Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

temmuzcum sen calışıyorsun demi allah yardım etsin yaa ben evde yatmaya alışmışımda çalışmak zor geliyor gerci en azında evde durdukca daha kötü olursun kafanı dagıtırsın

ay sonunda bunu diyen birini buldum:))) bu dedigin enerji emmesi var ya her hamileye bakiyorum diyecek mi diye ben bu yolla hamile kalirkalmaz yani bebek rahme dustugu an hamile oldugunu anlayan tek kisiyim sanirim:)) canim doktor normal demisti, gecen yil iliskiden dort gun sonra basladi sonuna kadar bu yil transferden 6 saat sonra basladi yine sonuna kadar resmen orda bir sey tum enerjemi aliyordu sacimi toplayacak halim olmuyordu merak etme kotu bir sey degilmis bebisin buyuyor gelisiyor hatta hamileliginin guzel bir isareti ay cok komik ama hep bunu diyen birini bekliyordum sen oldun:)))

aynen havadan heralde gülüm benimde içim daraldı sebebide yok Allah hayra çıkarsın.

tammuzcum sen muasebeciydin demi benim eşimde muasebeci ülkerde calışıyor işleri çok yogun evin her yerinde dosyalar varrr he yıl sonrarında ve ay sonlarında arı gibi çalışıyor yüzünü göremüyorm valla allah yardımcınız olsun hep beyin yoruluyor muasebede

ben baktim da tuanayi begendim. ben cok farkli isimleri pek sevmiyorum aksine ayse ismini mesala cok severim. o yuzden ne yazikki benden istedigin bir fikir cikmayabilir( yalniz oyku veya masal dusundugum bir isim hani bizim hikayelerimizi yansitiyor diye:))
temmuzcum negatif sonuctan sonra bu ruh hali bende de bir aydan fazla surdu genelde iyiydim ama icime sIkIntilar giriyordu bazi gunler aglayarak karsilasaydik belki daha iyiydi cok zirlamadik ya boyle tepki yapti bende(

haa bak aysecim bir de ne diyecegim hani ben tup bebkete basta hamile ciktim ya o zaman da bu enerji cekilmesi vardi, kan testi son testte yukselmesine ragmen ben esime dedimki "embro artik yasamiyor cunku enerjim asagidan cekilmiyor artik" bana sacmalama test yukseliyor dedi ama ben o gece regle oldum dusun.
demin yazmayi unuttum da bu enerji cekilmesi bana cok ilginc geliyor kizlar ya ondan ustunde durdum dusunun ilkinde 12 hafta bunda da kac gun ve embro rahime gelir gelmez basliyor, tarifi imkansiz bir sey:))

:))))))) saol cnm benim ne kadar acayip benim sırtımdan geciniyor zilli:)) bütün gücümü aldı resmen yaf ben çok enerjik biriyim normalde eşim diyor sana ne oldu özellikle bu günnn valla yemin ediyor özlem yemek yiycek güçüm yok gerci o ii olsunda gerisi boş millet bana gülüyordu senin biz 3 aydan sonra görürüz diyorlardı ben çok hareketli oldugum için yerimde durmuyordum hiç harbiden de öyleymiş bütün güçümü aldıı bua arada özlem yaa benim karnımda çatlak yok çok şükür ama gözüslerim çok hızlı büyüdü ve çatladı hemde çok badem yagı aldım bu seferde kıllanma yaptı ablamda diyor cansın beybi bebe yagı kullan diyor ne kullanım ben d.r söylesem bir şey önerirmi

elover Insallah pozitiftir canim, topigin ugurunu sen geri getirirsin Insallah.
bugun sonuc alicak arkadasin adini unuttum( dogal yoldan dediniz ya Insallah mujdeyle gelir.

çok mücizevi bir şey ama dimi özlemm rabbim inş gene bu güzel duyguları yaşatacak özlem ama bu serf sonuna kadar gidecek allahın izniyleee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

elover Insallah pozitiftir canim, topigin ugurunu sen geri getirirsin Insallah.
bugun sonuc alicak arkadasin adini unuttum( dogal yoldan dediniz ya Insallah mujdeyle gelir.

yok cnm az önce konuştum malesef negatif çok üzgündü ne diyim rabbim hayırlısını versin inş en kısa zamanda olcak ismi aleyna

aaa tabii doktorun verir sana bir isim erken catlamis memisler( canin sagolsun memisler buyudu diye karnini surekli yagla buyumesini bekleme arkadasim musetta nin kremini aliyordu turkiyede. tavsiye etmisti.
yemek yemege halin yok anliyorum canim ben de parmagimi oynatamadim iki seferde de. ilkinde hamile oldugumu bilmiyordum dogaldi ya doktora gittim "kanser olmus olabilir miyim diye" guldu peki hamile dedim, iliskiden 4 gun sonra basladi cunku dedim bana dunyada iliskiden 4 gun sonra hamile oldugunu anlayacak hicbir kadin yok dedi, kapak oldu ama ona sonra:)))))))))))

cani sagolsun aleynanin, tup bebege basladi degil mi yani lucrin kullaniyor sanirim simdi oyleyse tup bebekle gelsin Insallah mujdesi.

evet canım ama ben pek yoğun değilim idare ediyorum tatlım.
isime gelince tuana güzel isim bide ileride bir oğlun olursa onun adınıda tuna koyarsın süper olur.

cani sagolsun aleynanin, tup bebege basladi degil mi yani lucrin kullaniyor sanirim simdi oyleyse tup bebekle gelsin Insallah mujdesi.

o kadra bilmiyorm ama şimdi bu ay 2 kişi adet bekliyor sanırım hemen tüp bebege başlıycak eminde de bu gün olmuş oda bu ay aşılama yaptırcak hadi bakalım hayırlısı bu aşamalar bizi çok yıpratıyor (((((

evet canım ama ben pek yoğun değilim idare ediyorum tatlım.
isime gelince tuana güzel isim bide ileride bir oğlun olursa onun adınıda tuna koyarsın süper olur.

:))))))))))) saol cnm inş sematuana arkadaşım var onun kızının ismi çok seviyorm bu ismi arkadaşımın izmide ayşeedelikafaduldendelikafaduldengerci dur bakalım daha ne oldugu belli degil gerci benim istegim hep erkekti ama rabbim ne verise ona razıyım yeterki saglıklı olsun

bende kızım olmasını çok isterim isimlerini bile hazırladım bulduğun isimlerin hepsi çok güzel tatlım en çok hangisi gönlünden geçiyorsa onu koy bitanem

aa aysecim gonlundeki erkekse erkek olsun Insallah. ben kiz hastasi oldugum icin illa seninki de kiz olsun diye diledim:)) ama bilmiyordum erkege daha megilli oldugunu:)) ikisi de super zaten Allah ne yazdiysa:)

bende kızım olmasını çok isterim isimlerini bile hazırladım bulduğun isimlerin hepsi çok güzel tatlım en çok hangisi gönlünden geçiyorsa onu koy bitanem

zubeyde Insallah senle saglikli kizlar dogururuz:))
temmuzcum panadolcum size de kiz dileyeyim mi:))
ayseye erkek diliyorum artik:))
haa ben dileyince oluyor ya sanki kizlar -tatlicadiarzu-

temmuzcum dondurulmusuna ne zaman geciyorsun haftasonuhisteroskopin Insallah temiz cikicak:) ondan sonra direk mi? beraber donmus bebelerimizi alalim mi temmuzda?

aa aysecim gonlundeki erkekse erkek olsun Insallah. ben kiz hastasi oldugum icin illa seninki de kiz olsun diye diledim:)) ama bilmiyordum erkege daha megilli oldugunu:)) ikisi de super zaten Allah ne yazdiysa:)

cnm benim saol ama benim kız oldugu başıondan bu tarafa belliydi sürekli ekşi yiyorz tatlı olan her şeyi evde kaldırdım yeminle görmeye dayanamıyorm o derece ye eksiyi dogur ayşeyidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

zübeyde inş cnm rabbim sana şöyle çok tatlı cici bir kız evladı versin hatta iki taneee :)))))) rabbim gönlü muradını versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…