1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .UMUT ETMEYE DEVAM
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................DONDURULM UŞLARLA YOLA YAKIN ZAMANDA DEVAM
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .DONDURULMUŞLARLA YOLA YAKIN ZAMANDA DEVAM
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BİR GÜN MUTLAKA
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMİŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................?????????? ?
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENİDEN
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMİŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................?????????. .................??????????....................... ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
35.demetak.................................??????? ??..................??????????.................... .......DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDI
36.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
37.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BİR GÜN MUTLAKA
38.ZEYNEP4...............................2.DENEME. ..............ACIBADEM..................................
HAMİLELER
.1- benmasal..............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GİZEMLİ83.............................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ İKİZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMİ ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDİME59............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVİNAZ.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSİM05..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
16.CANNUR_82.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMİŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CİGDO...................................HAMİŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
emine bak maşallahbu bizim topigimiz işte:)))))99
maaşallah canımhiç bu kadar hamişi bir arada görmemiştim:roflol:cahilliğime ver artık:roflol:canım bu topikte hamişin fazla olma sebeplerinden biride bahar ayı olması bence bu aylarda hamile kalmak daha kolay olurmuş.
:)))) yok cnm yaaa her ayda insan hamile kalır hem unutma bizim bebeklerimiz tüp bebek :)))) bu topik zamanında ne kadar hareketliydi biliyormusun rabbim izin verise gene öyle olcak burda çok hamiş olcak daha ooooooooo sizde burda hamiş kalırsınız inş bitanemmmm
:)))) yok cnm yaaa her ayda insan hamile kalır hem unutma bizim bebeklerimiz tüp bebek :)))) bu topik zamanında ne kadar hareketliydi biliyormusun rabbim izin verise gene öyle olcak burda çok hamiş olcak daha ooooooooo sizde burda hamiş kalırsınız inş bitanemmmm
canımın içi inş olcak merak etme biz hep sizin duacınızı kocaman öptüm seni kendine ii bak allaha emanet oll tmmminşallah canım ya inşallaaaaaahhhhhhhhhhhhh:CüvCüv:çok istiyorum çoooooooooooooooookkkkkkkk 4 yıldır bekliyorum gel artık bebişim geeeeeeeeeellllll nolur geeeeeeeeeellllllll:ecrin_bebek:
ben çıkıyorum canım yarın konuşuruz yine kendine dikkat et opuyorumnanaktan
sana yazdım ama kaçtın hemen
temmuzcum canim niye garip diye dusunuyorsun cok normal cozulen embro olmasaydi da besinci gun cogu embryo oluyor zaten. yani garip sifatini embroyolarindan uzak tut lutfen:) soyle dusun dondurulan embroyolarinin birinci kalitilileri bile on tane olsa onunun da hamilelik edilmeyecgi cok belli, simdi denedin bir surusunu geriye kalan dogacak bebegin onlardan sadece biri:)) ve simdi o biriyle bulusma vakti geliyor.
dusunki benim super birinci kalite iki embroyom trasferden 20;25 gun sonra bile yasiyordu ama sonra devam etmedi. o yuzden lutfen kalan embroyolarimiza olumlu enerji gonderelim.
saka bir yana fransada bana denen buydu, 8 iyi embryon olsa bunlardan en fazla ikisi dunyaya gelicek dondurarak sekizini de deneme sansi verecegiz ve o bir ya da iki embroyoyu sonunda yakalayabilelim.
canım çok sağol moral vermeye birebirsin her eve senin gibi çevresine pozitif enerji veren biri lazım gülüm inan aslında birşey düşünmek istemiyorum artık ilk tedavide çok düşündüm çok, yok şukadar yumurtam olsa yok şu gün toplansa şugün transfer olsa tabi hep 5. gün embiriyosu diye plan yaptım sanki 5. güne gitmesi çok kolaymış gibi tabiiii hiçbirşey benim düşündüğüm gibi olmadı ohss oldum ertlendi o oldu bu oldu sonuç ortada ondan dolayı düşünmiyecem su akacak yolunu bulur akar ne olursa olacak ama insan heyecanlanıyor düşününce sende heyecanlanıyormusun canım senin transfer temmuz da olur heralde bu sefer olucak inşallah.
temmuzcum nasılsın cnm ?
daha iyiyim gülüm bebişinin resmini gördüm
maşşallah nekadar belirgin ben bizim gelinin ultrasonunu görmüştüm belli bile olmuyordu anlayamadım neresi kafası neresi gövdesi seninki çok belirgin inşallah Allahım bizede nasip etsin annelik duygusunu bizde yaşayalım
kopmayalım yazışmaya devam.
özlem harbi diyorm ben çok sakarım eşimde beni biraz sıkıştırıyor bebege dikkat et die iki gün önce yürüyüşe gittik nasıl bir ayagım burkulsun küp yere benle bir kavga sen yürümesinide mi bilmiyorsun die(((((( nasıl kokrtum yaaa ben sakarım sakarrr
emineee eğer bilgilerini verirsen seni de eklerim tabi ki tatlım sana da uğur getirirecek bak gör :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?