temmuzcum canim senin tabii olmaz agrin sizin cunku toplama yapilmadi hormonlarin baskilanmadi, vucudun dogal hamilelikteki gb rahat ve huzurlu dusunku normal hamile kalan bir kadin gunu gecene kadar hamile oldugunu anliyor mu hayir anlamiyor. tup bebek surecinde de bazi kadinlar tum bu islemleri cok tolere ettigi icin hicbir sey hissetmiyor ornek Masallah cigdo
walla Allah soyletiyor olsun dilimizi isiralim ama bana da siz hamileseniz gb doguryor icime Masallah ikinize de birer
cigdocum temmuzumm bu mübarek günde ALLAHIM gönlünüze göre versin ve benim içimden bi ses ikinizinde hamile olduğunu söylüyo ki temmuzcum ilk günden beri sana bunu söylüyorumm belirti arama belirtisiz çok hamile kalan arkadaşlarımız oldu bende belirti vardı da ne oldu :) güzelim allahım dualrımızı boşa çevirmesin bu mübarek günde
Canım benim beni düşündüğün için çok saol, ama teste yarın gideceğiz, eşimde gelmek istiyo, onu kıramadım bende, sabrediyorum.
Tatlım bende öle yerleşme kanaması olmadı, pembe akıntıda olmadı, ayrıca hiç bir belirti de yaşamadım belki de düşünmedim bu konuyu ondandır belki de kendime en kötüye hazırlıyayım ki çok üzülmeyeyim diye ne bilim tatlım işte..
Sende düşünme Allahım hayırlısını istedik o da öle versin, merak etme seninde olucak sanki bana öle geliyokaydirigubbakcemile3
kızlar hepinizin regaip kandili mubarek olsun saglıklı mutlu umutlu yarınlar ben daha iyiyim yapacak birşey yok olmayınca olmuyor nasip kısmet herşey...
iyi gizemcim nasıl olsunn bildiğin gibi dinleniyorum
kızlar sabahtan beri çok yoğunum malum cuma yoğunluğu
bu arada cumanız mubarek olsun arkadaşlar.
ben regli olacak gibiyim her an gelecek gibi hissediyorum korkmaya başladım.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 harikkaaaaa bu harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindimm allahım kucağın aalmayıda nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?