Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

--------------------------------------------------------------------------------

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............BİR GÜN MUTLAKA
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .UMUT ETMEYE DEVAM
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .20 HAİZRAN SONUÇ
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BİR GÜN MUTLAKA
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMİŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENİDEN
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMİŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................?????????. .................??????????....................... ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
35.demetak.................................??????? ??..................??????????.................... .......DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDI
36.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............lucrin kullanıyo
37.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BİR GÜN MUTLAKA

HAMİLELER

.1- benmasal..............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GİZEMLİ83.............................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ İKİZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMİ ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDİME59............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVİNAZ.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSİM05..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
16.CANNUR_82.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMİŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CİGDO...................................HAMİŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Canlarımmmm,

Sonucum 517 çıktıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Allahım tamamına erdirsin inşallah...

Yorumlarınızı bekliyorum, hepinize hayırlı cumalar diliyorumkaydirigubbakcemile3

güzelim gözün aydın gözümüz aydın değerin çok güzel maaşallah Allahım kucağına almak nasip etsin bugün düğün bayram mubarek cuma günü Allahım dualarımız kabul olsun ayağını sürü gülüm arkandan ben geleyim 41 kere maaşallah

cigdo gözün aydın çok sevindim canım diğer tüm bekleyen arkadaşlarımın yüzünü güldürsün rabbim

Canlarımmmm,

Sonucum 517 çıktıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Allahım tamamına erdirsin inşallah...

Yorumlarınızı bekliyorum, hepinize hayırlı cumalar diliyorumkaydirigubbakcemile3

:lepi::lepi:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

oleyyy ciğdocum ya süper bi haber bu gözün aydın sonunda oldu demek yaşasın bu güzel ve uğurlu topictek sonunda bi hamiş daha çıktı

hamiş olamayanlarda yakında gelcek aramıza çünkü bu züebydeciğimin uğurlu topiği

30 temmuz, zeynepela ve gizemli sizlere de çok teşekkür ederim.

30 temmuz ben ayağımı sürüdüm merak etme, pazar günü Allahın izni ile senin hamiş haberini benimde 2.ye katlanmış haberimi göreceğiz burda inşallah

slm kızlar nasılsınız fazla giremiyorm kusura bakmayın çok kötüyüm midem felaket ve sürekli agrım var sabah ediyorz resmen her gece çok şükür allaha dün gene sancım tuttu d.r yatmaya devam dedi kalkma dedi pazartesi d.r gidicem allah izin verise bu arada benden d.r 14 tane test istedi bunların içinde ikili testide var maşallah tesler temiz çıkmış bu gün eşim almış tesler ....... cigdooooo cnm tebrik ederim maşallah subuhanallah degerin çok güzel kesin ikiz bebeklerallahım tamamaına erdirsin inş rahman

Saol ayşecim bana tek embryo koyuldu ama bilmem kidelikafaduldenŞeniz

zübeyde nasılsın cnmmmmmm slm bu arada gecti ama olsun kızlar hayırlı cumalar ve geçmiş kandiliniz mubarek olsun

iyi ayşecim nasıl olsun toparlanmaya çalışıyorum sen nasılsın bebişin nasıl

allahım iyilik versin cnm üzülme inş rabbim en kısa zamanda bu üç aylar hürmetine sana ve isteyen her kese saglıklı ve hayırlı evlatlar versin amin... biz biraz sorunluyuz yatışa devam agrım var sürekli d.r kalkma yat diyor sıkıldım hareket edememiyorm ufacık bir şeyde agrım oluyor bilmiyorm allah korusun ama ben bebegimin üzerine düştükce sorunlar cıkıyor hamdolsun hala kan toplantısı var yatmaya devam 4. ayın sonuna kadar diyor dr daha 2:5 aylık allahım yardım etsin benden test istedi gecen gün d.r 14 tane bu gün eşim almış sonuçlar ikili testide var arasında herkes 12. veya 13. haftada yaptırmış benim neden bu kadar erken yaptı d.r anlamadım şükür sonuçlar güzel sorun yok yani

aman iyi sonuçların iyiymiş düşünme herşeyi az kalmış sabret tatlım birazcık daha bebişimiz nazlı biraz annesine naz yapıyo :) benim arkadaşımda 4 ay yattı şimdi gayet iyi korkma allahım bebişini senden ayırmasın bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine

saol cnm allah razı olsun evet sanırım senin dedigin gibi çok nazlı olcak :))) inş bizim için hayırlısı neyse o olur çok merak ediyorm hamile olan arkadaşlarmında benim gibi 24 saat karnı agrırmıy ki biz her gece sabah ediyorz karın agrısındankafamçokkarıştı sanırım ben anneme çekmişim annem diyor benimde 9 ay boyunca hep karnım agrıdı diyor eyvahhh daha çok :) valla ayvayı yedim resmençok şükür

zübeydecim kendine çok iyi bak ben izninle çıkıyorm biraz yatım çok halsizim((( allaha emanet ol cnm opuyorumnanaktan

Canlarımmmm,

ay Masallah canim Allah tamamina erdirsin ne olur rahatla ve keyfini cikar degerin Masallah superrrrrrrrrrrrr :teytey::teytey::teytey::teytey:
gizemlinin ve senin ozel durumundan dolayi hamilelikleriniz cok cok onemliydi cok sukur Allah'a ikinizinde guzel haberlerini aldik.
temmmuzcum darisi basina :lepi:

aysecim senin toplamadan sonra yumurtaliklarin buyumus muydu? yani normalde hepimizinki normalden daha cok buyudu de fazladan buyumus muydu? mesala benim cok buyumustu cok sancim oldu eger hamile kalsaydi uc dort aya kadar agrin olurdu demisti doktorum ordan hatirladim ondan sordum. ama zarari olmayan agrilar olur demisti ve hareket ettikce aratacagini soylemisti (basta hamileydim ya ondan anlatmisti bunlari)
canim olsun bak cok sukur on haftaya gelinmisuc dort haftaya bence iyice arahatlayacaksindir. az daha sabir. agrin olmasa da kan pihtisi icin mecbur yaticaktin bebis de sen de Masallah iyisiniz gerisine uzulme sen hepsi gelir gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…