Canım benim çok saol, ama kan testine (gerçi diğerlini de birlikte yaptık) eşimde illa gelmek istiyo ve haftaiçide çalışıyo, inan bende gitmek istiyorum ama onuda kırmak istemiyorum. Cuma gidicez kan için sanırım, benim durumum senin gibiyde tatlım, 5.gün embriyosu ve diğerleride dondurulmadı, sence sonuç bu zamandan sonra değişir mi?
Kaygıların biri bitiyo diğeri başlıyo dimi, şimdi değerler nasıl, katlanıcak mı, kese, kalp atışı, ikili test...
Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başıma olur inşallah bugün 6. günüm benimde 4 gün sonra bende size güzel haberler yazarım inşallah.
cigdocum harikaaaaaaaaa haber Masallah
Insallah harika ilerleyecek rahat ol gonlunu ferah tut
30temmuzcum sana haftalar önce ne demiştim senle ben haziran hamişi olcaz demiştim, Allahım yüzümüze baksın inşallah, isteyen herkesein yüzüne baksın,
Canım benim durumum hala net değil ama yani elimde bi tek idrar testi var diye öle diyorum, Allahım tamamına erdirir inşşallah, ben de hiç bir belirti olmadı cnm..kaydirigubbakcemile3
temmuzummm tatlımmm ne olur bişi düşünme olucak sende cigdo gibi hamiş olcaksın bitanemmm ne olur olumsuz bişi düşünmee olucak allahın izni ilee topiğimiz uğurlu bizim arada bizler olsak ta :) sizlere uğurlu gelicek
kızlar bi şey sorucam size, bu idrar testleri ne kadar güvenilir? Yarın kan vericem ama yine korkuyorum işte...
Kızlar bi şey sorucam size, bu idrar testleri ne kadar güvenilir? Yarın kan vericem ama yine korkuyorum işte...
panadolcum cok uzuldum canim, inan yuregimde hissettim acini cok yogun sekilde....
biliyorum ne acidir heleki kurtaja girmek.....
cok yurekten hemen onumuzdeki birkac ay icinde dogal hamile kalmani diliyorum.
test sonuclarini bir kenara birak oyle hormon aldikki onumuzdeki aylar yumurtaliklarimiz cok aktif olucak..
neyse bunlari sonra da konusuruz su an icin en onemlisi bu gunleri atlatman.
kacgundur aklimdasin inan sormaya korktum lutfen bizi habersiz birakma...
panadolcumm canım inan çok üzüldüm söylencek bişi yok biliyorum ne kadar üzülme desem de boş biliyorum ama bir an önce toparla kendini önümüzdeki maçlarda daha pozitif daha umutlu olalım bebişlerimizi öyle sıkı tutalım ki bırakmasınlar bizi bir an önce seni tekrardan buralarda görmek istiyorum
Canımın içi Allahım yardımcın olsun, gönlünden geçen ne varsa gerçekleştirsin, nolur kendini yıpratma, sen güçlü bir kadınsın unutma....
panadol geçmiş olsun neden kürtaj oldun ........negatif sonucumdan beri topige girmiyorum.bu topigi ben açtım ama yaşadıklarım bu sefer agır geldi.......toparlayamadım kendimi..ama ara ara takip ediyorum sizi..şimdi neden kürtaj oldugunu bulamadımm geçmiş olsun
cigdo cum sesin çıkmadı merak ediyoruz tatlım güzel haberi yazda bi halay çekelim keyfimiz yerine gelsin yüzümüz gülsün.
ben sana bişey soracam gülüm senin yerleşme kanaman oldumu yada pembe belirtin bende olmadıda ondan sordum belirti aramıyorum ama hiçmi belirti olmaz yaw ben gayet sağlıklığım ne ağrı ne uyku ne halsizlik ne yerleşme kanaması insan olmadı galiba demeden edemiyo malesef sadece çok sakinim tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?