Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

efet cnm görürsün zübeyde sanırım pc başında degil şimdi görüse cvp yazar

emine bak maşallahbu bizim topigimiz işte:)))))99

emine bak maşallahbu bizim topigimiz işte:)))))99

maaşallah canımhiç bu kadar hamişi bir arada görmemiştim:roflol:cahilliğime ver artık:roflol:canım bu topikte hamişin fazla olma sebeplerinden biride bahar ayı olması bence bu aylarda hamile kalmak daha kolay olurmuş.

:)))) yok cnm yaaa her ayda insan hamile kalır hem unutma bizim bebeklerimiz tüp bebek :)))) bu topik zamanında ne kadar hareketliydi biliyormusun rabbim izin verise gene öyle olcak burda çok hamiş olcak daha ooooooooo sizde burda hamiş kalırsınız inş bitanemmmm

sana yazdım ama kaçtın hemen

inşallah canım ya inşallaaaaaahhhhhhhhhhhhh:CüvCüv:çok istiyorum çoooooooooooooooookkkkkkkk 4 yıldır bekliyorum gel artık bebişim geeeeeeeeeellllll nolur geeeeeeeeeellllllll:ecrin_bebek:

ben çıkıyorum canım yarın konuşuruz yine kendine dikkat et opuyorumnanaktan

emineeeeeeeeeeeeeeeeeee gız nereye gitttinmnn caduuu:))))))))
kendine ii bak bacum bende çıkıyorm daha yemek yapacam gerci midem bulanıyor ama acım(((((
öptüm kocaman

inşallah canım ya inşallaaaaaahhhhhhhhhhhhh:CüvCüv:çok istiyorum çoooooooooooooooookkkkkkkk 4 yıldır bekliyorum gel artık bebişim geeeeeeeeeellllll nolur geeeeeeeeeellllllll:ecrin_bebek:
canımın içi inş olcak merak etme biz hep sizin duacınızı kocaman öptüm seni kendine ii bak allaha emanet oll tmmm
ben çıkıyorum canım yarın konuşuruz yine kendine dikkat et opuyorumnanaktan

tmm tatlım

canım çok sağol moral vermeye birebirsin her eve senin gibi çevresine pozitif enerji veren biri lazım gülüm inan aslında birşey düşünmek istemiyorum artık ilk tedavide çok düşündüm çok, yok şukadar yumurtam olsa yok şu gün toplansa şugün transfer olsa tabi hep 5. gün embiriyosu diye plan yaptım sanki 5. güne gitmesi çok kolaymış gibi tabiiii hiçbirşey benim düşündüğüm gibi olmadı ohss oldum ertlendi o oldu bu oldu sonuç ortada ondan dolayı düşünmiyecem su akacak yolunu bulur akar ne olursa olacak ama insan heyecanlanıyor düşününce sende heyecanlanıyormusun canım senin transfer temmuz da olur heralde bu sefer olucak inşallah.

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .UMUT ETMEYE DEVAM
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................DONDURULM UŞLARLA YOLA YAKIN ZAMANDA DEVAM
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .DONDURULMUŞLARLA YOLA YAKIN ZAMANDA DEVAM
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BıR GÜN MUTLAKA
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMıŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................?????????? ?
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENıDEN
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMıŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................1.DENEME .................K.KÖY ACIBADEM....................... ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
35.demetak.................................??????? ??..................??????????.................... .......DOĞAL YOLLA HAMıLE KALDI
36.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
37.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BıR GÜN MUTLAKA
38.ZEYNEP4...............................2.DENEME. ..............acıbadem........................................
39.EMıNEU................................?????????...................??????????.................................

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
16.CANNUR_82.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CıGDO...................................HAMıŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:

temmuzcum rabbim inş 2. denemende saglıklı ve hayırlı evlat versin inş
bak rabbim izin verse inş ikincide daha ii olcak kendini bu kadar yıpratma cnm benim tmm şimdi belki diyceksin senin için söylemesi kolay die tabi senin ne yaşadıgını ben anlayamam
kendini toplaki bidaki denemnde güçlü olasın inş seninde bu topikte hamiş haberini alcaz cnm benimmm:Saruboceq::Saruboceq:

temmuzcum nasılsın cnm ?

daha iyiyim gülüm bebişinin resmini gördüm
maşşallah nekadar belirgin ben bizim gelinin ultrasonunu görmüştüm belli bile olmuyordu anlayamadım neresi kafası neresi gövdesi seninki çok belirgin inşallah Allahım bizede nasip etsin annelik duygusunu bizde yaşayalım
kopmayalım yazışmaya devam.

cnm benim saol o 15 gün önceki haliii:)))))))
amin cnm aminnn inş darısı sizin başınıza artık sizi hamiş görmeden gitmek yokk:)))
ben topigimi çok özlemişim burdayım cnm artık benim bebegim size ugur getirsin inş hepiniz sırayla hamiş olun ne güzel olur :))))))) zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
ben topikte hamiş halaylarını özledim:)))gene çekecez inş bakalım önce hanginiz hamiş olcakkk:teytey::teytey::teytey::teytey:

zübeyde cnm benim bebgim kadıköy acı bademde yaptırdım ve ilk denem onu not alırmısn:))

hay Allah dua et bol bol canım evden çıkarken ayeterkürsüyü oku dua korur seni ve bebişi hatta alışkanlık haline getir hem için daha ferah olur bilirim kendini sakındıkça hep bişiler olur derlerya sakınılan göze çöp batar diye bol bol oku kendini ayeterkürsi birebir gülüm senin kısmetse nezaman canım doktor tarih verdimi?

emineee eğer bilgilerini verirsen seni de eklerim tabi ki tatlım sana da uğur getirirecek bak gör :))

cnm o çıktı sanırım saol ekledigin için burda büsürü kız olcaz gene yuhii :))):teytey::teytey:
eski günlerdeki gibi ay şu nedime de bir ortaya çıksa nedimenin telini falan bilen yok mu kızlarr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…