Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

evet cnm aynen öyle sakınan göze batıyor cubuk okuyorum ama bazende untuyorm ((((( benim dogum tarigini mi soruyorsun 2011 ocak 17 ultrasyon görüntülerinde o yazıyor d.r öyle söyledi kış bebegi olcak siz yaz bebegi dogurn:)))) siz eger bu 2 3 aylarında hamile kalırsanız inş yaza denk gelcek :)))))))

canım sorumu eksik sormuşum doğum tarihini sormuştum doğru tahmin etmişsin.
ben yeni evlendiğimde tabi ozamanlar korunuyordum hiç düşünmüyordum bebek falan ama temmuz doğumlu olsun ekim de bırakırım korunmayı diye hesap ediyordum cahillik işte sanki hemen olacakmış gibi bilseydim böyle olacağını ne 2,5 yıl korunurdum nede eylülü beklerdim yeterki olsun hangi mevsim hangi ay hiç önemli değil her mevsimin tadı başka.

cnmsın benim öyle düşünme bak ben hiç korunmadım evlendigim günden bu tarafa yani 5 yıldır olmayınca olmuyor mevlam demekki anne olmamı bu tarihe yazmış günü zamanı gelmeyince bir şey olmuyor ne kadar caba sarfedersen et olmuyor rabbim istemeyince bizim elimizden gelen sadece dua etmek rabbim hayırlı ve saglıklı evlatlar versin cnm benim sende kafana takma olcak seninde bir günün var rabbim hangi güne nasip etti anne olmanı bilemeyiz ama şuna inanıyorm ben allahın izniyle olcak merak etme rabbim çok sevdigi kullarını hep imtahan edermiş eşimle biz hep öyle konuşurduk ben hep agladıgımda bana derdi ayşe isyan etme sakın bu bir sınav bak olcak zamanı saati geldiginde olcak inş die çok şükür yaradana melegim benimle bak gör sizinde öyle olcak bitanem benim tmmm

aynı şeyleri eşim şimdi bana söylüyor gülüm
ben geçenlerde Rabbim dularımızı kabul etmedi dedim eşim deme öyle çok günaha giriyorsun isyan etmek yok sabırla bekliyecez bizimde olucak dedi sonra çok tövbe ettim Allahım sen affet amacım isyan etmek değil diye evet bizim sınavımız buymuş Allahım başka kaldıramayacağımız sınavlar vermesin çok şükür halimize en azından sağlıklıyız bebiş te gelir elbet birgün.
ben kaçtım arkadaşlar mesaim bitti yarın görüşürüz herkezi öpüyorum iyi akşamlar.

evet cnm eşin çok dogru söylemiş isyan etme bitanem o da olcak inş bir gün çok yakın inş o gün .. tmm cnm bende çıkıyorm eşim geldi kendine çok ii bak birtanem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Cnm arkadaşım inan çok sevindim sen sakın üzülme bak diğer souçda çok iyi gelecek, Allahım yüzünü güldürecek inşallahopuyorumnanaktan

canım benim sagolasın inşallah diyorum herşey daha iyi olur sende kendine ve bebişine iyi bak güzel haberler okuyalım burdan o bile insanı mutlu ediyor canım öpüyorum..

[
Ayşecigim bebişin resmini gördüm maşallah olsun sen ne olur dikkat et telde anlattıgın gibi sakarlıklar yapma annesi bebişin üzülür sonra:)))

ay benden her evde bir tane dusunemedim delikafadulden merakli melahat her seyi bilsin ogrensin kaydirigubbakcemile2 sagol canim.
ama sana dediklerim direk bilgi inan doktordan taze taze morel sozcukleri degil.
ya ne diycem hastanedeydik transfer olucaktim, bize embroyo bilgileri verildi uc tane birinci kalite var iki transfer dusunuyoruz siz de oyle istediniz dediler esime dondum hic kufur kullanmam ama sunu dedim "haa siktir o ucuncusu donucak olan kesin, ucunu de mi koydursak" olmaz dedi bak dedim o ucuncusu demedi deme :mymeka:
belki esprisine belki hissettim bilmiyorum dur bakalim ama o enerjiyi verelim bizim donmus bebeciklere

ay senin kizce bizim ugurumuz olsun evet
zaten kiz hastasayim yerim onu

kizlar sevindirik oldum topigimiz hareketlendi diye :teytey:
aysecim bize sen lazimmis meger :dance:
kizlar ben simdi liste heyacanini baslatirim bu dondurulmus tedavisiyle hadi beni yalniz birakmayin temmuzcum sen de baslasan hemen, zubeydecim panadolcum sende.
bak nisan topigi uguruna cok inandim beni ikincisinde de ortada birakma su ugurunu bulastiraver bakem :hooray:

Son düzenleme:

:)))))))) evet daha bu hiç özlecim yeni kızlarda var gördün mü emine zeynep aleyna daha iki kişi daha var onlarda buraya gelcek rabbim izin verirse kimi tüp bebek yaptırcak kimide aşılama rabbim izin verise hep burdayızz

ay senin kizce bizim ugurumuz olsun evet
zaten kiz hastasayim yerim onu [/QUOTE]

benim kzımda seni öper:)))))) teyzesi mujjok mujjok hemdedelikafadulden
rabbimin izniyle inş bebegim size ugur getirir hadi bakem hanginiz başlıyor önce
gelisin halaylarr:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
daha bu topik çok hamile çıkarır özlem maşallah

CANIM benim bende bu topigin uguruna inanıyorum sahip çıkalım bu topige 2.3 sayfalara düşmesin sizleri ben çok seviyorum:)))

aysecim topigin promosyonunu yapar gordum seni:))
gelsinler sefa getirsinler:)

puhihihihevet özlemcim aynen öyle kzları yeni tanıdım sizin gibi çok içtenler bıcır bıcırlar saolsunlar geldiler zaten zeynep bu topigin ugurunu duymuşta öyle gelmişkaydirigubbakcemile3 saolsun eminede geldi bakem aleynada kanda test yaptırdı bu gün sanırım yarın ikide testi var eger hamileyse normal gebelik olcak sanırım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hem bu topige hareketsizlik yakışmıyor özlemm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

CANIM benim bende bu topigin uguruna inanıyorum sahip çıkalım bu topige 2.3 sayfalara düşmesin sizleri ben çok seviyorum:)))

balum şekerim gelmiş padolcum nasılsın cnmm özledim seniii ben hoş geldin cnm nasılsın tabi sahip çıkacaz yok öyle çekip gitmek :)))) daha çok hamiş olcak burda rabbimin izniyle sırada sizler varsınız inş:Saruboceq::Saruboceq:

Insallah hepsinin guzel hayirli haberlerini paylasiriz burada.
benim de 8 temmuz gb regle olmamla surecim baslayacak, Insallah hayirlisi olur, temmuz sonuna kalmaz transferim. sadece 3 donmusum var ikisi iyi durumda Insallah en az biri saglikla cozulur bakalim nasip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…