Canlarım selam,
Valla heyecanlıyım bakalım nolucak, sabah yapıcaam Özlemcim merak etme sen ama karnım ağrımaya başladı pek umutlu değilim aslında, olmadı önümüzdeki maçları bakıcaz artık tabiki üzüleceğm ama her şey Güzel Allahımdan..
Canımmmmm niye yanlış anliim kii, işte sen öyle güçlü bir kadınsın ki hemencecik toparlandın duruma gülebiliyorsun bileolumunekankayizsmile
merhaba hanımlar nasılsınız bebişler nasıl sonuç bekleyen arkadaşlarada bol şans ben bugun dr. gittim malesefki güzel haberim yok yarın kürtaj olacagım bu aşamaya kadar gelip elimden kayıp gitmesine çok üzülüyorum daha önceki hikayemle aynı olması yıktı beni bir sonraki denemede belki pgt uygulaması yapılır bilemiyorum ben 21 fsh hamile kalmıştım sonucumda gayet iyidi olmayınca olmuyor sanırım kısmet bir kaç günü atlatayım önümüzdeki maçlara devam artık kendinize iyi bakın bebişlerinize tanrım kucagınıza almayı nasip etsin yaşadıklarım çok zor inanınki herşey gönlünüzce olur öpüyorum sizleri biraz ara verecegim nete grimeye arada hatrınızı sormak için yazarım sevgiyle kalın.... destekleriniz için tşk. ediyorum..
Kızlar,
Akşam eşim toplantısı olduğu için geç geldi ve test alamamış ama illaki gel nöbetçi eczane bulalum dedi ve 2 tane 3,5 tl.lik (en ucuzu sanırım bunlar) test aldık ve dayanamadık akşam yaptık birini ve diğerini de sabah;
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Silik de olsa 2.çizgiyi gördük:bbo::sm_cool:
İnanamadın ilk önce sonra ellerim titredi zangır zangır eşimi çağırdım o da var işte dedi, sabaha kadar uyuyamadım inanın, Allahım nazarlardan saklasın ve tamamına erdirsin inşallah
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: allahhhhhhhhhh yaşasın sabah sabah çok güzel bi haber verdin çok sevindim e sen bi gidip kan testi versene canımın içi bakalım kaç çıkıcak...hadi hadi yaaa.............şimdi versen akşam 4 gibi çıkar
ayy çok sevindim canım allah tamamına erdirsin senin gözüne artık bi kaç gün uyku girmez bundan sonra artık beklentilerin ardı arkası kesilmez keseydi kalbiydi sakin bi şekilde geçirmeye çalış hamilelik günlerini çooook sevindim yaaaKızlar,
Akşam eşim toplantısı olduğu için geç geldi ve test alamamış ama illaki gel nöbetçi eczane bulalum dedi ve 2 tane 3,5 tl.lik (en ucuzu sanırım bunlar) test aldık ve dayanamadık akşam yaptık birini ve diğerini de sabah;
İnanamadın ilk önce sonra ellerim titredi zangır zangır eşimi çağırdım o da var işte dedi, sabaha kadar uyuyamadım inanın, Allahım nazarlardan saklasın ve tamamına erdirsin inşallah
ayy çok sevindim canım allah tamamına erdirsin senin gözüne artık bi kaç gün uyku girmez bundan sonra artık beklentilerin ardı arkası kesilmez keseydi kalbiydi sakin bi şekilde geçirmeye çalış hamilelik günlerini çooook sevindim yaaa
cigdocummmmm canıımmm çok sevindim meleğim yaaa allahım yaaa çok iyi geldi bu haberrr harikkaaa
Kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?