Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

hımmm o zaman beklemelisin tabi

endişeler hiç bitmez cnm biymeyecekte
kucağımıza aldığımıda bile devam edecek

çünkü anneyiz artık annelik işte bu

canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başıma olur inşallah bugün 6. günüm benimde 4 gün sonra bende size güzel haberler yazarım inşallah.

30temmuzcum sana haftalar önce ne demiştim senle ben haziran hamişi olcaz demiştim, Allahım yüzümüze baksın inşallah, isteyen herkesein yüzüne baksın,

Canım benim durumum hala net değil ama yani elimde bi tek idrar testi var diye öle diyorum, Allahım tamamına erdirir inşşallah, ben de hiç bir belirti olmadı cnm..kaydirigubbakcemile3

temmuzummm tatlımmm ne olur bişi düşünme olucak sende cigdo gibi hamiş olcaksın bitanemmm ne olur olumsuz bişi düşünmee olucak allahın izni ilee topiğimiz uğurlu bizim arada bizler olsak ta :) sizlere uğurlu gelicek

canım benim ağzın bal yesin inşallah güzelim
benim içim rahat gayet yolunda gidicek herşey değerin ikiye katlana katlana artacak
ben idrar testi yapmaya cesaret edemiyorum pazar günü kan testi yaptıracam bugün 6. günüm pazar günü 10. günüm varsa çıkar yoksa yok yapacak bişey yok yani.

canım benim Allah razı olsun inşallah gülüm ya
bakalım şu 4 günü de bir atlatsam Allahın izniyle insan ya yoksa diye düşünmeden edemiyor karnıma bakıp bebiş ordamısın gittin mi kaldın mı diyorum ne ses var ne seda cvp vermiyo kaydirigubbakcemile3

Kızlar bi şey sorucam size, bu idrar testleri ne kadar güvenilir? Yarın kan vericem ama yine korkuyorum işte...

Kızlar bi şey sorucam size, bu idrar testleri ne kadar güvenilir? Yarın kan vericem ama yine korkuyorum işte...

iki kere yapmişsın hem akşam hem sabah bide normal test yapmışsın
hamilesin güzelim bendece zübeyde haklı hiç düşünme bile yarında kan ver kafan rahatlasın.

canımcıgım çok sagol destegin için sizleri çok seviyorum iyiki varsınız inanki sanki yıllardır sizleri tanıyor gibiyim çok yakın arkadaşlarımla paylaşamadıgım konuları paylaştım günüm kötü geçti kürtaj oldum çok kanamam oldu genetik yapılacak sonucunu 2 ay sonra alacagım pataolojiye gitti onun sonucu haziranın 29 alacagım hayırlısı artık biraz kendime geleyim önüme bakacagım herşey olacagına varıyor seninde içinde hayırlısı olur umarım öpüyorum

ah canım benim umarım bir sonraki aşamalarda olumlu sonuçlar alırız tekrar sonuna kadarda devam ederiz sizlerden vaz geçmem biraz şu dönemi atlatayım diyorum kendine iyi bak..

Canımın içi Allahım yardımcın olsun, gönlünden geçen ne varsa gerçekleştirsin, nolur kendini yıpratma, sen güçlü bir kadınsın unutma....

canım seni şimdiden çok tebrik ederim inanki çok sevindim sonuna kadar devam eder sevincin canım iyi olacagım söz veriyorum sonucun katlanır inşallah öpüyorum

panadol geçmiş olsun neden kürtaj oldun ........negatif sonucumdan beri topige girmiyorum.bu topigi ben açtım ama yaşadıklarım bu sefer agır geldi.......toparlayamadım kendimi..ama ara ara takip ediyorum sizi..şimdi neden kürtaj oldugunu bulamadımm geçmiş olsun

merhaba canım teşekkür ederim kürtaj sebebim tüp bebek yaptırdım pozitif sonuç aldım kese görüldü kalp atışı duyulmadı malesef çok zor bende zamanla toparlanırım herşey bizler için elimden birşey gelmiyor şuan 2 kez yaşıyorum canım ben bu acıyı aynı herşey genetik araştırma yapılacak bakalım artık umarım sen iyisin şuan sevgiyle kal..

panadolcum cok gecmis olsun, kurtajdan sonra kanamam cok az olmustu kanaman konusunda takip et durumu yakindan, endiselendirmek istemiyorum ama cok kanamam oldu dedin diye dikkatini cekmek istedim. cok kanaman olursa ara demisti doktorum. gerci doktorun cok dedigi cidden azalmayan yogun bir kanamaydi.
genetik yaptirman cok iyi olmus, bir dahakine bunlari yasamaman icin pgt yaptirirsin belki. burda yapsalar ikincisine bende cok istiyorum ama burda o kadar istege bagli bir durum degil ama inan tup bebekte hep dusundugum seydir neden direk pgt yapip isimizi kolaylastirmazlar diye. turkiyede bu firsati iyi degerlendirmeniz lazim merkezler cok daha ilimli yaklasiyorlar buna. bence sen uc bes aya ya dogal ya da tup bebekle cok saglikli bir hamilelik yasayacaksin, ben oyle hissediyorum,Insallah Allah soyletiyordur.
selcim durumunu bilmiyorum baslarda pek yoktum bu formda ama umarim daha cok gelirsin senin bu topigin aslinda cok cok ugurlu bakma biz arada bir iki nazari olduk topigin; umarim gelirsin ve sana da ugur getirir. panadol kalp atisini alamadai ne yazikkki...
cigdocum yarin guzel haberini bekliyorum, Insallah oldu bu is, dualarimiz kabul oldu Insallah.

cigdo cum sesin çıkmadı merak ediyoruz tatlım güzel haberi yazda bi halay çekelim keyfimiz yerine gelsin yüzümüz gülsün.
ben sana bişey soracam gülüm senin yerleşme kanaman oldumu yada pembe belirtin bende olmadıda ondan sordum belirti aramıyorum ama hiçmi belirti olmaz yaw ben gayet sağlıklığım ne ağrı ne uyku ne halsizlik ne yerleşme kanaması insan olmadı galiba demeden edemiyo malesef sadece çok sakinim tuhaf.

Herkesin mübarek regaip kandili mübarek olsun canlarım, Allahım bu mübarek günde bütün dualarımızı kabul etsin:Saruboceq:

Canım benim beni düşündüğün için çok saol, ama teste yarın gideceğiz, eşimde gelmek istiyo, onu kıramadım bende, sabrediyorum.

Tatlım bende öle yerleşme kanaması olmadı, pembe akıntıda olmadı, ayrıca hiç bir belirti de yaşamadım belki de düşünmedim bu konuyu ondandır belki de kendime en kötüye hazırlıyayım ki çok üzülmeyeyim diye ne bilim tatlım işte..

Sende düşünme Allahım hayırlısını istedik o da öle versin, merak etme seninde olucak sanki bana öle geliyokaydirigubbakcemile3

cigdocum temmuzumm bu mübarek günde ALLAHIM gönlünüze göre versin ve benim içimden bi ses ikinizinde hamile olduğunu söylüyo ki temmuzcum ilk günden beri sana bunu söylüyorumm belirti arama belirtisiz çok hamile kalan arkadaşlarımız oldu bende belirti vardı da ne oldu :) güzelim allahım dualrımızı boşa çevirmesin bu mübarek günde

canlarımmmm kandiliniz mübarek olsunnn allahım bu mübarek günde dualrımızı kabul etsinnn bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…