Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ne diyeceğimi bilemiyorum çok duygulandım Allah razı olsun canım çok iyi bir insansın sen mafoldumbenmafoldumben

zubeyde canım sen nasılsın hiç tanımıyoruz birbirimizi tüp bebek mi yaptıracaksın sende.

hoş geldin aramıza tatlım ben yaptırdım ilk denemem negatif ile sonuçlandı şimdi dinlenme aşamasındayım bi 5-6 ay sonra tekrardan denemeyi düşünüyorum erkek faktörü bizim bakalım bu aralar biraz doğal ilaçlar kullanıyoruz suyu akışına bıraktık yaradanım nasip ettiyse zamanını bekliyordur .

kızlar günaydın ben yeni kalktım daha nasılsınız maşallah bütün fıstıklar burda bu sabah

cido nasılsın cnm hamilelik nasıl gidiyuor

kızlar cvplarının için hepinize ayrı ayrı tşk ederim çok saolun evet gercekten bu aralar çok duygusalım:çok üzgünüm: sanırım hormanlardan senin de degin gibi temmuzcum ama düşüncelerim öncedende aynıydı allahım herkesein yüzünü güldürsün inş

Canlarımmmmm selam hepinize,

Valla topiğe hareket gelmiş çok sevindim, burası bi başka gerçekten de ilk göz ağrısı nede olsakaydirigubbakcemile3

Burdaki herkesin yeri başka.....

Ayşecim geçmişi okuyodum ama gittin galiba:gitme:

Ben aynıyım kızlar, bazen bulantılarım oluyo bazen acayip uykum geliyo öyle geçip gidiyo zaman, Allah izin verirse kendi annem geliyo pazartesi, tombiğimi çok özledim, kayınvalidemlerde gidiyozemuszemus

Bu arada ben jel kullanıyorum ama daha sonra hareket edin dedikleri için yürüyüş yapıyorum ama orası hep beyaz beyaz ilaç napsam, kullanan oldu mu?CADIARZU

Sevgileropuyorumnanaktan

aysecim ne guzel seyler yazmissin, seni cok iyi anliyorum. hamilelikte ayri bir duygusallik geliyor aslinda o hamile kalmadan onceki kaygilarimiz bitmis olmuyor aksine daha da kaygili oluyorsunuz bebeginize bir sey olur mu diye o yuzden sen hala aslinda bizler gb duygusal anlar hatta bazen daha fazla yasiyorsun. bes yil dile kolay, neler hissettin neler yasadin dualarininin cok yurekten oldugu cok belli Allah razi olsun. evladina saglikla huzurla kavustursun. belki de en cok bekleyen sensin aramizda bizi senden iyi kim anlarki.
cigdocum burda jel degil de hapini veriyorlar vaginadan koyuyorsun ama hareket edinin aksine uzanin diyorlar burada o yuzden bilemeyecegim.

yeni gelen arkadaslarla hic karsilamadim hepiniz hos geldiniz kizlar. ben de bir kez denedim sebepsiz infertelite basta hamile ciktim degerlerim azdi sonra artsa da 10 gun sonra regle oldum ne yazikki simdi donmuslari deneyecegim Insallah.
iste bu benim hikayem:)))

yok cnm burdayım gitmedim bende jel kullandım sabah kullanıyordum sonra üzerine yatıyordum yarım saat ama benim bitti artık jel kullanmıyorm cnm senin hamilelik sanırım seni yorcak valla ben bir hafta mide bulantısı çektim başka hiç bir şeyim olmadı sadece biraz halsizdim o kadar ama benim çok kanam oldu 2 ay sadece sırt üsttü yattım inş sen rahat ve güzel bir hamilelik gecirirsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoş geldin özlem evet çok dogru söylüyorsun her gün kaybetme korkusu birde benim çok kanam oldu kaybetme korkusu bire bir sürekli yaşadım allah korusun rabbim bebegmi bende ayırmasın dualrın için saol özlem gercekten çok gerginim eşimde diyor iyice çekilmez oldu şaka şaka diyor ama ona bile aglıyorm benim ne yaşadıgımı o bilemez sanki yumurta taşır gibi kırmammak için özen gösteriyorm bebegimi ne işte böyle özlemcim sabah çok kötü rüyalar gördüm rabbim hayır etsin yılanlarla ugraşıyordum yeşil yeşill sadece yeşil olmasını hayra yoruyorm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ay canim hayra ciksin ruyan, hamileler hep gorurmus kotu ruya. Allah korur tatlim uzulme.
hamileyken ben de ck korkardim direk yazdiklarini hissederdim ki hic kanamam olmamisti olsaydi kimbilir nasil olurdum cok haklisin ama artik bu psikojiden cikmaya calismalisin niye dersen cok sukur o riskli donemi atlattin, bundan sonraki stresini bebegin hisseder. o yuzden artik kendini motive etme zamanin geldi bence.
bu arada ek bilgi doktorum bana 10.haftadan itibaren bebeginin az az senden beslenmeye basladigini soylemisti cok degilmis ama onceden senden bir sey yemiyordu yeni baslarmis 10.hafta civari. onceden senin depolari kullanmis minis, simdi ne yseneiz paylasiyorsunuz. sut de cok guzel ic bol bol ama su hepsinden onemli cok su ic hele yazin cok.

cnm günde en az 2ltre içmeye calışıyorm ben pek su içen biri degildim kendimi yeni yeni alıştırıyorm buna bir şey sorcam özlem benim d.r bana dedi ki 20 haftadan önce bebegi hissedemezsin dedi ama senin iç karnın çok dar belki biraz önceden hissedersin dedi dün gece yattım çok tuaf bir şey sol tarafıma döndüm bir an böyle sanki kelebek varmış gibi içimde birşey kıpırdadı ne bilim hiç önceedn böyle bir şey hiissetmemiştim eşimde diyor gaz patlamadı olmuştur içinde yok bu çok farklıydı d.r diyor erken daha eger bebegimse ben aglarken hareket etti sanırım:çok üzgünüm:

ya insanlara cilginca gelebilir ama bir gece ben de yatarken tuhaf bir sey hissetmistim aynen dedigin gb kelebek yorumu gelmisti aklima ve 12.haftanin basiydi, dedim birine desem guler bana ama inan cok cok zor anlasilcak bir seydi ama walla hissetmistim bilmem ki:))
su ve sut uc litreyi buluyorsa iyidir tek bildigim yazdi ve turkiyedeki doktor en az uc litre sivi yazin demisti gozlerim donmustu duyunca.
ama guzel haber ben haftada bir bardak bile su icmezdim onceden hamileyken bir alistim simdi susuz yapamiyorum ve hayretler icindeyim ben bu yasima kadar nasil yasamisim, onceden migrenim vardi su ictigimden beri cok sukur bir yildir tek kriz gelmedi:))
ay aysem beni gecen yila goturdun bak bir yil once tam da hamileydim((

cnm yaa üzülme ama inş bu seferde olcak bak gör mevlamın izniyle ben inanıyorm allah izin verise daha bu topikte çok hamişler olcak özlem rabbimden dilerim burdaki bütün kızlar hamile olsun ve hamileligimizi beraber devam ettirelim inş su içiyorm cnm şimdi gene elimde su var:))))))) ama bu gün çok halsizim nedendir bilmem bebek sanki bütün enerjimi emiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…