımmmmm niye yanlış anliim kii, işte sen öyle güçlü bir kadınsın ki hemencecik toparlandın duruma gülebiliyorsun bileolumunekankayizsmile

yok sekerim sinirden guluyorumdur belki de neyse guluyorum ne yapayim ya agliycan ya gulucen:))) Allah aglatmasin.
guzel haber geitireceksin bize Insallah, hepimiz dua ediyoruz bunun icin. sen de inan.

merhaba hanımlar nasılsınız bebişler nasıl sonuç bekleyen arkadaşlarada bol şans ben bugun dr. gittim malesefki güzel haberim yok yarın kürtaj olacagım bu aşamaya kadar gelip elimden kayıp gitmesine çok üzülüyorum daha önceki hikayemle aynı olması yıktı beni bir sonraki denemede belki pgt uygulaması yapılır bilemiyorum ben 21 fsh hamile kalmıştım sonucumda gayet iyidi olmayınca olmuyor sanırım kısmet bir kaç günü atlatayım önümüzdeki maçlara devam artık kendinize iyi bakın bebişlerinize tanrım kucagınıza almayı nasip etsin yaşadıklarım çok zor inanınki herşey gönlünüzce olur öpüyorum sizleri biraz ara verecegim nete grimeye arada hatrınızı sormak için yazarım sevgiyle kalın.... destekleriniz için tşk. ediyorum..

panadolcum cok uzuldum canim, inan yuregimde hissettim acini cok yogun sekilde....
biliyorum ne acidir heleki kurtaja girmek.....
cok yurekten hemen onumuzdeki birkac ay icinde dogal hamile kalmani diliyorum.
test sonuclarini bir kenara birak oyle hormon aldikki onumuzdeki aylar yumurtaliklarimiz cok aktif olucak..
neyse bunlari sonra da konusuruz su an icin en onemlisi bu gunleri atlatman.
kacgundur aklimdasin inan sormaya korktum lutfen bizi habersiz birakma...

panadolcumm canım inan çok üzüldüm söylencek bişi yok biliyorum ne kadar üzülme desem de boş biliyorum ama bir an önce toparla kendini önümüzdeki maçlarda daha pozitif daha umutlu olalım bebişlerimizi öyle sıkı tutalım ki bırakmasınlar bizi bir an önce seni tekrardan buralarda görmek istiyorum

Canımın içi Allahım yardımcın olsun, gönlünden geçen ne varsa gerçekleştirsin, nolur kendini yıpratma, sen güçlü bir kadınsın unutma....

Kızlar,

Akşam eşim toplantısı olduğu için geç geldi ve test alamamış ama illaki gel nöbetçi eczane bulalum dedi ve 2 tane 3,5 tl.lik (en ucuzu sanırım bunlar) test aldık ve dayanamadık akşam yaptık birini ve diğerini de sabah;

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Silik de olsa 2.çizgiyi gördük:bbo::sm_cool:

İnanamadın ilk önce sonra ellerim titredi zangır zangır eşimi çağırdım o da var işte dedi, sabaha kadar uyuyamadım inanın, Allahım nazarlardan saklasın ve tamamına erdirsin inşallah

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: allahhhhhhhhhh yaşasın sabah sabah çok güzel bi haber verdin çok sevindim e sen bi gidip kan testi versene canımın içi bakalım kaç çıkıcak...hadi hadi yaaa.............şimdi versen akşam 4 gibi çıkar

Canım benim çok saol, ama kan testine (gerçi diğerlini de birlikte yaptık) eşimde illa gelmek istiyo ve haftaiçide çalışıyo, inan bende gitmek istiyorum ama onuda kırmak istemiyorum. Cuma gidicez kan için sanırım, benim durumum senin gibiyde tatlım, 5.gün embriyosu ve diğerleride dondurulmadı, sence sonuç bu zamandan sonra değişir mi?

Kaygıların biri bitiyo diğeri başlıyo dimi, şimdi değerler nasıl, katlanıcak mı, kese, kalp atışı, ikili test...

Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

ayy çok sevindim canım allah tamamına erdirsin senin gözüne artık bi kaç gün uyku girmez bundan sonra artık beklentilerin ardı arkası kesilmez keseydi kalbiydi sakin bi şekilde geçirmeye çalış hamilelik günlerini çooook sevindim yaaa

Saol tatlım ama hala rüya gibi, inanamıyorum, çok şükür rabbime:teytey::teytey::teytey:

cigdocummmmm canıımmm çok sevindim meleğim yaaa allahım yaaa çok iyi geldi bu haberrr harikkaaa

Zübeydecim canımmm, Allah razı olsun tatlımmmm, darısı en kısa zamanda senin başına inan bunu yürekten diliyorum, Allah yüreğinden geçenlerin hepsini gerçek yapsın iyi yüreklim...olumunekankayizsmile

canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başıma olur inşallah bugün 6. günüm benimde 4 gün sonra bende size güzel haberler yazarım inşallah.

kızlar bende de hiç bir belirti yok kendimi yormadan günlük hayatımı yaşıyorum okadar ne umutlanmak istiyorum ne de umudumu yitirmek çok garip herşey kader nasip kısmet Allahım dualarımızı kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…