merhaba arkadaşlar.
ben macerama nisan da başlamadım ama aranızdan çok tatlı bir arkadaş edindim, ayseuzal =) sayesinde sizin topic le tanıştım. ben de yazmak istedim. haziran da başladık micro yolculuğuna ve 24 haziran da 5. gün blast (tek embriyo) transfer edildi. 5. güne kadar hiçbir belirtim yoktu ama 5. gün kasık ve karın ağrım oldu. aynı regl olacakmışım gibi çok endişelendim. bugün 6. günüm ve ara ara ağrılar devam ediyor, özellikle sağ kasık ve bel ağrısı çekiyorum. bu hayra alamet mi yoksa regl belirtisi mi bilemiyorum çünkü aynı regl ağrısı maalesef =( adet öncesi göğüslerim çok şişerdi. transfer günüme kadar bomba gibiydiler ama transfer günü indiler ve şu an ne acı ne bişi, akıntım da yok. benim test günüm 6 temmuz. o zamana kadar kendimi yiyip duruyorum işte =) Allah hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip eder inşallah.
bugün tahlil yaptıracak bir arkadaş vardı ayşecim saat 2 gibi sonucu çıkacakmı demiştin yanlışmı hatırlıyorum meak ettim doğrusu inşallah iyi haberlerle gelirde halay çeriz.
evet canım aleyna ekim topiginden bizde onu bekliyoz merakla inşallah hayırlı haberlerle gelir:teytey:
bugün tahlil yaptıracak bir arkadaş vardı ayşecim saat 2 gibi sonucu çıkacakmı demiştin yanlışmı hatırlıyorum meak ettim doğrusu inşallah iyi haberlerle gelirde halay çeriz.
ama onunki normal yolla geliba dimi günü geçmişti
hadi inşallah Rabbim hediyesini vermiştir oda bize müjdeyi verir.
kızlar ya canınızı sıkmak istemem ama nedense benim içim çok sıkılıyo bugün içim hiç rahat değil huzursuzum havadan mı yine korkularım mı debreşiyo anlamadım gitti yüreğim sıkışıyo sanki.
evet bitanem aleyna die bir arkadaş inş güzel haberler getiri gerci hiç sesi çıkmadı bu gün zeynepte yok dünde yoktu.(
kız sen nerelerdesin ha ben duşumuda aldımklava: :mymeka:
bugull bu gün çok halsizim ölüyorm desem yeridir hiç böyle olmuyordu neden acaba bebek güçümü mü alıyor bütün enerjimi çekti ufaklık sanırım parmaklarım yazmıyor valla((((8
anladım canım benim bi sıkıntım var içimde çıkıcam zaten öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?