eslamü aleyküm kızlar şimdi diyeceksiniz bu kızın bu saate ne işi var burda die gece sizden sonra çıktım netten uyuyamadım zar zor uyumuşum sabah ezanında uyandım namaz kılamıyorm ama ezanlar hürmetine hepinizin isimlerini söyleyerek dua ettim nedendir bilmiyorm ama bir aglamak geldi göz yaşlarım hıçkırıklarımda karışıyor eşim uyanmasın die kalktım dedim kızlarla paylaşım bu duygularımı hepinizi çok seviyorm gercekten bu söylediklerin sakın beni yannış anlamayın duygu sömürüsü yapmak için yada göze girmek için söylemiyorm içimden gönlümden gelerek hıssederek söylüyorm yada şöyle düşünün bir annein göz yaşları ben çok zor anne oldum 5 yıl bekledim rabbime hamdolsun rabbim yüzüme baktı ve yüzümü güldürdü allahım sizinde emeklerini boşa gidermesin bir kadın anne olabilmek için her şeyini ortaya koyuyor çok mücedele yapıyor tmm saolsun eşlerimizde yanımızda ama bütün acıları biz kadınlar çekiyorz o yüzden bir birimizin neler yaşadıklarını çok ii hissedebiliyorz sonuçlarımız negatif çıkınca o acı tarif edilmiycek kadar büyük bir acı oluyor hayal kırıklıgı ümitsizlik hatyata küsmek bisikoleji bozuklugu nler yaşıyorz gene çok güçlüyüz rabbim şükür bidaha bidaha deneyelim die kendimiz toplayım birdaha bu yola çıkıyorz iş bu yolda rabbim kimseyi boynu bükük koymasın allahım şu güzel sabahlar hürmetine mevlam bütün arkadaşlarıma daha tanımadıgım bütün anne olmak isteyelere saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin elevor cnm inan bana şimdi ilk önde sen oldugun için 6 temmuzu iple çekiyorm allahım bizi mahcup ve boynu bükük bırakma ne olur bu kullarının dualarını kabul et aminnnn cnm inş sonucun pozitif olacak her duamda sen varsın bu bekleyiş nasıl bir süreç insanın nasıl içini kemirin bu belirsizlik çok ii biliyorm ben uyku uyuyamazdım her gün aglardım rabbim ne olcak bebegim benimlemi die hamdolsun allahıma inş seninkide seninle olcak cnm ve diger arkadaşlarım panadol, özlem, zübeyde ,sel76, musetta, evoevo, azra azra, zeynep4, 30temmuz, eminem , aleyna, bugull ,daha ismini sayamadıgım diger arkadaşlar allahım hepinizin yüzünü güldürsün bütün kadınlar anne olmayı hak ediyor rabiminde izniyle inş bu isimlerini saydıgım arkadaşlar da bu topikte hamile kalcak yılmak pes etmek yok allahın izniyle sonuna kadar gidecezz kızlar çok konuştum belkide saçmaladım kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin en azından içim rahatladı ve aglamam dindi :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:ben gecen gün bir topikte gezerken bir arkadaş görmüştüm negatif sonuç almış öyle içten öyle manalı bir şey söylemişki ben yemin ederim agladım tüylerim diken diken oldu kim bilir onun canı nasıl yanmıştır sanırım yanılmıyorsam 3. denemesiydi böyle yazmış kızlar malesef sonuçum negatif allahım bu nasıl bir acı ki tarifi yok göz yaşlarım hıçkırıklarıma boguluyor yazamıyorm ellerim titriyor demiş yemin ederim size o an o kızı görü gibi oldum inş eger bida denemediyse bebek yada denediyse sonuç falan bekliyorsa rabbim inş onuda anne olmaktan ve enlat sevgisinden mahrum bırakmasın neyse kızlar çıkım artık bayag bir rahatladım sanırım bebegim acıktı azacık bir sütüm vardı onu içip yatacam başım felaket agrıyor sanırım aglamaktan oldu:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:ama en azından şimdi içim çok rahat görüşmek üzere fıstıklar bu gün kaçta kalkarım bilmiyorm kalktıgımda girerim kk öptümmm hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yaradana emanet olun
zubeyde canım sen nasılsın hiç tanımıyoruz birbirimizi tüp bebek mi yaptıracaksın sende.
Canlarımmmmm selam hepinize,
Valla topiğe hareket gelmiş çok sevindim, burası bi başka gerçekten de ilk göz ağrısı nede olsakaydirigubbakcemile3
Burdaki herkesin yeri başka.....
Ayşecim geçmişi okuyodum ama gittin galiba:gitme:
Ben aynıyım kızlar, bazen bulantılarım oluyo bazen acayip uykum geliyo öyle geçip gidiyo zaman, Allah izin verirse kendi annem geliyo pazartesi, tombiğimi çok özledim, kayınvalidemlerde gidiyozemuszemus
Bu arada ben jel kullanıyorum ama daha sonra hareket edin dedikleri için yürüyüş yapıyorum ama orası hep beyaz beyaz ilaç napsam, kullanan oldu mu?CADIARZU
Sevgileropuyorumnanaktan
aysecim ne guzel seyler yazmissin, seni cok iyi anliyorum. hamilelikte ayri bir duygusallik geliyor aslinda o hamile kalmadan onceki kaygilarimiz bitmis olmuyor aksine daha da kaygili oluyorsunuz bebeginize bir sey olur mu diye o yuzden sen hala aslinda bizler gb duygusal anlar hatta bazen daha fazla yasiyorsun. bes yil dile kolay, neler hissettin neler yasadin dualarininin cok yurekten oldugu cok belli Allah razi olsun. evladina saglikla huzurla kavustursun. belki de en cok bekleyen sensin aramizda bizi senden iyi kim anlarki.
cigdocum burda jel degil de hapini veriyorlar vaginadan koyuyorsun ama hareket edinin aksine uzanin diyorlar burada o yuzden bilemeyecegim.
kız ayşe bende seni bekliyom topikte
ay canim hayra ciksin ruyan, hamileler hep gorurmus kotu ruya. Allah korur tatlim uzulme.
hamileyken ben de ck korkardim direk yazdiklarini hissederdim ki hic kanamam olmamisti olsaydi kimbilir nasil olurdum cok haklisin ama artik bu psikojiden cikmaya calismalisin niye dersen cok sukur o riskli donemi atlattin, bundan sonraki stresini bebegin hisseder. o yuzden artik kendini motive etme zamanin geldi bence.
bu arada ek bilgi doktorum bana 10.haftadan itibaren bebeginin az az senden beslenmeye basladigini soylemisti cok degilmis ama onceden senden bir sey yemiyordu yeni baslarmis 10.hafta civari. onceden senin depolari kullanmis minis, simdi ne yseneiz paylasiyorsunuz. sut de cok guzel ic bol bol ama su hepsinden onemli cok su ic hele yazin cok.
canım ben duş alım gelicem
cnm günde en az 2ltre içmeye calışıyorm ben pek su içen biri degildim kendimi yeni yeni alıştırıyorm buna bir şey sorcam özlem benim d.r bana dedi ki 20 haftadan önce bebegi hissedemezsin dedi ama senin iç karnın çok dar belki biraz önceden hissedersin dedi dün gece yattım çok tuaf bir şey sol tarafıma döndüm bir an böyle sanki kelebek varmış gibi içimde birşey kıpırdadı ne bilim hiç önceedn böyle bir şey hiissetmemiştimeşimde diyor gaz patlamadı olmuştur içinde yok bu çok farklıydı d.r diyor erken daha eger bebegimse ben aglarken hareket etti sanırım:çok üzgünüm:
ya insanlara cilginca gelebilir ama bir gece ben de yatarken tuhaf bir sey hissetmistim aynen dedigin gb kelebek yorumu gelmisti aklima ve 12.haftanin basiydi, dedim birine desem guler bana ama inan cok cok zor anlasilcak bir seydi ama walla hissetmistim bilmem ki:))
su ve sut uc litreyi buluyorsa iyidir tek bildigim yazdi ve turkiyedeki doktor en az uc litre sivi yazin demisti gozlerim donmustu duyunca.
ama guzel haber ben haftada bir bardak bile su icmezdim onceden hamileyken bir alistim simdi susuz yapamiyorum ve hayretler icindeyim ben bu yasima kadar nasil yasamisim, onceden migrenim vardi su ictigimden beri cok sukur bir yildir tek kriz gelmedi:))
ay aysem beni gecen yila goturdun bak bir yil once tam da hamileydim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?