Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Kızlar bugün yine yumıoşları ölçtüler... Topu topu 6 yumuşum vardı, 2 tanesi ıskartaya çıktı(( biri çok büyümüş, diğeri de az büyümüş((( kala kala 4 tane kaldı.. ınşallah bunlara bişey olmaz.. daha kan sonucu çıkmadı, telle haber verecekler iğnelere devam mı değilmi diye.. hiç bu kadar tedavisi uzayan varmıydı aranızda... Gonal-f de 11. gün bugün..

canım bu durumlar zaman zaman hepimizin başına geliyo...............be tedavinin ortasında pat diye düşen e2 sonucu yüzünden boş yumurtalarla karşılaştım.........yani nasip be canım...........
şimdi sen şöyle de içinden inşaallah Rabbim bana tutunacak saglıklı evlatlar gönder........hayırlı ve güzel ve sevimli ve................uzat uzatabildigin kadar..............hazinesi en bolan olandan ne kadar istesen az................

ya kızlar merak ettim dogrusu.................listeniz yokmu....................varsa güncelleyin ya ilk sayfaya yada sona.................takip edelim sizi..............

canım slm E2 kaç olması gerekir ortalama bende baslıyacagımda tüpe benım adetin 2 gunu bakıldı 55 tekrar 4 gunu bakıldı 95 olmuş sence nasıl sevgiyle kal

Panadolcüm.. E2 yi takma kafana.. o ilaçlarla bir anda yükseliyor... ılaç kullandığın sırada sık sık ölçecekler nasıl olsa..Tedavinin sonunda 500 e yaklaşmasını hedefliyorlar, ilaçları da ona göre düzenliyorlar zaten...

Canım çok teşekkür ederim.. Zaten tek dileğim o.. Hep, hayırlısını istedim.. yine hayırlısını istiyorum.... hepimiz için hakkımızda hayırlısı...

canımcıgım neleri takmıyorumki bir bilsen ilk denemem olacak fazlada bilgim yok araştırıp duruyorum:))fsh 15 gibi bu şekilde başlamam uygunmu sence tüpe seninde umarım herşey gönlünce olur...

qualıty canım tedavi sürecinde kafan ne kadar rahat olursa yumoşların da o kadar güzel gelişir canım.gerçekten moral çok önemli.elimizde olmadan merak ediyoruz ve endişeleniyoruz tabi ama mümkün olduğunca rahatlamak gerek tatlım.benim de bu sefer lucrin tedavim uzadı açıkçası ilk önce bende telaşe ettim ama sonradan baktım strese giricem kurcalamamaya karar verdim.ilk tedavimde çok enidşeli ve araştırmacıydım.bu sefer daha temkinli ve rahat olmaya çalışıyorum.inşallah herşey yolunda gider ve bebişine kavuşursun :ecrin_bebek:

selam fıstıklar nasılsınız bakalım..zormuş kızlar bu işler ya cumartesi transferim yapıldı dondurulmuş embriyomda yok tuttu tuttu..içimde bir canlı var acaba annesine tutundumu yoksa onu bıraktımı diye düşünmediğim bir anım bile yok ne zormuş anne olabilmek annelik çok zor diyenler bence bide bizim gibi zor yollarla anne olmaya çalışanlara sorsunlar...ağrım var ve çok çabuk yoruluyorum bir an kasıklarım patlayacak gibi ağrıyor bir an gaz sancısı giriyor çookk zor çoook allah hepimize sabırlar versin kızlar hepimize sabırlar versin...

iyiyiz gizemli saol.sende iyi ol .bebişinle konuş.benim sadece tek söyledigim birşey var.DÜNYANIN EN KOLAY VE EN ZOR İŞİ.......diye çocuk yapabilmek................

iyiyiz gizemli saol.sende iyi ol .bebişinle konuş.benim sadece tek söyledigim birşey var.DÜNYANIN EN KOLAY VE EN ZOR İŞİ.......diye çocuk yapabilmek................

walla normal yollardan yapanlar için güzel ve zevkli e tabi ki kolay ama bizim için zor canım be bakalım ne olacak sonumuz ben hep bebişimle konuşuyorum zaten insan şimdi bile kendini anne zannedebiliyor..rabbim hepimize en kısa zamanda annelik yaşatsın inşallah:Saruboceq:

kızlar merhaba bence cumartesi doktora gittim tedaviye başlıyoruz Allah izin verirse
lucrin kullanmaya başlayacam ama kafam karıştı yanlış mı anladım bilemiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim arıyıp soracam ama kafama takıldı normalde lucrin adetin 21. günü başlanıyor bana hemşirem cumartesi günü için bugün dahil 18 gün sonra lucrine 5 ünite başlıyorsun dedi yanlız 18 gün sonra adetimin 25. gününe denk geliyor bu arada ben 33 - 34 günde bir regli oluyorum bu durum normalmidir arkadaşlar antibiyotiği de nezaman kullanıcağımı unuttum klinikte herşeyi anlamış gibiydim sonra uçtu gitti.

canım sanırım kişiye göre değişiyo lucrin kullanımı bende erken başladım mesela.adetimin 14.günü başladım ve 3 hafta kullanıp kontrole gidicekmişim tekrar.o yüzden telaşe etme tatlım.onların verdiği tarihe göre kullan sen.eğer kafana takılan bişey varsa da hemşireyi tekrar arayıp sorabilirsin.yardımcı oluyolar ben de ilk tedavimde çok aramıştım a.s.

slm canım bende adetimi bekliyorum bana nie o ilaçlardan vermedi dr. ne ilacı tam olarak

Ay kızlar çok stresli bu işler araştır araştır deli ediyor insanı belkide akışına bırakmak en iyisimi sizce araştırma yapmadan girmek laızm belkide iş yapamaz oldum kafam yogun

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................tedavi 1 ay ertelendi
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................regl bekliyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NıSAN LUCRıN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................gone _f kullanıyo yumoş büyütüyo
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... puregon kullanıyor yumoş büyütüyo
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................gone_f kullanıyor yumoş büyütüyo
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................menegon kullanıyo yumoş büyütüyor
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83................................? deneme.................???????.................... sonuç bekliyor
22.panadol..................................? deneme.................???????..................... regl bekliyor

Son düzenleme:
topiğimizin yeni katılan üyeleri listeye eklemem için özelden mesaj atarmısınız bilgilerinizi bu aralar yoğun iş temposundan yakalayamıyorum mesajlarınızı daha kalabalığız ama yeni katılan arkadaşlara söylerseniz bana mesaj atsınlar ben hemen güncellerim listemizi

Arkadaşlar merhaba,

Bugün yani reglimin 3.günü doktoruma gittim tüm tahliller sonucunda tedavime başladım, menagon kullanmaya ve kısa protokol ile inşallah hayırlısı olur, daha önce gonal-f ve uzun protokol olmuştu, bi de böyle deneyelim bakalım..

Tedavisi başlayan, başlayacak olan ve devam eden herkese Allah yardım etsin,
İşlerim yoğun olduğundan bir süre giremedim ama hep aklım burda, bağımlılık yapıyo burası ve tabi sizler..

çok öpüyorum herkesizemuszemus

canım inşallah bebişlerin seninledir ve seni hiç bırakmazlar..:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…