Kızlar bugün yine yumıoşları ölçtüler... Topu topu 6 yumuşum vardı, 2 tanesi ıskartaya çıktı(( biri çok büyümüş, diğeri de az büyümüş ((( kala kala 4 tane kaldı.. İnşallah bunlara bişey olmaz.. daha kan sonucu çıkmadı, telle haber verecekler iğnelere devam mı değilmi diye.. hiç bu kadar tedavisi uzayan varmıydı aranızda... Gonal-f de 11. gün bugün..
canım bu durumlar zaman zaman hepimizin başına geliyo...............be tedavinin ortasında pat diye düşen e2 sonucu yüzünden boş yumurtalarla karşılaştım.........yani nasip be canım...........
şimdi sen şöyle de içinden inşaallah Rabbim bana tutunacak saglıklı evlatlar gönder........hayırlı ve güzel ve sevimli ve................uzat uzatabildigin kadar..............hazinesi en bolan olandan ne kadar istesen az................
canım bu durumlar zaman zaman hepimizin başına geliyo...............be tedavinin ortasında pat diye düşen e2 sonucu yüzünden boş yumurtalarla karşılaştım.........yani nasip be canım...........
şimdi sen şöyle de içinden inşaallah Rabbim bana tutunacak saglıklı evlatlar gönder........hayırlı ve güzel ve sevimli ve................uzat uzatabildigin kadar..............hazinesi en bolan olandan ne kadar istesen az................
Panadolcüm.. E2 yi takma kafana.. o ilaçlarla bir anda yükseliyor... İlaç kullandığın sırada sık sık ölçecekler nasıl olsa..Tedavinin sonunda 500 e yaklaşmasını hedefliyorlar, ilaçları da ona göre düzenliyorlar zaten...
Kızlar bugün yine yumıoşları ölçtüler... Topu topu 6 yumuşum vardı, 2 tanesi ıskartaya çıktı(( biri çok büyümüş, diğeri de az büyümüş ((( kala kala 4 tane kaldı.. İnşallah bunlara bişey olmaz.. daha kan sonucu çıkmadı, telle haber verecekler iğnelere devam mı değilmi diye.. hiç bu kadar tedavisi uzayan varmıydı aranızda... Gonal-f de 11. gün bugün..
selam fıstıklar nasılsınız bakalım..zormuş kızlar bu işler ya cumartesi transferim yapıldı dondurulmuş embriyomda yok tuttu tuttu..içimde bir canlı var acaba annesine tutundumu yoksa onu bıraktımı diye düşünmediğim bir anım bile yok ne zormuş anne olabilmek annelik çok zor diyenler bence bide bizim gibi zor yollarla anne olmaya çalışanlara sorsunlar...ağrım var ve çok çabuk yoruluyorum bir an kasıklarım patlayacak gibi ağrıyor bir an gaz sancısı giriyor çookk zor çoook allah hepimize sabırlar versin kızlar hepimize sabırlar versin...
iyiyiz gizemli saol.sende iyi ol .bebişinle konuş.benim sadece tek söyledigim birşey var.DÜNYANIN EN KOLAY VE EN ZOR İŞİ.......diye çocuk yapabilmek................
kızlar merhaba bence cumartesi doktora gittim tedaviye başlıyoruz Allah izin verirse
lucrin kullanmaya başlayacam ama kafam karıştı yanlış mı anladım bilemiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim arıyıp soracam ama kafama takıldı normalde lucrin adetin 21. günü başlanıyor bana hemşirem cumartesi günü için bugün dahil 18 gün sonra lucrine 5 ünite başlıyorsun dedi yanlız 18 gün sonra adetimin 25. gününe denk geliyor bu arada ben 33 - 34 günde bir regli oluyorum bu durum normalmidir arkadaşlar antibiyotiği de nezaman kullanıcağımı unuttum klinikte herşeyi anlamış gibiydim sonra uçtu gitti.
canım sanırım kişiye göre değişiyo lucrin kullanımı bende erken başladım mesela.adetimin 14.günü başladım ve 3 hafta kullanıp kontrole gidicekmişim tekrar.o yüzden telaşe etme tatlım.onların verdiği tarihe göre kullan sen.eğer kafana takılan bişey varsa da hemşireyi tekrar arayıp sorabilirsin.yardımcı oluyolar ben de ilk tedavimde çok aramıştım a.s.
walla normal yollardan yapanlar için güzel ve zevkli e tabi ki kolay ama bizim için zor canım be bakalım ne olacak sonumuz ben hep bebişimle konuşuyorum zaten insan şimdi bile kendini anne zannedebiliyor..rabbim hepimize en kısa zamanda annelik yaşatsın inşallah:Saruboceq:
canım inşallah bebişlerin seninledir ve seni hiç bırakmazlar..:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?