Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

valla mı diyorsun 6 temmuz sanırım cnm transferinin 5. günü bu gün inş pozitif alcak dualarımız onunla sende mi o d.r yaptırcaksın cnm?

evet canım aşılamamıda orda yaptırdım emre beyi çok seviyorum bu bir doktor degil zaten arkadaş agbi allah razı olsun çok memnunuz eşimde bende ben muzanede çok zorlanıyom ama o okadar sabırlıkı bi bana degil herkeze

kız ayşe sen çok tatlısın hakkaten ya maşallh

:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:cnm yaa şey ben şey utandım saol balım sizde öylesiniz sizden aldıgım elektirik sayesinde ben böyleyim inan bana ben ne dedim normalde pek girmiyorsum ama ne bilim burdaki kızlar bir tanı bugulll bayırlırsın sana yemin ediyorm insanın hamilelige motive etmeye bire birler :)))))) biz burda hamiş oldu geşmişe bir git bak cnm ne günlerdi o günlerrrr:))) gene başa döndük çogaldık daha çok hamiş olcak inşşş nisan topigi hamiş kaynıycak lülülülülülülüdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

inşallah canım rabbim tüm bebek isteyenlere hayırlı bi şekilde anne olmayı nasip etsin mevlam büyük dualarımızı kabul eder inşallah

ne güzel cnm benim zaten insanın her şeyden önce doktorunu sevmesi gerek ona güvenmesi gerek işte bende öyleyim ümit bey bir başka saolsun rabbim ondan razı olsun eşimlede süper anlaşıyorlarrr tam kafa dengi alcak gönüllü daha ne olsun demiii inş bitanem inş senin bu sefer olcak biz yanındayız bütün aşamalarda sonuna kadar tmmm

azra azraaa cnm hoş geldin nasılsın ?

kız tam çıkacam bırakamıyom seni aaaaaaaaaaaaaaaaa

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:hühü hühü ditme beni bırakma :)şaka balım uykun varsa yat dinlen gene konuşuruz :))))))

inşallah canım ben çıkıyorum bu sefer öpüyorum güzel dileklerin için allah razı olsun

inşallah canım rabbim tüm bebek isteyenlere hayırlı bi şekilde anne olmayı nasip etsin mevlam büyük dualarımızı kabul eder inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnn
inş rahmannn

inşallah canım ben çıkıyorum bu sefer öpüyorum güzel dileklerin için allah razı olsun

TAMAM CNM ALLAHA EMANET OL TATLI RÜYALAR boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

KIZLAR GEÇMıŞıMı OKUYORNUZZZzemuszemus

eslamü aleyküm kızlar şimdi diyeceksiniz bu kızın bu saate ne işi var burda die gece sizden sonra çıktım netten uyuyamadım zar zor uyumuşum sabah ezanında uyandım namaz kılamıyorm ama ezanlar hürmetine hepinizin isimlerini söyleyerek dua ettim nedendir bilmiyorm ama bir aglamak geldi göz yaşlarım hıçkırıklarımda karışıyor eşim uyanmasın die kalktım dedim kızlarla paylaşım bu duygularımı hepinizi çok seviyorm gercekten bu söylediklerin sakın beni yannış anlamayın duygu sömürüsü yapmak için yada göze girmek için söylemiyorm içimden gönlümden gelerek hıssederek söylüyorm yada şöyle düşünün bir annein göz yaşları ben çok zor anne oldum 5 yıl bekledim rabbime hamdolsun rabbim yüzüme baktı ve yüzümü güldürdü allahım sizinde emeklerini boşa gidermesin bir kadın anne olabilmek için her şeyini ortaya koyuyor çok mücedele yapıyor tmm saolsun eşlerimizde yanımızda ama bütün acıları biz kadınlar çekiyorz o yüzden bir birimizin neler yaşadıklarını çok ii hissedebiliyorz sonuçlarımız negatif çıkınca o acı tarif edilmiycek kadar büyük bir acı oluyor hayal kırıklıgı ümitsizlik hatyata küsmek bisikoleji bozuklugu nler yaşıyorz gene çok güçlüyüz rabbim şükür bidaha bidaha deneyelim die kendimiz toplayım birdaha bu yola çıkıyorz iş bu yolda rabbim kimseyi boynu bükük koymasın allahım şu güzel sabahlar hürmetine mevlam bütün arkadaşlarıma daha tanımadıgım bütün anne olmak isteyelere saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin elevor cnm inan bana şimdi ilk önde sen oldugun için 6 temmuzu iple çekiyorm allahım bizi mahcup ve boynu bükük bırakma ne olur bu kullarının dualarını kabul et aminnnn cnm inş sonucun pozitif olacak her duamda sen varsın bu bekleyiş nasıl bir süreç insanın nasıl içini kemirin bu belirsizlik çok ii biliyorm ben uyku uyuyamazdım her gün aglardım rabbim ne olcak bebegim benimlemi die hamdolsun allahıma inş seninkide seninle olcak cnm ve diger arkadaşlarım panadol, özlem, zübeyde ,sel76, musetta, evoevo, azra azra, zeynep4, 30temmuz, eminem , aleyna, bugull ,daha ismini sayamadıgım diger arkadaşlar allahım hepinizin yüzünü güldürsün bütün kadınlar anne olmayı hak ediyor rabiminde izniyle inş bu isimlerini saydıgım arkadaşlar da bu topikte hamile kalcak yılmak pes etmek yok allahın izniyle sonuna kadar gidecezz kızlar çok konuştum belkide saçmaladım kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin en azından içim rahatladı ve aglamam dindi :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:ben gecen gün bir topikte gezerken bir arkadaş görmüştüm negatif sonuç almış öyle içten öyle manalı bir şey söylemişki ben yemin ederim agladım tüylerim diken diken oldu kim bilir onun canı nasıl yanmıştır sanırım yanılmıyorsam 3. denemesiydi böyle yazmış kızlar malesef sonuçum negatif allahım bu nasıl bir acı ki tarifi yok göz yaşlarım hıçkırıklarıma boguluyor yazamıyorm ellerim titriyor demiş yemin ederim size o an o kızı görü gibi oldum inş eger bida denemediyse bebek yada denediyse sonuç falan bekliyorsa rabbim inş onuda anne olmaktan ve enlat sevgisinden mahrum bırakmasın neyse kızlar çıkım artık bayag bir rahatladım sanırım bebegim acıktı azacık bir sütüm vardı onu içip yatacam başım felaket agrıyor sanırım aglamaktan oldu:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:ama en azından şimdi içim çok rahat görüşmek üzere fıstıklar bu gün kaçta kalkarım bilmiyorm kalktıgımda girerim kk öptümmm hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yaradana emanet olun

canım benim ne kadar güzel şeyler yazmışsın sen ölw
Allah razı olsun duaların için
güzel Allahımda sana güzel bir hamilelik yaşatsın kazasız belasız
yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşaallah
darısıda tüm anne olmak isteyenlere inşaallahmafoldumben

günaydınnn nisan topiğinin güzell bayanları güzel anneleri güzel anne adayları bunlar size a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

canım benim Allah razı olsun balım çok güzel dualar etmişsin Rabbim kabul etsin.
senin ağlaman çok normal gülüm hormonel değişiklikler yaşıyorsun çünkü hamilesin şuan duygusal olman çok doğal ama bizde bu durumdan nasiplenmişiz biz uyurken canım arkadaşım bizleri düşünmüş yüreğine sağlık bebişine sağlık.

canım çok tatlısın allah razı olsun senden bin kere çok seviyom seni topige gel bugün

dedim nasıl olsa bekleyeceğim bu arada bunu yaptırabilirim değil mi ama hangi sigorta şirketi yapıyo bilmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…