Insallah hepsinin guzel hayirli haberlerini paylasiriz burada.
benim de 8 temmuz gb regle olmamla surecim baslayacak, Insallah hayirlisi olur, temmuz sonuna kalmaz transferim. sadece 3 donmusum var ikisi iyi durumda Insallah en az biri saglikla cozulur bakalim nasip.
kizlar aksam yemegi icin cikiyorum gece ya da yarin sabah gorusuruz.
elover hoş geldin cnmmmopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar.
ben macerama nisan da başlamadım ama aranızdan çok tatlı bir arkadaş edindim, ayseuzal =) sayesinde sizin topic le tanıştım. ben de yazmak istedim. haziran da başladık micro yolculuğuna ve 24 haziran da 5. gün blast (tek embriyo) transfer edildi. 5. güne kadar hiçbir belirtim yoktu ama 5. gün kasık ve karın ağrım oldu. aynı regl olacakmışım gibi çok endişelendim. bugün 6. günüm ve ara ara ağrılar devam ediyor, özellikle sağ kasık ve bel ağrısı çekiyorum. bu hayra alamet mi yoksa regl belirtisi mi bilemiyorum çünkü aynı regl ağrısı maalesef =( adet öncesi göğüslerim çok şişerdi. transfer günüme kadar bomba gibiydiler ama transfer günü indiler ve şu an ne acı ne bişi, akıntım da yok. benim test günüm 6 temmuz. o zamana kadar kendimi yiyip duruyorum işte =) Allah hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip eder inşallah.
cnm benim tşk ederim :kedi::kedi:utandım:)))
tatlım bak ben sana ne dedim adet belirtisiyle hamilelik belirtileri aynı tattlım bire bismillah hadi bakem bu topik sana bol şans getirsin bitanem inş ikilzler gelcek rabbimin izniyle halaylar çekecez kızlar sana cvp yazarlar şimdi yoklar :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:gelsin bebekler erkek dogurun kızlar benim kzım olcak dünür oluruz:)))delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hoşbulduk ayşeciğim =)))))))))
canım benim ya maşallah ne kadar pozitifsin Allah razı olsun. dediğin gibi inşallah benim için de bekleyen tüm arkadaşlar için de bebek halayları çekeriz =)
bu arada ikizler demişsin çok hoşuma gitti valla =)
cnm benim geldigin için tşk ederim çok saoll bizim ugurlu topigimiz inş sanada ugur getirir tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbu bekleme aşaması çok zor senin şuanki heycanını tahmin edebiliyorm tatlım inş bu bekleyiş sevince dönüşecek inş bebegimiz annesine gelcek :Saruboceq::Saruboceq:güzel haberler alcaz rabbimin izniyle sen içini ferah tutu tatlım ben transferin 9. günü kanda test yaptırım birde senin 5. gün embryosu kesin çıkarr eger yaptırısan
tatlum bizim bu topikte iki tane var ikizimiz hemde tek yumurta ikizi 5.gün embryosu neden olmasın nasibinde varsa eger seninde ikizin olur inş hele bir kere tutsun da şu bebegimiz ondan sonrası rabbimin izniyle kolayyy lülülülülülülül:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey:
canım ya inşallah dediğin gibi bebeğim benimledir, bunu o kadar çok istiyorum ki en başta eşim için. bizim sorunumuz erkek infertilitesi idi. eşim bu yüzden kendini çok suçladı. ben onu mutlu etmek için söylemesine fırsat bırakmadan tüp bebek yapalım dedim, sen hiç merak etme olacak dedim. şimdi en çok onun için istiyorum pozitif sonuç alabilmeyi.
test konusuna gelince ben cumartesi sabahına kadar beklemeyi deneyeceğim. kısmetse cumartesiye kadar regl olmamış olursam hemen teste gideceğim. bana dua edin ne olur...
ay ne kadar harika Allah tamamına erdirsin inşallah. ayşecim hayırlısıyla birini bulayım da ikiz olursa o da ballı kaymak olur be canım =))))))))
elover sana yemin ederim bu gün bütün hamile olmayı bekleyen arkadaşlarım aklıma geldi bak kesinlikle yalanım yok bebegim karnımda yalan söylüyorsam rabbim beni bildigi gibi yapsın hepinizin adını sayıp dua ettim inş rabbim dualarımızı kabul eder inş bitanem benim eşimdede varikosel vardı sperm sayısı %0dı düşün bakk ben hamile kaldım tüp bebekleee yaaa kurban oldugum rabbim ne kadar büyük sen içini rahat tut tatlım olcak inşopuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq:
sonra aglama hee bakımıyorm die şaka şaka allah gönlü muradını versin bitanem inş rahman hadi bakalım ilk önceki işimiz inş pozitif sonuç almak rabbim senin boynunu bükük bırakmasın allahım yüzünü güldürsün gözünden bir damla yaş akacaksa eger oda mutluluktan olsun hamiş haberini alınca mutluluktan aglarsın inş üzüntüden aglatmasın mevlam:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım ne kadar iyi niyetlisin Allah senden razı olsun, bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
sizinki de gerçekten mucize olmuş, Allah tan ümit kesilmez ki, hiçbir duayı da geri çevirmez. ben de sürekli dua ediyorum, inşallah hayırlı sonuçlar almak nasip olsun.
canım benim çıkmam gerekiyor, inşallah yarın devam ederiz olur mu? seni çok öpüyorum, herşey için çok teşekkür ederim. Allah a emanet olun bebişinle =)
tmm cnm benim sende bebginle allaha emanet ol kendinize ii bakın sakın ümidini kaybetme bebeginle hep konuş bak senle o inş rahman yaradana emanetsiniz öptüm kocamannopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
amiiiin. gerçekten yüreğime umut oldun, seni karşıma Allah çıkardı çok mutlu oldum. sağolasın var olasın arkadaşım. Rabbim gönlüne göre versin canım benim.
canım ya biliyor musun konuşmaya korkuyorum ya orda değilse diye ama bu gece senin için konuşucam söz =)) sen de bebeğin de Allah a emanet olun inşallah. bu arada kız diye geçti içimden kızın mı olcak acaba =)))))
çok öpüyorum, iyi geceler =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?