Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

temmuzcum canim senin tabii olmaz agrin sizin cunku toplama yapilmadi hormonlarin baskilanmadi, vucudun dogal hamilelikteki gb rahat ve huzurlu dusunku normal hamile kalan bir kadin gunu gecene kadar hamile oldugunu anliyor mu hayir anlamiyor. tup bebek surecinde de bazi kadinlar tum bu islemleri cok tolere ettigi icin hicbir sey hissetmiyor ornek Masallah cigdo
walla Allah soyletiyor olsun dilimizi isiralim ama bana da siz hamileseniz gb doguryor icime Masallah ikinize de birer

canımsın valla öyle güzel moral veriyorsunki bu mübarek günde Allah senden razı olsun Allahım ne muradın varsa versin.

kızlar ragaip kandiliniz mübarek olsun bu geceyi boş geçirmeyelim arkadaşlar
bu gece peygamber efendimizin ilk rahme düştü ğü gün bizim için dahada anlamlı bir gün inşallah güzel Allahım açılan elleri boş çevirmez hepimizin duaları kabul olur inşallah.

canım benim başın dan beri hep destek oldun hep önemli kritikleri beraber yaptık kimseye anlatamadığımı sana anlattım dertleştik sırlaştık tanıştık Allah razı olsun bu mubarek günde Rabbim ne muradın varsa versin Allahım karı koca ettiğiniz duaları kabul etsin canım benim.

kandiliniz kutlu olsun kizlar gercekten dualarimizi bugun eksik etmemeliliyiz. Allah hepinizi en kisa surede cok saglikli ve hayirli evlatlara kavustursun, ay beni de tabii:))

merak etmezmiyim gülüm aile olduk biz burda sırdaş olduk yoldaş olduk.
içime su serptin Allah razı olsun
Allahım bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin yarın katlanmış olan değerini yazarsın inşallah gülüm.

Canlarım bugün artık bir daha giremem diye yazıyorum.

Yarın sabah erkenden kan testine gidiyoruz, çok heyecanlıyım, inşallah değerim çok iyi çıkar, valla sabahı nasıl edicem bilmem-tatlicadiarzu-

Dularınızı bekliyorum, yarın sonuçları yazarım burdan, herkesi öpt, bu akşam ki dularınızda beni de eksik etmeyin:Saruboceq:

Sevgileropuyorumnanaktan

kızlar hepinizin regaip kandili mubarek olsun saglıklı mutlu umutlu yarınlar ben daha iyiyim yapacak birşey yok olmayınca olmuyor nasip kısmet herşey...

kızlar hepinizin regaip kandili mubarek olsun saglıklı mutlu umutlu yarınlar ben daha iyiyim yapacak birşey yok olmayınca olmuyor nasip kısmet herşey...

dahada iyi olacaksın gülüm zamanla tamamen toparlanacaksın ve önüne bakacaksın ben umutluyum bir sonraki gebeliğin sorunsuz olacak.

günaydınnn kızlar çiğdem gelmemiş galiba daha bence kan sonuçlarıda ii çıkıcak ama ondan duymadan rahat edemicem galina özelden de msj attım ay çabuk gelse sabah verse sonuç 12 gibi çıkar hayırlısı inşallah

zübeydecim sen nasılsın tatlım soramadım ne zamandır

kızlar sabahtan beri çok yoğunum malum cuma yoğunluğu
bu arada cumanız mubarek olsun arkadaşlar.
ben regli olacak gibiyim her an gelecek gibi hissediyorum korkmaya başladım.

kızlar sabahtan beri çok yoğunum malum cuma yoğunluğu
bu arada cumanız mubarek olsun arkadaşlar.
ben regli olacak gibiyim her an gelecek gibi hissediyorum korkmaya başladım.

merhaba canım diğer sayfaya yazmıştım inşallah kavuşursun bebeğine...sorun neydi sizde...

Canlarımmmm,

Sonucum 517 çıktıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Allahım tamamına erdirsin inşallah...

Yorumlarınızı bekliyorum, hepinize hayırlı cumalar diliyorumkaydirigubbakcemile3

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 harikkaaaaa bu harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindimm allahım kucağın aalmayıda nasip etsinnn

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 harikkaaaaa bu harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindimm allahım kucağın aalmayıda nasip etsinnn

Zübeydecim canımın içi çok saol tatlım, Allahım şu mübarek cuma gününde sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin, bizide tamamına erdirsin inşallahopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…