Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

özlem dün gece buraya bir arkadaş geldi okudun mu bilmiyorm elover die 6temmuzda testi var inş pozitif çıkar oda saolsun bize katıldı pek nete girmiyor ama beni kırmadı geldi biz önceden nasıldık hep bir arayış içinde acaba halemiyim degilmiyim die o daşimdi aynı şeyleri yaşıyorm rabbim inş onunda yüzün güldürür

anam tatlı kız hoş geldin balımmmmmmmmm

bak bu arkadaşımız 6 temmuzda sonuç alcak inş güzel olcak

kızlar geçmişimi okuyorsunz neden yazmıyorsunuz yaa((((((

bugün tahlil yaptıracak bir arkadaş vardı ayşecim saat 2 gibi sonucu çıkacakmı demiştin yanlışmı hatırlıyorum meak ettim doğrusu inşallah iyi haberlerle gelirde halay çeriz.

bugün tahlil yaptıracak bir arkadaş vardı ayşecim saat 2 gibi sonucu çıkacakmı demiştin yanlışmı hatırlıyorum meak ettim doğrusu inşallah iyi haberlerle gelirde halay çeriz.

evet canım aleyna ekim topiginden bizde onu bekliyoz merakla inşallah hayırlı haberlerle gelir:teytey:

kızlar ya canınızı sıkmak istemem ama nedense benim içim çok sıkılıyo bugün içim hiç rahat değil huzursuzum havadan mı yine korkularım mı debreşiyo anlamadım gitti yüreğim sıkışıyo sanki.

benim canım sıkılıyo
işteyim şuan ama çalışamıyorum içimden gelmiyo nolcak benim halim bilmiyorum
yapacak okadar işim varki devamlı erteliyorum.

kızlar ne diycem sizden yardım istiyorm tabi sizin içinde bir mahsuru yoksa teyzeleri eger kızm olursa ismini
hep beraber bulalım ben kuranda gecen bir isim olsun istiyorm çünkü insanlar öldüklerinde ahirette isimleriyle cagırılıyorlar güzel bir isim olsun dedim erkek olsaydı ömer yusuf olcaktı sanırım kız bu bebek
BUGLEM..anlamı ..cenneti müjdeleyen ilk melek demek
TUANA.... cennete düşen yagmur damlası demek
SUDEN... peygamber efendimizn cennette en çok sevdigi agaçın ismi,
RAVZA...peygamber efendimizn kabrinin ismi
MıNEL....cennetteki inci tanesi demek
HENZA....cennete acan cicek demek
ERVA....son derece cesur ve yigit demek + peygamber efendimizn halasının ismi ve h.z osmanın annesinin isim kızlar bunlar benim baktıklarım sizlerde bakarmısınız çok az kullanılan bir isim olsun istiyorm bennn:)))))

evet bitanem aleyna die bir arkadaş inş güzel haberler getiri gerci hiç sesi çıkmadı bu gün zeynepte yok dünde yoktu.(

ama onunki normal yolla geliba dimi günü geçmişti
hadi inşallah Rabbim hediyesini vermiştir oda bize müjdeyi verir.

evet normal yolla ama daha adetinin 19.günü arkadaş bide bişey varmış buhar suyuna falan oturmuş sanırım ondanda olabilir geçen sabah çok hafifi kan gelmiş doktorda kan testi istemiş

bitanem bende de o oluyor o zaman çok çok selavat cek temmuzcum inan insan çok rahatlıyor

kız sen nerelerdesin ha ben duşumuda aldımklava: :mymeka:

bugull bu gün çok halsizim ölüyorm desem yeridir hiç böyle olmuyordu neden acaba bebek güçümü mü alıyor bütün enerjimi çekti ufaklık sanırım parmaklarım yazmıyor valla((((8

temmuzcum sen calışıyorsun demi allah yardım etsin yaa ben evde yatmaya alışmışımda çalışmak zor geliyor gerci en azında evde durdukca daha kötü olursun kafanı dagıtırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…